Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Napiszcie gdzie trzeba porozklejac plakaty.Moze osoba u ktorej byla jakos okresli rejony gdzie trzebaby rozwiesic plakaty to w miarę mozliwosci w jakims rejonie porozklejamy/

Posted

Dziś pojadę do Siewierza. Ona na pewno chciała wrócić, może będzie na trasie. W okolicy nie ma jej ani śladu. Na noc zostawiłam jedzenie i otwartą furtke, ale nic to nie pomogło. Ona zresztą za krótko tu była, żeby umiec czy chciec wrócić.

Posted

O, widze Jasza,ze juz wiesz. A ja wrzuciłam Ci temat na wątku Tolci...:roll:
A nie ma ktos kontaktu ze sląskimi mediami? Erka wspominała o nagrodzie,moze toludzi by zmotywowało,gdyby ja przypadkiem zobaczyli...:loveu::roll:
do góry piesku i daj sieznależć a juz nie uciekniesz...daj sobie szansę:loveu:

Posted

Ewelinka_m , bardzo proszę popraw ten plakacik. Takich długich tekstów nikt pewnie nie czyta, jeszcze przy takiej pogodzie, napisz krótko, dużymi literami,że zgineła mix owczarka, dugowłosa i ,że nagroda.

Strasznie sie martwię, oby sie znalazła.

Posted

[quote name='erka']Biedunia, nie wiedziła,że czeka ją lepsze życie, jakiego nigdy nie znała:(.

Nigdy w życiu nie przypuszczałyśmy,że może chciec wracać do takiego "domu". Tym bardziej,ze nic na to nie wskazywało, była spokojna, z wielkim apetytem wtrąbiła michę.
A tu zadała sobie tyle trudu, ponieważ kojec był nie do pokonania, wygryzła dziurę w budzie i przedostała się do szopki, w ktorej stała buda i stamtąd zdołała uciec, niszcząc deski przy wejściu.
Dziura była malutka, ale ona chudzina, tylko futro duże , więc sie przecisnęła:(.
chyba bardzo desperacko chciała uciekać :(

Posted

Bardzo prosimy dogomaniaków ze Śląska o powiadamianie znajomych, którzy mieszkają na domniemanej trasie Miki, czyli Katowice-Kielce. Choć tak do konca nie wiadomo, czy nie pobiegła gdzie indziej:(.

Posted

W okolicy i sąsiedniej dzielnicy Andrzej porozwoził własnie plakaty i zrobił przegląd. Teraz jedzie do mysłowieckiego schroniska zostawić plakat, ponieważ tam trafiaja ponoć psy odłowione z Czeladzi i Zawiercia. W obu tych miastach Mika może się znaleźć.
Jak Andrzej wróci, to zaraz jedziemy na trasę. Nie wiem, jak to zrobić, bo mam bardzo chore obydwie córki, ale jakoś trzeba, skoro tu jej nie widać.

Posted

Ewelinka_m miała go zedytować.

Jaaga, szkoda,że nie zrobiliście odwrotnie,najpierw na trasę, bo jeżeli trafiła do jakiegos schroniska, w co watpię, to jeszcze by się tam zdążyło zawieźć plakaty, a jeżeli odbiegnie za daleko, na terenach wiejskich, to tam zginie i nikt jej nie pomoże:(:(:(.

Posted

To pewnie Ewelinka, ja nie znam się na tym.
Tylko uprościłam u siebie plakaty Ewelinki i rozwiesiłam po okolicy.
W Myslowicach plakat jest w schronisku, jesli pojawiłaby się z którego z miast, to zadzwonią. Fotka zostanie wstawiona jutro na stronę schroniskową.
miki nadal ani śladu. Andrzej wszystko objeździł. Teraz czekam, az wróci i jedziemy do Siewirza plakatowac drogę.

Skończył mi się jak na złość kolorowy tusz w drukarce i mam chyba 6 ostatnich ogłoszeń. Za to je dokładnie ofoliowałam, żeby nie zamokły.