misiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Wielkiej przyjażni jeszcze nie ma.Ale powoli,powoli... Cieszę się,że ku temu to zmierza,bo troszkę się martwiłam.Nie mam doświadczenia z dwoma pieskami :wink: . Quote
Draczyn Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 misiaczek napisał(a):Wielkiej przyjażni jeszcze nie ma.Ale powoli,powoli... Cieszę się,że ku temu to zmierza,bo troszkę się martwiłam.Nie mam doświadczenia z dwoma pieskami :wink: .Mówiłam C przecież, że to się ułoży. Bardzo się cieszę, że stało się to tak szybko Quote
misiaczek Posted September 13, 2005 Posted September 13, 2005 Ja też się cieszę i dzięki za wsparcie Draczyn.Idę spać.Dobranoc :sleep2: Quote
anutka Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 ats napisał(a):Witaj nowy dniu i witajcie wszyscy!Witajcie :) Quote
ats Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 cześć, anutko! co robisz tu o tak wczesnej porze? Quote
anutka Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 ats napisał(a):cześć, anutko! co robisz tu o tak wczesnej porze?Szykuje się do szkoły ;) Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 anutka napisał(a):ats napisał(a):cześć, anutko! co robisz tu o tak wczesnej porze?Szykuje się do szkoły ;)Zębyś tylko nie spóżniała się przez tą dogomanię.Miłego dnia Quote
anutka Posted September 14, 2005 Author Posted September 14, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):ats napisał(a):cześć, anutko! co robisz tu o tak wczesnej porze?Szykuje się do szkoły ;)Zębyś tylko nie spóżniała się przez tą dogomanię.Miłego dnia Nie martw się - wszystko było pod kontrolą ;) A ja już spowrotem. Zupełnie odzwyczaiłąm się od takiej godziny :) Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):ats napisał(a):cześć, anutko! co robisz tu o tak wczesnej porze?Szykuje się do szkoły ;)Zębyś tylko nie spóżniała się przez tą dogomanię.Miłego dnia Nie martw się - wszystko było pod kontrolą ;) A ja już spowrotem. Zupełnie odzwyczaiłąm się od takiej godziny :)Miło, że już jesteś, ale ja niestety muszę znikać do kuchni, pralki itd. Wrócę za jakiś czas Quote
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Draczyn,specjalnie dla Ciebie :wink: Zdjecia zaczerpniete z galerii klubu charta.Z tym,ze lekko obrobione. Jako,ze z Chorzowa dopiero beda to wrzucam z Raciborza (28.08.2005) :wink: Widac od razu,ze nie ja je robilam bo sa takie..... oficjalne :wink: :D :D Quote
misiaczek Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 carragan, czy to maleństwo,to jest Maleństwo? :wink: Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Imponujące Carragan to twoje Maleństwo - PRZEPIEKNE Quote
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 misiaczek napisał(a):carragan, czy to maleństwo,to jest Maleństwo? :wink: Tak,to jest Malenstwo tyle,ze oficjalne..... i lekko "skacowane" po zlocie :wink: Draczyn :D BTW.A tak w ogole skoro to off....Jaka jest u Was pogoda ? Bo u nas rano bylo calkiem sympatycznie,a teraz znowu robi sie cieplo... :evilbat: Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 carragan napisał(a):misiaczek napisał(a):carragan, czy to maleństwo,to jest Maleństwo? :wink: Tak,to jest Malenstwo tyle,ze oficjalne..... i lekko "skacowane" po zlocie :wink: Draczyn :D BTW.A tak w ogole skoro to off....Jaka jest u Was pogoda ? Bo u nas rano bylo calkiem sympatycznie,a teraz znowu robi sie cieplo... :evilbat: U nas podobnie, przedwczoraj lałó, wczoraj popdało, a dziś jest piękna pogoda. A o jakim zlocie mówisz, bo z rozmowy wywnioskowałam, że popijaliście razem z Orsini? Quote
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 O zlocie dogomaniakow w Morsku,pod koniec sierpnia :wink: Co do popijania z Orsini....Dementuje ta wiadomosc.To Orsini popijala w Wilnie,w marcu tegoz roku,ja tam zachowalam calkowita abstynencje :wink: Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 carragan napisał(a):O zlocie dogomaniakow w Morsku,pod koniec sierpnia :wink: Co do popijania z Orsini....Dementuje ta wiadomosc.To Orsini popijala w Wilnie,w marcu tegoz roku,ja tam zachowalam calkowita abstynencje :wink:A jak jest na tych zlotach. Czy to jakaś impreza, godnapolecenia Quote
tunio Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 A bo ja wiem czy godna polecenia.....My bylismy na II i III (w tym roku byl III) i wiem,ze jesli tylko dam rade to na IV tez pojade. Jednak nie kazdemu musi odpowiadac atmosfera.... i zlotowicze :wink: :D A tu jeszcze w ramach offiku "luzniejsze" foty mojego brzdaca :wink: 10.09.2005 Quote
Draczyn Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Naprawdę okropnie mi się podoba. O maly włoskiedyś takiego cuda nie kupiłam. To wspaniały pies - prawdziwy towarzysz. Gratuluję Dobranoc wszystkim. śpijcie smacznie pa,pa,pa :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :sleeping: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :splat: :eek2: :eek2: :eek2: :eek2: Quote
Viris Posted September 14, 2005 Posted September 14, 2005 Carragan piekne Malenstwo :D A mi sie kiedys wydawalo ze moj wyżel to kawal psa :D (no ale moze dlatego ze jak bylam dzieckiem to siegala mi do pasa). Draczyn : Slodkich snow. Ja tez chyba zaraz sie klade. Juz koncze prace wiec mysle ze do napisania jutro! :D Quote
ats Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 witam wszystkich w ten słoneczny, czwartkowy poranek! Quote
matrix..... Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 jaki słoneczny poranek? u nas pada od samego rana :( i jest nieprzyjemnie chłodno Quote
misiaczek Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 U nas też mgła i wiaterek ...a zapowiadali jeszcze deszcz :( Quote
Draczyn Posted September 15, 2005 Posted September 15, 2005 Ats chyba jeszcze nie przetarła oczu i wydawało jej się, że jest słońce, a w rzeczywistości jest szaro pochmurnie i zaczyna padać - mżawka. Witam Was Quote
Recommended Posts