Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ten rudzielec to Janevieva Renuar iz Palevyh Buldogov. To jest ta sama suczka, która w tym roku na klubówce i międzynarodówce w Opolu była Zwycięzcą Rasy. Ojcem jej i mojego Leosa jest ten sam pies Glenlee Nigh Hawk.

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

DorotaL bardzo mi się pooba ten rudzielec, oczywiście po Leosie. ElaRusos. Tłumaczyłam Ci już jak się zakłada nowy temt tylko nnie pamiętam, w ktrym temacie, ale zaraz potym jak pytłaś

Posted

Zdjecie z miedzynarodowki w Trokach 7.08.2005
Jenevieva - CACIB, NSwR, BOB; Don Jase - CACIB, NPwR; Leos - Zw. Mł.

To zdjecie wyzej przedstawia zwyciezcow rasy z 3 miedzynarodowek w Polsce. Jenevieva - Opole, Don Jase - Leszno, Leos - Krakow :D

Posted

dorotal ten Twój buldozek, ktorego masz w awatarze jest super ubarwiony :D naprawde bardzo oryginalnie!

zdjecia matyldy są swietne :D najfajniejsze jak lezy na plaży rozklapciana jak żaba :D Doksio tez awsze sie tak rozjeżdzał 8)

Posted

Ja nie zniknęłam ja po prostu od rana gdzieś jeżdze. Teraz kilka godzin znowu będe w domu i potem znowu znikam. Nie ma ze mnie pożytku, ale już tak wygląda mój dzień :)

Posted

Już wiem co to za hodowla. Oni mi sę wpisali na księgę gości po angilsku, a ja odpowiedziałam po francuskui oczywiście rozmowa się urwała. Ja niestety zbyt słabo znam angielski, aaby w tym języku korespondowaC - a szkoda

Posted

Draczyn, jeżeli bedzie taka potrzeba moge pomóc. Mój angielski nie jest idealny, ale jakoś sobie radze z korespondecją i rozmową w tym języku.

Draka jest śliczna

Posted

Anutko b. dziękuję za Draczkę. DootaL jeśli możesz to zerknij na moją księgę gości i odpowiedz co chcesz w moim imieniu - przeproś ich za ten Francuski - będę zobowiązana, zrewanżuję się we francuskim jeśli bęziesz miała taką potrzebę

Uciekam, bo dziś są Marka urodziny. Do wieczora, lub do jutra

Biegnę do solenizanta - narazie