Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 _beatka_ napisał(a):to to słoneczko jest z ikonki?i robi sie az takie duze...?hmmm w sumie nie wiedziałam, nie mam az tyle czasu i zapału żeby poznawac wszystkie zwiłosci i mozliwosci mojego komputera :roll:A jak chcesz więcej ikon to naciskas napis więcej ikon i na górze pojawia Ci się ekranik z różnościami, tylko jak skończysz je sciągać, to musisz nacisnąć na czerwony krzyżyk w prawym górnym rogu Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 dzieki draczyn:) ale teraz chyba szkoda mi czasu na ikonki, ale ak zdam poprawke we wtorek to napewno zaprezentuje jakąs ikonkę :D Quote
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 no to powodzenia na poprawce!będzie ok! Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 mam nadzieje ale na tym przedmiocie robia bardzo duzy odsiew i troche sie boje... :roll: Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 To duże słoneczko nie jest z ikonek.To gif.Gify wstawia się jak fotki. Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 No wlasnie. Takie ikonki duze to gify. Wstawiamy tak jak zdjecia na forum. Jest bardzo duzy wybor na stronie co podala JustynaJK w artykulach :) Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Viris napisał(a):No wlasnie. Takie ikonki duze to gify. Wstawiamy tak jak zdjecia na forum. Jest bardzo duzy wybor na stronie co podala JustynaJK w artykulach :) Tylko one poobno wpływają na spowolnienie pracy komputera Quote
JustynaJK Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 to chyba zaleźy od kompa,mnie akurat nic się nie spowalnia :D Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 JustynaJK napisał(a):to chyba zaleźy od kompa,mnie akurat nic się nie spowalnia :D Mi też nie Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 15dq.gif[/img][/URL][/quote]wytłumacz mi jak debilowi, jak zainstalować na stale takie cacko, aby zawsze było na dole pod tekstem Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Musisz Draczyn wejść do swojego profilu,tam będzie opcja podpis i wklejasz tak jak fotkę,potem wyślij i masz podpis :wink: .A zdjęcia wklejasz tak jak Ci tłumaczyła Anutka lub Viris Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 misiaczek napisał(a):Musisz Draczyn wejść do swojego profilu,tam będzie opcja podpis i wklejasz tak jak fotkę,potem wyślij i masz podpis :wink: .A zdjęcia wklejasz tak jak Ci tłumaczyła Anutka lub VirisTo co mi tłumaczyła Viris, to mogę ściągać tylko ze stron internetowych, a ja nie mogę na mj stronę wejść, bo nie mam klucza, a ten serwer, co mi Anutka powiedziała to mi nie wchodzi z niego nic. Jestem tuman komputerowy o k Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn nie jesteś tuman...masz kompa od niedawna.Poproś,którąś z dziewczyn,aby Ci zrobiły tutorial obrazkowy,bo ja nie potrafię.A jak będziesz miała takie coś przed oczyma to bedzie Tobie łatwiej.Ja do wszystkiego dochodziłam sama metodą prób i błędów. Quote
_beatka_ Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 draczyn nie martw sie!ja tez jestem tuman komputerowy :wink: Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Eh przestancie z tymi tumanami bo do Was pojade i wszystko wytlumacze. Nielubie strasznie tulaczyc czegokolwiek przez telefon czy piszac notki. Draczyn jesli chcesz gifa umiescic w notce to robisz to dokladnie tak samo jak ze zdjeciami. Nie patrz na to czy sie rusza czy cos. Wejdz sobie na strone http://www.gify.org.pl/ I poszukaj w dzialach (po lewo) Jakiegos fajnego gifa ktory chcesz umiescic tu nna forum (tak na probe). Rob dokladnie tak jak Ci tlumaczylam. Czyli klikaj na niego (konkretny np usmieszek) prawym przyciskiem myszy i skopiuj z "wlasciwosci" jego adres - to http://www i tak dalej :) Pozniej w notce kliknij "img" i wklej ten ardes i zamknij tagi :) Beatko czy chcesz zebym Ci w czyms pomogla? Jak cos to smialo pytaj :) Quote
Draczyn Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Viris napisał(a):Eh przestancie z tymi tumanami bo do Was pojade i wszystko wytlumacze. Nielubie strasznie tulaczyc czegokolwiek przez telefon czy piszac notki. Draczyn jesli chcesz gifa umiescic w notce to robisz to dokladnie tak samo jak ze zdjeciami. Nie patrz na to czy sie rusza czy cos. Wejdz sobie na strone http://www.gify.org.pl/ I poszukaj w dzialach (po lewo) Jakiegos fajnego gifa ktory chcesz umiescic tu nna forum (tak na probe). Rob dokladnie tak jak Ci tlumaczylam. Czyli klikaj na niego (konkretny np usmieszek) prawym przyciskiem myszy i skopiuj z "wlasciwosci" jego adres - to http://www i tak dalej :) Pozniej w notce kliknij "img" i wklej ten ardes i zamknij tagi :)Zaraz spróbóję, a może wyjdzie Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Draczyn,ja żeby mi było łatwiej mam wszystkie fotki i gify posegregowane w folderach.Ty też gdzieś masz te fotki zapisane. Wejdź na darmowy serwer http://img172.echo.cx/. Dalej jest:przeglądaj.Poszukaj tych Twoich fotek,które masz zapisane na kompie,wybierz odpowiednią i naciśnij OTWÓRZ,potem HOST IT.Pokaże Ci się miniaturka fotki,którą chcesz wkleić.Na niebiesko zaznaczasz Hotlink for forums (1) i klikasz "Ctrl" i "c" równocześnie.Potem wchodzisz na dgm tam gdzie piszesz odpowiedź i klikasz "Ctrl" i "v".Wyskakuje Ci adres fotki.I to wszystko. Prościej już nie potrafę wytłumaczyć.Spróbuj tak jak Ci napisałam,napewno się uda.Powodzenia. Draczyn,ja żeby mi było łatwiej mam wszystkie fotki i gify posegregowane w folderach.Ty też gdzieś masz te fotki zapisane. Wejdź na darmowy serwer http://img172.echo.cx/. Dalej jest:przeglądaj.Poszukaj tych Twoich fotek,które masz zapisane na kompie,wybierz odpowiednią i naciśnij OTWÓRZ,potem HOST IT.Pokaże Ci się miniaturka fotki,którą chcesz wkleić.Na niebiesko zaznaczasz Hotlink for forums (1) i klikasz "Ctrl" i "c" równocześnie.Potem wchodzisz na dgm tam gdzie piszesz odpowiedź i klikasz "Ctrl" i "v".Wyskakuje Ci adres fotki.I to wszystko. Prościej już nie potrafę wytłumaczyć.Spróbuj tak jak Ci napisałam,napewno się uda.Powodzenia. zawsze jak mam problemy z wejściem na dgm i pokazuje mi się taki napis Problem in Database Connection...to mi posty podwójnie wskakują...nie mam pojęcia dlaczego Quote
Viris Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 W ten sam sposob poprzednio tlumaczylam jak z komputera fotki wystawic i myslalam ze sie Draczyn udalo... Misiaczek - mi tez sie czesto pojawia taki komunikat, ale posty mi sie nie powtarzaja. Popros moze ktoregos z moderatorow zeby usunol te powtorzone posty. Quote
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Witam was wszystkich bardzo serdecznie!!!Troche mnie nie bylo ale przez ta przeprowadzke i urzadzanie sie nie mialam ani chwilki czasu.Ale mysle ze bedzie troche lepiej.Akurat dopadla mnie grypa no i jest weekend wiec moge troche z wami poklikac :lol: Niestety temat poszedl strasznie do przodu i nie nadazam za wami :lol: :lol: :lol: Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 Nie bedę zawracać głowy Wind...ona wpada do nas czasami,jak zobaczy,że są podwójne i uzna,że trzeba usunąć to usunie Quote
ferroo Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 A to nowa fotka mojej niuni! :lol: :lol: :lol: Quote
misiaczek Posted September 16, 2005 Posted September 16, 2005 ferroo napisał(a):Witam was wszystkich bardzo serdecznie!!!Troche mnie nie bylo ale przez ta przeprowadzke i urzadzanie sie nie mialam ani chwilki czasu.Ale mysle ze bedzie troche lepiej.Akurat dopadla mnie grypa no i jest weekend wiec moge troche z wami poklikac :lol: Niestety temat poszedl strasznie do przodu i nie nadazam za wami :lol: :lol: :lol: Witamy ferroo...rzeczywiście masz dużo do czytania,ale jak jesteś chora,to nudzić się nie będziesz :wink: :D . ferroo napisał(a): A to nowa fotka mojej niuni! :lol: :lol: :lol: Super tło i super niunia :D Quote
Recommended Posts