Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_beatka_ napisał(a):
to to słoneczko jest z ikonki?i robi sie az takie duze...?hmmm w sumie nie wiedziałam, nie mam az tyle czasu i zapału żeby poznawac wszystkie zwiłosci i mozliwosci mojego komputera :roll:
A jak chcesz więcej ikon to naciskas napis więcej ikon i na górze pojawia Ci się ekranik z różnościami, tylko jak skończysz je sciągać, to musisz nacisnąć na czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Viris napisał(a):
No wlasnie. Takie ikonki duze to gify. Wstawiamy tak jak zdjecia na forum. Jest bardzo duzy wybor na stronie co podala JustynaJK w artykulach :)

Tylko one poobno wpływają na spowolnienie pracy komputera

Posted

misiaczek napisał(a):
Musisz Draczyn wejść do swojego profilu,tam będzie opcja podpis i wklejasz tak jak fotkę,potem wyślij i masz podpis :wink: .A zdjęcia wklejasz tak jak Ci tłumaczyła Anutka lub Viris
To co mi tłumaczyła Viris, to mogę ściągać tylko ze stron internetowych, a ja nie mogę na mj stronę wejść, bo nie mam klucza, a ten serwer, co mi Anutka powiedziała to mi nie wchodzi z niego nic. Jestem tuman komputerowy o k

Posted

Draczyn nie jesteś tuman...masz kompa od niedawna.Poproś,którąś z dziewczyn,aby Ci zrobiły tutorial obrazkowy,bo ja nie potrafię.A jak będziesz miała takie coś przed oczyma to bedzie Tobie łatwiej.Ja do wszystkiego dochodziłam sama metodą prób i błędów.

Posted

Eh przestancie z tymi tumanami bo do Was pojade i wszystko wytlumacze. Nielubie strasznie tulaczyc czegokolwiek przez telefon czy piszac notki.

Draczyn jesli chcesz gifa umiescic w notce to robisz to dokladnie tak samo jak ze zdjeciami. Nie patrz na to czy sie rusza czy cos.

Wejdz sobie na strone http://www.gify.org.pl/ I poszukaj w dzialach (po lewo) Jakiegos fajnego gifa ktory chcesz umiescic tu nna forum (tak na probe). Rob dokladnie tak jak Ci tlumaczylam. Czyli klikaj na niego (konkretny np usmieszek) prawym przyciskiem myszy i skopiuj z "wlasciwosci" jego adres - to http://www i tak dalej :)

Pozniej w notce kliknij "img" i wklej ten ardes i zamknij tagi :)

Beatko czy chcesz zebym Ci w czyms pomogla? Jak cos to smialo pytaj :)

Posted

Viris napisał(a):
Eh przestancie z tymi tumanami bo do Was pojade i wszystko wytlumacze. Nielubie strasznie tulaczyc czegokolwiek przez telefon czy piszac notki.

Draczyn jesli chcesz gifa umiescic w notce to robisz to dokladnie tak samo jak ze zdjeciami. Nie patrz na to czy sie rusza czy cos.

Wejdz sobie na strone http://www.gify.org.pl/ I poszukaj w dzialach (po lewo) Jakiegos fajnego gifa ktory chcesz umiescic tu nna forum (tak na probe). Rob dokladnie tak jak Ci tlumaczylam. Czyli klikaj na niego (konkretny np usmieszek) prawym przyciskiem myszy i skopiuj z "wlasciwosci" jego adres - to http://www i tak dalej :)

Pozniej w notce kliknij "img" i wklej ten ardes i zamknij tagi :)
Zaraz spróbóję, a może wyjdzie

Posted

Draczyn,ja żeby mi było łatwiej mam wszystkie fotki i gify posegregowane w folderach.Ty też gdzieś masz te fotki zapisane.
Wejdź na darmowy serwer http://img172.echo.cx/. Dalej jest:przeglądaj.Poszukaj tych Twoich fotek,które masz zapisane na kompie,wybierz odpowiednią i naciśnij OTWÓRZ,potem HOST IT.Pokaże Ci się miniaturka fotki,którą chcesz wkleić.Na niebiesko zaznaczasz Hotlink for forums (1) i klikasz "Ctrl" i "c" równocześnie.Potem wchodzisz na dgm tam gdzie piszesz odpowiedź i klikasz "Ctrl" i "v".Wyskakuje Ci adres fotki.I to wszystko.
Prościej już nie potrafę wytłumaczyć.Spróbuj tak jak Ci napisałam,napewno się uda.Powodzenia.

Draczyn,ja żeby mi było łatwiej mam wszystkie fotki i gify posegregowane w folderach.Ty też gdzieś masz te fotki zapisane.
Wejdź na darmowy serwer http://img172.echo.cx/. Dalej jest:przeglądaj.Poszukaj tych Twoich fotek,które masz zapisane na kompie,wybierz odpowiednią i naciśnij OTWÓRZ,potem HOST IT.Pokaże Ci się miniaturka fotki,którą chcesz wkleić.Na niebiesko zaznaczasz Hotlink for forums (1) i klikasz "Ctrl" i "c" równocześnie.Potem wchodzisz na dgm tam gdzie piszesz odpowiedź i klikasz "Ctrl" i "v".Wyskakuje Ci adres fotki.I to wszystko.
Prościej już nie potrafę wytłumaczyć.Spróbuj tak jak Ci napisałam,napewno się uda.Powodzenia.

zawsze jak mam problemy z wejściem na dgm i pokazuje mi się taki napis
Problem in Database Connection...to mi posty podwójnie wskakują...nie mam pojęcia dlaczego

Posted

W ten sam sposob poprzednio tlumaczylam jak z komputera fotki wystawic i myslalam ze sie Draczyn udalo...

Misiaczek - mi tez sie czesto pojawia taki komunikat, ale posty mi sie nie powtarzaja. Popros moze ktoregos z moderatorow zeby usunol te powtorzone posty.

Posted

Witam was wszystkich bardzo serdecznie!!!Troche mnie nie bylo ale przez ta przeprowadzke i urzadzanie sie nie mialam ani chwilki czasu.Ale mysle ze bedzie troche lepiej.Akurat dopadla mnie grypa no i jest weekend wiec moge troche z wami poklikac :lol: Niestety temat poszedl strasznie do przodu i nie nadazam za wami :lol: :lol: :lol:

Posted

ferroo napisał(a):
Witam was wszystkich bardzo serdecznie!!!Troche mnie nie bylo ale przez ta przeprowadzke i urzadzanie sie nie mialam ani chwilki czasu.Ale mysle ze bedzie troche lepiej.Akurat dopadla mnie grypa no i jest weekend wiec moge troche z wami poklikac :lol: Niestety temat poszedl strasznie do przodu i nie nadazam za wami :lol: :lol: :lol:

Witamy ferroo...rzeczywiście masz dużo do czytania,ale jak jesteś chora,to nudzić się nie będziesz :wink: :D .

ferroo napisał(a):

A to nowa fotka mojej niuni! :lol: :lol: :lol:

Super tło i super niunia :D