ferroo Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 i my :lol: FIGA FRYGA Chmiel L.A :lol: :lol: Quote
Minimolos Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Jak się uda to może sami złożymy w całość stawkę na Poznań przed wystawą :lol: Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Minimolos napisał(a):Bo HILDA Draczyn jest bezkonkurencyjna :lol: i znowu by zgarnęła wszystko :lol: Ponadto chciałem ją wystawić w klasie Championów ale nie mogę ponieważ w dalszym ciągu nie dostałem dyplomu Champion Polski :evil: A teraz mam 2 BĄBLE i muszę zacząć jeżdzić z nimi :lol: Jesli będzie normalny sędzia na Klubowej w Opolu (normalny czyli od psów a nie od kotów jak było w tym roku) to HILDA będzie wystawiana w klasie Championów bo do kwietnia w końcu dostanę Dyplom :lol:Oni z tymi championatami teraz faktycznie przesadzają. nieraz trzeba czekać do pół roku - paranoja Quote
Minimolos Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 To prawda, za dyplomem dla Hildy (Mł.Ch.Pl) czekałem prawie 5 miesięcy !!! W końcu zadzwoniłem do Zarządu Głównego to powiedzieli mi, że te dyplomy robi jedna osoba a Championów jest coraz więcej i nie mogą się wyrobić ! A podobno kiedyś czekało się 1-2 miesiące, ja tego nie znam ale tak podobno kiedyś było :lol: Quote
ferroo Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 Ja na Ml.Ch.Pl czekalam 3 miesiace :lol: Niestety to czekanie wiaze czlowiekowi rece bo nie moze zglosic psiaka tak jak by tego chcial! Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 ferroo napisał(a):Ja na Ml.Ch.Pl czekalam 3 miesiace :lol: Niestety to czekanie wiaze czlowiekowi rece bo nie moze zglosic psiaka tak jak by tego chcial!A czy Ty jesteś z Wwy, bo w Wwie jest siedziba ZGZKP, to zawsz jest dużo szybciej, a zanim roześlą, to znów parę mies. minie Quote
Draczyn Posted September 18, 2005 Posted September 18, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn nie ja z Gdyni jestem :lol:a to zaczym dojdzie do Gdyni, to znów parę miesięcy Quote
ats Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ja witam i znikam - mam moc pisania, ale i bardzo dobry humor po weekendzie!!!!!!!!!!!! Quote
_beatka_ Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 dobra ja lece juz na zaliczenie na uczelnie-trzymajcie wszycy za mnie kciuki:) :kciuki: Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 ats napisał(a):ja witam i znikam - mam moc pisania, ale i bardzo dobry humor po weekendzie!!!!!!!!!!!!Wracaj do nas Ats, jak najprędej _beatka_ napisał(a):dobra ja lece juz na zaliczenie na uczelnie-trzymajcie wszycy za mnie kciuki:) :kciuki:Beatko trzymamy mocno kciuki Quote
misiaczek Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 _beatka_ napisał(a):dobra ja lece juz na zaliczenie na uczelnie-trzymajcie wszycy za mnie kciuki:) :kciuki: Quote
Hebulka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 misiaczek napisał(a):Dla ferroo i Hebulki :wink: :D Dzięki Misiaczek Quote
matrix..... Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 misiaczek napisał(a):Dla ferroo i Hebulki :wink: :D a prawidłowy jest ten zgryz ;) ? Czy to są cęgi? Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Nie znam śię na zgryzach u mopsów, dla bf napewno nieprawidłowy Quote
matrix..... Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :) Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 matrix..... napisał(a):to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :)U psów do towarzystwa są w każdej rasie inne zgryzy. Nigdy nie miałam mopsów. Znam się tylko na tych psach, które miałam Quote
Hebulka Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 matrix..... napisał(a):to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :) Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowym Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Hebulka napisał(a):matrix..... napisał(a):to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :) Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowymCzyli ten na górze ma zgryz prawidłowy? Dzieńdobry Hebulka. Chwaliliśmy Cię dzisiaj z jednym z Twoich przyjaciół. Czy uszy Cię nie piekły? Quote
matrix..... Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 Hebulka napisał(a):matrix..... napisał(a):to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :) Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowym tzn że zgryz cęgowy też jest prawidłowy u mopsa, a jak to jest u mopsów -chodzi o wysunięcie do przodu wargi czy żuchwy? Quote
Draczyn Posted September 19, 2005 Posted September 19, 2005 matrix..... napisał(a):Hebulka napisał(a):matrix..... napisał(a):to dla mopsa też będzie nieprawidłowy ... :) Bf musi mieć przodozgryz, a mops ma mieć dolną wargę wysuniętą do przodu ,co jak pisze pan Kuchlewski może wystąpić również przy zgryzie cęgowym tzn że zgryz cęgowy też jest prawidłowy u mopsa, a jak to jest u mopsów -chodzi o wysunięcie do przodu wargi czy żuchwy?Hebulka musi wrócić, aby dać odpowiedż, a ona już pewnie u mopsów Quote
Recommended Posts