Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cholerka, a miała taką przyszłosc przed sobą, lepszą......
Erko, Jagaa - sciskam serdecznie..........
mam tylko nadzieję, ze nie cierpiała przed smiercia....

Posted

Kolejna i nie jedyna, dlatego tak mnie już ostatecznie dobiła. Mój mops po czyszczeniu zębów w narkozie umarł po zabiegu, kotu na DT ujawniła się grzybica po kastracji. Jedynie dobrym zdarzeniem jest adopcja Opieńka.

Posted

strasznie przykro, właśnie miałam udostępniać na fejsbuku, gdy doczytałam do końca. Bidulka, to tylko dowodzi jak bardzo bezinteresownym stworzeniem jest pies.

Posted

Osz,kurczę, który mops?:shake: No załamka.Ja sie strasznie bałam sterylki Szanty, bo juz sie tu tyle naczytałam o komplikacjach i narkozy tez się właśnie bardzo obawiałam. A Twoje dziewczynki...? Też mają przeżycia...No, nie:-(:shake:
Strasznie mi przykro:-(:shake:

Posted

savahna napisał(a):
Osz,kurczę, który mops?:shake: No załamka.Ja sie strasznie bałam sterylki Szanty, bo juz sie tu tyle naczytałam o komplikacjach i narkozy tez się właśnie bardzo obawiałam. A Twoje dziewczynki...? Też mają przeżycia...No, nie:-(:shake:
Strasznie mi przykro:-(:shake:

Jaaga , mogę tylko napisać że posyłam dobre fluidy i przytulam wirtualnie ...

Posted

Niesamowicie mądra sunia, jechała ta drogą tylko raz, wracając pokonała po drodze Sosnowiec, Będzin, tyle ruchliwych ulic...., tym bardziej nie moge tego przeżyć, miało byc zupełnie inaczej......:(:(.

Posted

Tak sobie też pomyślałam gorzko ,ze to była sunia cudo. Wiemy dobrze ,ze psiaki się zdarzają różne , często kłopotliwe pod różnymi względami... A TU WIERNOŚĆ ( niczym nie zasłużona )I MĄDROŚĆ( gdyby wszystkie psy wracały same do domu , połowy pracy byłoby mniej ) jak w książce .. a od ludzi nie spotkało jej wiele dobrego. Tej babie co takiego skarbu nie doceniła ,życzę ,zeby szybko jej życie pokazało co to znaczy być bezbronnym i opuszczonym.

• 6 months later...
Posted

Dopiero dzisiaj przeczytałam wątek suni,bardzo mnie jej historia wzruszyła.Biedna,wierna,mądra i do końca oddana,choć nic dobrego nie zaznała w swoim życiu,nie wiedziała że ucieka od lepszego,mam nadzieję że teraz jest szczęśliwa.