moni_a Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 my z Sha-dee jako gdańszczanki bedziemy obecne :) Strasznie jestem ciekawa organizacji, jako ze to pierwsza wystawa w Gdansku, no i ciekawe jaka bedzie frekfencja... Quote
EwikB Posted January 18, 2011 Posted January 18, 2011 My również wybralismy sie do Gdańska. Wystawa w bardzo fajnym miejscu , dobrze zorganizowana, spotkalismy wielu znajomych , więc czas minał Nam w świetnej atmoserze a i wyniki naszych lhasaczków niezłe :-) Na tej wystawie debiutowała 6-miesięczna Malibu czyli Niewiarygodnie Urocza Azurowa Amhara , ktora z świetnym opisem została Najlepszym Szczenięciem w Rasie . Nasza Scandi czyli Stings Latest Fashion zgarnęła Zw Młodziezy , BOB Junior i BOB . Ukończyła Młodzieżowy Championat Polski . Na finałach zgarnęła BEST OF GROUP III :-) Quote
moni_a Posted January 18, 2011 Author Posted January 18, 2011 Jeszcze raz wielkie gratulacje EwikB ;) !!! Sunia urocza! Miło bylo spotkac sie i porozmawiac. Wystawa rzeczywiscie udana, organizacja super. WIELKI PLUS za zwracanie uwagi przez organizatorów na nierozkladanie sie z calym arsenałem przez wystawców przed samymi ringami, mozna bylo bez problemu ogladac wystawiane psy a nie zerkać przez stoliki, stoliczki, klatki itp.!! Wreszcie !!! Moja SHA-DEE w klasie otawrtej ocena doskonala, CWC i ladniutki opis. Troche sie biedna zestresowala hałasem, ale i tak jak zwykle była grzeczna. Quote
EwikB Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Nam również było miło się spotkać , a panienka wyglądała ślicznie Quote
Recommended Posts