Od-Nowa Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 :lol: o jak miło ,ze jeszcze jestescie!! bardzo mocno ściskamy!! zdjęcia cóż,,., jak to zdjecia Dobcia! ot ZAWSZE PIĘKNE :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Wow, jeszcze nic się nie spsuło... Może z tym 12 to fałszywy alarm? :diabloti: Cóż za aktor z niego... takie miny strzelać :lol: :loveu: Quote
despera Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Negro jest po prostu cudny... I te minki :loveu: A w szeleczkach jak komandos wygląda:diabloti: Quote
Dobcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Witajcie! Jak miło Was i w ogóle wszystko tu widzieć:loveu: [quote name='Nerul']Dobciu znów do was przybywam lekko spóźniona jak to zwykle ja i podziwiam fotencje twojego dobermanowego cuda ! Dlaczego on jest taki cudowny? Witam:) Jak to czemu?:cool3: bo jest mój:cool3:;) [quote name='Od-Nowa'] o jak miło ,ze jeszcze jestescie!! bardzo mocno ściskamy!! zdjęcia cóż,,., jak to zdjecia Dobcia! ot ZAWSZE PIĘKNE :loveu: Jesteśmy, a jakże:cool3: Nie znikniemy, jeśli tylko dogo nam na to pozwoli;) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Wow, jeszcze nic się nie spsuło... Może z tym 12 to fałszywy alarm? :diabloti: Cóż za aktor z niego... takie miny strzelać :loveu: Mam nadzieję, ze tak;) Właściwie nie wiedziałam, czego się spodziewać, jak tu wchodziłam:roll: Heh, czego to pies nie zrobi, żeby patyk dostać:cool3: [quote name='despera']Negro jest po prostu cudny... I te minki :loveu: A w szeleczkach jak komandos wygląda:diabloti: Dzięki;) hehe, komandos z niego żaden, jak "akcja" to pierwszy ucieka:evil_lol: Dam Wam dużo foteczek, bo tonę w nauce, i nie wiem, kiedy znów znajdę chwilkę...;) ...burzowy zachód słońca... to co Azusie ostatnio lubią najbardziej... ;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted June 12, 2007 Posted June 12, 2007 Jadziu ja mało zawału serca nie dostałam jak w pewnym momencie wyskoczyło mi 'Server its too busy' - myślałam, że to już koniec! Ale minęło po odświeżeniu strony na szczęście ;) Nie wiedziałam, że masz zająca mutanta w domu :evil_lol: I gdzie ta choroba? Nie widać! :loveu: Ten psiak przecież tryska radością :loveu: Quote
Dobcia Posted June 12, 2007 Author Posted June 12, 2007 Ooooo mnie też taki komunikat wyskoczył... nie kraczmy lepiej:roll: Wiesz, normalnie z wspólnych spacerów prawie nie miałam fot Azula, bo go przy mnie nie było. Ganiał po zaroślach, 50m za mną lub przede mną, a teraz trzyma się mnie i dobka, jak nigdy wcześniej......;) Quote
eria Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 chora byś była:evil_lol: jakbyś nie obfociła jego tyłeczka :loveu: dobkowy tyłek z rana jak śmietana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłego dnia Quote
despera Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Fotki cudne:loveu: Zdjęcie z tyłeczkiem znowu przywodzi na myśl uciekającą w podskokach sarnę(czy łanię?):D Jesteś pewna że to pies?:evil_lol: Quote
Eriu Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 O lol, a ja najpierw jak patrzyłam na to zdjęcie to myślałam, że to z przodu. Jaki wstyd ;). A Azuń się po prostu integruje teraz :). Stwierdził, że biegać mu się nie chce, to może trochę pozwraca uwagi na pańcię ;). Pozdrawiamy Quote
Od-Nowa Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Eriu napisał(a):O lol, a ja najpierw jak patrzyłam na to zdjęcie to myślałam, że to z przodu. Jaki wstyd ;). :evil_lol: :lol: brawo!!!!!!!!!!! jak tam sesja leci proszę Pani?? z górki juz czy jeszcze dużo?? Quote
BBeta Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Dzień dobry, Ja też nie lubie Brodki :eviltong: Quote
wiq Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Antyfanclub rośnie w siłę!:diabloti: Ale lubię tutejsze pieski - może by zdjęcia:cool3: Quote
Russelka Posted June 13, 2007 Posted June 13, 2007 Negro jaki zgrabny facet :razz: A Azuś to taki misio... Przepiękny duet :D A tyłeczek- zgadzam się- świetny! Quote
Dobcia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Witajcie!!! Nie na długo wpadłam, ale mi tu galeryjka kurzem zarasta, trzeba posprzątać:cool3: eria napisał(a): chora byś była:evil_lol: jakbyś nie obfociła jego tyłeczka :loveu: dobkowy tyłek z rana jak śmietana :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: miłego dnia Ja bardzo lubię jego tyłeczek...:oops: Ale ze śmietaną bym go nie skojarzyła:evil_lol: despera napisał(a):Fotki cudne:loveu: Zdjęcie z tyłeczkiem znowu przywodzi na myśl uciekającą w podskokach sarnę(czy łanię?):D Jesteś pewna że to pies?:evil_lol: Jak najbardziej pies! Tylko nie z każdej strony to dobrze widać:p Eriu napisał(a):O lol, a ja najpierw jak patrzyłam na to zdjęcie to myślałam, że to z przodu. Jaki wstyd ;). A Azuń się po prostu integruje teraz :). Stwierdził, że biegać mu się nie chce, to może trochę pozwraca uwagi na pańcię ;). Pozdrawiamy Może i racja;) Azuś na takiej dusznej pogodzie jak teraz prawie nie wychodzi z domu, tylko jak musi... w domu zachowuje się normalnie, bo chłodno, a na zewnątrz przebywa dłużej albo rano albo po burzy;) Od-Nowa napisał(a)::evil_lol: :lol: brawo!!!!!!!!!!! jak tam sesja leci proszę Pani?? z górki juz czy jeszcze dużo?? Ehhhhh:roll: Cztery egzaminy przede mną, jeden za mną, wyników jeszcze nie mam... Najgorszy jest ten w poniedziałek, z anatomii, potem już tylko łatwiej;) Quote
Dobcia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 Yes! Wróciła edycja!;] i foteczki... "cztery strony świata psa pracującego":p ...wschód ...północ ...zachód ...południe Lecę szybciutko zobaczyć, co tam u was;) ...i niestety...wracam do notatek... Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Ahhh Negro i skarby wsi :evil_lol::loveu::loveu: Piękne fotki :loveu::loveu: Witaj Dobcia! :multi: ktoś nam zakosił ogniki i łapki:evil_lol::mad::mad: Quote
Dobcia Posted June 15, 2007 Author Posted June 15, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ahhh Negro i skarby wsi :evil_lol::loveu::loveu: Piękne fotki :loveu::loveu: Witaj Dobcia! :multi: ktoś nam zakosił ogniki i łapki:evil_lol::mad::mad: Cześć Basiu:cool3: Dopiero teraz zauważyłam...a więc to jest to odświeżanie dogo:mad: A ja lubiłam swojego ognika, ale lepsze to, niż utrata galerii:roll: Quote
eria Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 ja dla odmiany pozachwycam się biedronką ! a co ! ileż się można dobkiem zachwycać :diabloti: biedroneczka ślicznie wyszła :loveu: :loveu: no żeby nie było - dobuś na tle snopka też :loveu: Quote
Mi. Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 heeeej!!:loveu: :loveu: o jaka biedronecka cudasna:loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć Basiu:cool3: Dopiero teraz zauważyłam...a więc to jest to odświeżanie dogo:mad: A ja lubiłam swojego ognika, ale lepsze to, niż utrata galerii:roll: Ja też lubiłam :oops: Nie moglam się z nim rozstać, więc wstawiłam sobie go do avatara :roll: Quote
zuzolandia Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 .JAKA CUDNIASTA BIEDRONECZKAAAAAAAA ;-) POEZJA;-) Witanko i pozdrawianko !!!!!! orzystam z okazji ze komp działa i dogo tez jakos chodzi ;-) ..do zobaczyska znowu ;-) buzioleeeeeeeee Quote
despera Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Śliczne fotki:loveu: Świetnie tam masz, tyle terenów do biegania dla psiaków... A ja mam plaże na której już przed 6 rano jest pełno ludzi:angryy: Uściski dla pesiów!! Quote
BBeta Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 Słyszałam, że chcesz się wybrać z nami na wspólny spacer ?? :cool3: Super :multi: Miło było by Cie poznać w realu ;) Quote
basia bonnie Posted June 15, 2007 Posted June 15, 2007 BBeta napisał(a):Słyszałam, że chcesz się wybrać z nami na wspólny spacer ?? :cool3: Super :multi: Miło było by Cie poznać w realu ;) w realu? A może w tesco ? :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts