Dobcia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 Witajcie w przed wigilijny wieczór:) Bardzo dziękuję wszystkim za tyle pięknych życzeń:loveu::buzi: Dzisiejsze przedpołudnie spędziłam w schronisku, gdzie ubieraliśmy choinkę oraz byliśmy na spacerach z kilkoma psiakami, a poza tym czworonogi dostały świąteczne przysmaki;) Niestety jest mnóstwo nowych piesków, ok. dziesięciu szczeniaczków i, co najgorsze, nie wszystkie staruszki przeżyły pierwsze silne mrozy:-( A jak wróciłam do domu, to już właściwie z kuchni nie wychodziłam zajmując się tym, co wychodzi mi najlepiej, czyli pieczeniem ciast;) nasza choinka;) ...i w mniej romantycznych barwach... ...a tu już moje dzieła;) ...i to, co Ksiciunio lubi najbardziej, czyli wylizywanie śmietanki;) Quote
Dobcia Posted December 23, 2007 Author Posted December 23, 2007 nie ma jak taki pomocnik:cool3: ;) Quote
:: FiGa :: Posted December 23, 2007 Posted December 23, 2007 Pomocnika masz niezastapionego :loveu: I choinka piekna :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 aaaa nie moge!! powiesze się i zadyndam!!! Dobciuch mnie rozwalił !! świetne!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::loveu: oj jakby się chciało choś rodzyneczka pożreć!:evil_lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Jadziu ;) Nareszcie do Was dotarłam! :loveu: Tak się cieszę, że znów jestem, znów oglądam Negrusia i czytam, co tam u Was :loveu: Kochani moi... :* :multi: Życzenia już przeczytałaś, więc życzę tylko dużo zdrówka i ściskam mocno :* Zdjęcia są super - choć u mnie trzepaczki do wylizania dostaję zawsze ja :evil_lol: Quote
eria Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 co to za pyszności są ??????????? z tymi rodzynkami ?:loveu::cool3: Quote
Eriu Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 No nie, zdjęcia są kapitalne :) widzę, że psom to się w święta powodzi :D. unas też Beza co chwilę coś dostaje ;) Quote
Pimpek Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Z Okazji Świąt i Nadchodzącego Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: http://images27.fotosik.pl/130/c6c10e7bdff9d9f6.jpg Zostawcie mi trochę :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Cały świat się w radość stroi w dzień narodzin Chrystusowych. Ślę więc życzenia serdeczne, zawsze świeże choć odwieczne: zdrowia, szczęścia i wesela niechaj Dziecina Wam udziela. Nim gwiazgdka zabłyśnie, nim święta przeminą, niech Ci błogosławi Panienka z Dzieciną. Niech się Twoje życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata. Nadchodzący Nowy Rok to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak wiec duzo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy... Z dzwiękiem dzwonów melodyjnych, Wraz z opłatkiem wigilijnym, W dzień Bożego Narodzenia, Ślę serdeczne te życzenia Zdrowia, szczęścia, powodzenia I w Nowym Roku marzeń spełnienia. Niebo atłasem zasłane Gwiazdkami obsypane Zima mroźna, bielutka Choinka zielona, malutka Bombki śmieszne, kolorowe Dzieci wesołe, zdrowe Stół jadłem zastawiony Pięknie siankiem wyścielony Matka i ojciec kolędę śpiewa Za oknem szumią stare drzewa Pod drzewkiem Mikołaj Święty Dzieciom rozdaje prezenty Nikt w ten wieczór nie zaśnie Święta, Wilia już właśnie Quote
Marta_Ares Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 http://images23.fotosik.pl/129/63ac13f783506344.jpg jaki pomocnik kochany:loveu: :loveu: :loveu: Wesołych Świat Jadziu :* :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Dzień dobry Jadziu :) Jak Wam minął wieczór Wigilijny? :) Quote
basia bonnie Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 No choinkę macie śliczną ;) :loveu: http://images32.fotosik.pl/86/5c32b1894a6da4ae.jpg zez :evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
Od-Nowa Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Jadziunia przepadła .. poległa pod stołem! ciastem się nie podzieliła to ma :evil_lol: Quote
Bewarka Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Oj zgłodniałam...:loveu: Pomocnika pozazdrościć :) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Albo jej tyle zwierzaki nagadały, że aż jej mowę odebrało... :evil_lol: Quote
anetta Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dobcia :))))) :hand: Negro pomagał w kuchni :lol: Przykro mi ze nie zdałaś :( Quote
Dobcia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Witam wszystkich:loveu: Dziękuję za życzenia i liczne odwiedziny:loveu: Negri uwielbia pomagać w kuchni, a dokładnie w niej sprzątać... chyba jak każdy pies:) Ciasto z rodzynkami to taka moja własna twórczość, bo ja nigdy nie piekę dokładnie tak jak w przepisie, ale daje ponosić się własnej twórczości:cool3: Nigdzie nie zaginęłam, ale wczoraj byłam w gości, dziś rodzinka przyjechała do nas i tak zleciały święta;) A pod choinkę dostałam MP3:loveu::multi: Bo ja jestem uzależniona od słuchania radia i taki właśnie prezent sobie wymarzyłam:lol: W piątek jestem umówiona na kastrację kocurka, tego którego mam w spadku po dziadkach. Mam tylko nadzieję, że nie wyczuje co za przyjemność go czeka i nie wywinie mi takiego numeru, że nie przyjdzie, gdy rano po niego pojadę, bo jest paskuda do tego zdolny:diabloti::evil_lol: A teraz fotorelacja z wigilii, z Negrem w roli głównej;) ...w czasie, gdy wszyscy zasiedli do stołu, by zjeść wigilijną kolację, Negri cierpliwie czekał... ...i czekał... ...i czekał... ...na chwile rozpakowywania prezentów! ...oczywiście najpierw wyjadł smakołyki:lol: Quote
Dobcia Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 moja zabawka, tylko moja:diabloti: pies pomagał w pieczeniu, to uznał, ze cos niecoś mu się też należy:evil_lol: ;) Quote
basia bonnie Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Hej Jadziu :multi: http://images31.fotosik.pl/88/593748a34dab2284.jpg Negro dorwał się do sznurka, pewnie teraz to jego ulubiona zabawka :evil_lol: :loveu: Quote
eria Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 niezwykły nastrój ma zdjęcie przy kominku !!!!:loveu::loveu::loveu: strasznie mi się podoba !! Negro widzę zadowolony z zabawki :cool3::loveu: Quote
sota36 Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Jeeeeee, zabawka pod kolor ...psa!!!!!! A foty kominkowe - rewelka! Quote
Cerber Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 ho ho ho :D witam was kochani... ja jak zwykle na szarym końcu ze wszystkim... ehhh niestety problemy z kompem i brak czasu uniemożliwiły odwiedziny w różnych galeriach... mam nadzieję, ze święta spokojnie mijają... Pozdrawiamy serdecznie :* Quote
anetta Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 :multi: Ale zadowolony! Dostał pyszności i zabaweczke :cool3: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dobry wieczór Jadziu :) Zdjęcia są naprawdę świetne, widać, że Negri zadowolony z prezentu :loveu: http://images31.fotosik.pl/88/abecddd3dc131fab.jpg A to zdjęcie po prostu piękne, szkoda, że trochę rozmazane - piękny kominek, piękny pies... ah :loveu: :loveu: :loveu: Pozdrawiamy cieplutko i zapraszamy do Bielska, póki śnieg... ;) Quote
Recommended Posts