Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Minimolos napisał(a):
Bo HILDA Draczyn jest bezkonkurencyjna :lol: i znowu by zgarnęła wszystko :lol: Ponadto chciałem ją wystawić w klasie Championów ale nie mogę ponieważ w dalszym ciągu nie dostałem dyplomu Champion Polski :evil:
A teraz mam 2 BĄBLE i muszę zacząć jeżdzić z nimi :lol:

Jesli będzie normalny sędzia na Klubowej w Opolu (normalny czyli od psów a nie od kotów jak było w tym roku) to HILDA będzie wystawiana w klasie Championów bo do kwietnia w końcu dostanę Dyplom :lol:
Oni z tymi championatami teraz faktycznie przesadzają. nieraz trzeba czekać do pół roku - paranoja

Posted

To prawda, za dyplomem dla Hildy (Mł.Ch.Pl) czekałem prawie 5 miesięcy !!!
W końcu zadzwoniłem do Zarządu Głównego to powiedzieli mi, że te dyplomy robi jedna osoba a Championów jest coraz więcej i nie mogą się wyrobić !

A podobno kiedyś czekało się 1-2 miesiące, ja tego nie znam ale tak podobno kiedyś było :lol:

Posted

ferroo napisał(a):
Ja na Ml.Ch.Pl czekalam 3 miesiace :lol: Niestety to czekanie wiaze czlowiekowi rece bo nie moze zglosic psiaka tak jak by tego chcial!
A czy Ty jesteś z Wwy, bo w Wwie jest siedziba ZGZKP, to zawsz jest dużo szybciej, a zanim roześlą, to znów parę mies. minie

Posted

ats napisał(a):
ja witam i znikam - mam moc pisania, ale i bardzo dobry humor po weekendzie!!!!!!!!!!!!
Wracaj do nas Ats, jak najprędej

_beatka_ napisał(a):
dobra ja lece juz na zaliczenie na uczelnie-trzymajcie wszycy za mnie kciuki:) :kciuki:
Beatko trzymamy mocno kciuki

Posted

matrix..... napisał(a):
to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :)
U psów do towarzystwa są w każdej rasie inne zgryzy. Nigdy nie miałam mopsów. Znam się tylko na tych psach, które miałam

Posted

matrix..... napisał(a):

Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowym

Posted

Hebulka napisał(a):
matrix..... napisał(a):

Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowym
Czyli ten na górze ma zgryz prawidłowy? Dzieńdobry Hebulka. Chwaliliśmy Cię dzisiaj z jednym z Twoich przyjaciół. Czy uszy Cię nie piekły?

Posted

Hebulka napisał(a):
matrix..... napisał(a):

tzn że zgryz cęgowy też jest prawidłowy u mopsa, a jak to jest u mopsów -chodzi o wysunięcie do przodu wargi czy żuchwy?

Posted

matrix..... napisał(a):
Hebulka napisał(a):
matrix..... napisał(a):

tzn że zgryz cęgowy też jest prawidłowy u mopsa, a jak to jest u mopsów -chodzi o wysunięcie do przodu wargi czy żuchwy?
Hebulka musi wrócić, aby dać odpowiedż, a ona już pewnie u mopsów