J_ulia Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Zapisuje. Dam tez znać w Gliwickim schronie, mało prawdopodobne ,żeby tam trafiła, ale różne dziwy widziałam... Quote
Rudzia-Bianca Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 I następna Cioteczka ze Śląska , dziękujemy bardzo ... Quote
__Lara Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Zgubiła się na Dąbrówce, gdzie jest schron to może ją wyłapią... :/ Quote
Alicja Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 KUrcze ... bidula uciekla mając ciepło i pełną michę , czemu one tak kochają bezinteresownie :( Rybnik zupełnie z trasy , ale jestem Quote
hebanowa Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Napiszcie gdzie trzeba porozklejac plakaty.Moze osoba u ktorej byla jakos okresli rejony gdzie trzebaby rozwiesic plakaty to w miarę mozliwosci w jakims rejonie porozklejamy/ Quote
mag.da Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Podniosę, może jeszcze ktoś z Katowic zauważy... Quote
Ania102 Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 mag.da napisał(a):Podniosę, może jeszcze ktoś z Katowic zauważy... To ja też na dobranoc. Mika znajdz sie proszę. Quote
savahna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To ja podniosez rana. Oby jak najwięcej dogomaniaków ze sląśka tu weszło. Oj,Mika ...:-( Najwazniejsze te pierwsze dni, choc i potem nie trzeba tracic nadziei....:roll: Quote
Jaaga Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Dziś pojadę do Siewierza. Ona na pewno chciała wrócić, może będzie na trasie. W okolicy nie ma jej ani śladu. Na noc zostawiłam jedzenie i otwartą furtke, ale nic to nie pomogło. Ona zresztą za krótko tu była, żeby umiec czy chciec wrócić. Quote
savahna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Bidna psina, no i Ty i erka.Musi sie znależć.:loveu: Quote
Jasza Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jestem i ja. Pracuję w Katowicach, niedaleko Dąbrówki Małej. Bedę się rozglądać. Quote
savahna Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 O, widze Jasza,ze juz wiesz. A ja wrzuciłam Ci temat na wątku Tolci...:roll: A nie ma ktos kontaktu ze sląskimi mediami? Erka wspominała o nagrodzie,moze toludzi by zmotywowało,gdyby ja przypadkiem zobaczyli...:loveu::roll: do góry piesku i daj sieznależć a juz nie uciekniesz...daj sobie szansę:loveu: Quote
erka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ewelinka_m , bardzo proszę popraw ten plakacik. Takich długich tekstów nikt pewnie nie czyta, jeszcze przy takiej pogodzie, napisz krótko, dużymi literami,że zgineła mix owczarka, dugowłosa i ,że nagroda. Strasznie sie martwię, oby sie znalazła. Quote
MartynaP Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 [quote name='erka']Biedunia, nie wiedziła,że czeka ją lepsze życie, jakiego nigdy nie znała:(. Nigdy w życiu nie przypuszczałyśmy,że może chciec wracać do takiego "domu". Tym bardziej,ze nic na to nie wskazywało, była spokojna, z wielkim apetytem wtrąbiła michę. A tu zadała sobie tyle trudu, ponieważ kojec był nie do pokonania, wygryzła dziurę w budzie i przedostała się do szopki, w ktorej stała buda i stamtąd zdołała uciec, niszcząc deski przy wejściu. Dziura była malutka, ale ona chudzina, tylko futro duże , więc sie przecisnęła:(. chyba bardzo desperacko chciała uciekać :( Quote
misiu Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Wujaszek MISIU ogłasza stan wzmożonej czujności !!!! Quote
erka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Bardzo prosimy dogomaniaków ze Śląska o powiadamianie znajomych, którzy mieszkają na domniemanej trasie Miki, czyli Katowice-Kielce. Choć tak do konca nie wiadomo, czy nie pobiegła gdzie indziej:(. Quote
Jaaga Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 W okolicy i sąsiedniej dzielnicy Andrzej porozwoził własnie plakaty i zrobił przegląd. Teraz jedzie do mysłowieckiego schroniska zostawić plakat, ponieważ tam trafiaja ponoć psy odłowione z Czeladzi i Zawiercia. W obu tych miastach Mika może się znaleźć. Jak Andrzej wróci, to zaraz jedziemy na trasę. Nie wiem, jak to zrobić, bo mam bardzo chore obydwie córki, ale jakoś trzeba, skoro tu jej nie widać. Quote
Alicja Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Czy ma ktoś plakat w pomniejszeniu , tak żeby można było go w necie też wstawić np . na NK?? Quote
erka Posted January 16, 2011 Author Posted January 16, 2011 Ewelinka_m miała go zedytować. Jaaga, szkoda,że nie zrobiliście odwrotnie,najpierw na trasę, bo jeżeli trafiła do jakiegos schroniska, w co watpię, to jeszcze by się tam zdążyło zawieźć plakaty, a jeżeli odbiegnie za daleko, na terenach wiejskich, to tam zginie i nikt jej nie pomoże:(:(:(. Quote
Jaaga Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 To pewnie Ewelinka, ja nie znam się na tym. Tylko uprościłam u siebie plakaty Ewelinki i rozwiesiłam po okolicy. W Myslowicach plakat jest w schronisku, jesli pojawiłaby się z którego z miast, to zadzwonią. Fotka zostanie wstawiona jutro na stronę schroniskową. miki nadal ani śladu. Andrzej wszystko objeździł. Teraz czekam, az wróci i jedziemy do Siewirza plakatowac drogę. Skończył mi się jak na złość kolorowy tusz w drukarce i mam chyba 6 ostatnich ogłoszeń. Za to je dokładnie ofoliowałam, żeby nie zamokły. Quote
Recommended Posts