Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 anutka napisał(a):Jestem, jestem. Jutro piątek. własnie udało mi się przebrnąć przez całą mitologię i naukę polskiego. Myśle, że zostane tu troche dłużej ;)To wspaniale. Myślę, że trochę z nami porozmawiasz Quote
anutka Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Najprawdopodobniej do powrotu mamy z zebrania ;) Quote
Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 anutka napisał(a):Najprawdopodobniej do powrotu mamy z zebrania ;)A o której zaczęło się zebranie? Quote
anutka Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 o 18 Jednak pewnie wysłucham wszystkiego co się mama dowiedziała i jak będzie jeszcze nie za późno wróce tutaj :) Oj tak zapomniałąm jeszcze o nauce wieczornej. Mimo to postaram się jeszcze tu pobyć troche. Quote
Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 anutka napisał(a):o 18 Jednak pewnie wysłucham wszystkiego co się mama dowiedziała i jak będzie jeszcze nie za późno wróce tutaj :) Oj tak zapomniałąm jeszcze o nauce wieczornej. Mimo to postaram się jeszcze tu pobyć troche.To będziemy czekać :scared: :scared: :scared: :scared: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: Quote
anutka Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Jestem spowrotem. Widze, że jest jeszcze wczesnie. W takim razie jeszcze troche tu pobęde. Quote
Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 anutka napisał(a):Jestem spowrotem. Widze, że jest jeszcze wczesnie. W takim razie jeszcze troche tu pobęde.A jak było na zebraniu. Czy Mama już wróciła Quote
anutka Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Jestem spowrotem. Widze, że jest jeszcze wczesnie. W takim razie jeszcze troche tu pobęde.A jak było na zebraniu. Czy Mama już wróciła Wróciła. Zachwycona szkołą, nauczycielami. generalnie ma takie same odczucia jak ja :) Quote
Viris Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 No wreszcie wrocilam ze szkoly. W szkole co prawda non stop mam internet ale zapomnialam hasla! Jedyne co chcialam jeszcze dopowiedziec to ze na cale szczescie jeszcze nie musial tu wkraczac moderator bo nie bylo sprawy powaznej :D Opra wlasnie zgrywam nowe zdjecia Klary i ze dwa myszoskoczkow tak zeby Wam sie pochwalic moja Hodowla :) Wrzuce do szczeniaczkow lub galerii. Quote
Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 Viris napisał(a):No wreszcie wrocilam ze szkoly. W szkole co prawda non stop mam internet ale zapomnialam hasla! Jedyne co chcialam jeszcze dopowiedziec to ze na cale szczescie jeszcze nie musial tu wkraczac moderator bo nie bylo sprawy powaznej :D Opra wlasnie zgrywam nowe zdjecia Klary i ze dwa myszoskoczkow tak zeby Wam sie pochwalic moja Hodowla :) Wrzuce do szczeniaczkow lub galerii.To wspaniały pomysł. Chętnie obejrzymy, a szczególnie te myszoskoczki Quote
anutka Posted September 8, 2005 Author Posted September 8, 2005 Ja już się zbieram. Jeszcze muszę sobie troche powtórzyć. Jutro będe w domu koło 17 i od razu siadam do komputera Dobranoc Quote
Draczyn Posted September 8, 2005 Posted September 8, 2005 anutka napisał(a):Ja już się zbieram. Jeszcze muszę sobie troche powtórzyć. Jutro będe w domu koło 17 i od razu siadam do komputera DobranocDobranoc Anutko Quote
Wind Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Witajcie :-) Fakt, Forum Dogo jest zdecydowanie bardziej liberalne niz znane mi inne Fora na ktorych bywam (np. o fotografii 8) ). To i dobrze i zle ;) Dobrze, bo mamy fajna atmosfere, dosc luzna a czasem mocno rozrywkowa. A zle dlatego, ze wiele "pustych" postow trzeba przegladnac zanim znajdzie sie to czego sie szuka ;) Nie mniej jestem tutaj, czytam i obserwuje :-) Jesli bede jakies pilne sprawy, zawsze mozna wyslac mi PW :-) pozdrawiam i milego dnia :-) Mod. Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Wind napisał(a):Witajcie :-) Fakt, Forum Dogo jest zdecydowanie bardziej liberalne niz znane mi inne Fora na ktorych bywam (np. o fotografii 8) ). To i dobrze i zle ;) Dobrze, bo mamy fajna atmosfere, dosc luzna a czasem mocno rozrywkowa. A zle dlatego, ze wiele "pustych" postow trzeba przegladnac zanim znajdzie sie to czego sie szuka ;) Nie mniej jestem tutaj, czytam i obserwuje :-) Jesli bede jakies pilne sprawy, zawsze mozna wyslac mi PW :-) pozdrawiam i milego dnia :-) Mod.Bardzo Dziękujemy, ale narazie przynajmniej nie było chyba, aż takich nadużyć, aby wymagały one twije interwecji.Serdecznie pozdrawiamy Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Witajcie Wind napisał(a): Fakt, Forum Dogo jest zdecydowanie bardziej liberalne niz znane mi inne Fora na ktorych bywam (np. o fotografii 8) ). To i dobrze i zle ;) Dobrze, bo mamy fajna atmosfere, dosc luzna a czasem mocno rozrywkowa. A zle dlatego, ze wiele "pustych" postow trzeba przegladnac zanim znajdzie sie to czego sie szuka ;) Rzeczywiście to forum jest inne - przez co bardzo mi się tu podoba. :) Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;) Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;) Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;)W ferworze dyskusji nie zauważyłam. Dopiero dziś ja dostrzegłam, przepraszam Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;)W ferworze dyskusji nie zauważyłam. Dopiero dziś ja dostrzegłam, przepraszam No co Ty 0- przecież nie masz za co przepraszać :) Przecież ja nie pisze postów dla łapek Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):[quote name='Draczyn']Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;)W ferworze dyskusji nie zauważyłam. Dopiero dziś ja dostrzegłam, przepraszam No co Ty 0- przecież nie masz za co przepraszać :) Przecież ja nie pisze postów dla łapekDoskonal o tym wiem, ale na tym forum jest przyjęte, że się gratuluje, a ja tego nie zrobiłam przez przeoczenie i to nie jest fair Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):[quote name='anutka'][quote name='Draczyn']Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;)W ferworze dyskusji nie zauważyłam. Dopiero dziś ja dostrzegłam, przepraszam No co Ty 0- przecież nie masz za co przepraszać :) Przecież ja nie pisze postów dla łapekDoskonal o tym wiem, ale na tym forum jest przyjęte, że się gratuluje, a ja tego nie zrobiłam przez przeoczenie i to nie jest fair Bez przesady. Gdzie sie podzialiście?? Właśnie wróciłąm z zakupów a tu cisza. Quote
Draczyn Posted September 9, 2005 Posted September 9, 2005 Ja tu co jakiś czas zaglądam i głucha cisza. Właśnie dziś masz czas, wtedy , gdy wszyscy go nie mają. Ja już szystko przygotowałam do wystawy i skoczę do grzywaczyków. Zobaczę c tam słychać. Mam jeszcze tylko pieski do kąpieli, ale to po ostatnim spacerze, bo wcześniej i tak się umorusają Quote
anutka Posted September 9, 2005 Author Posted September 9, 2005 Draczyn napisał(a):Ja tu co jakiś czas zaglądam i głucha cisza. Właśnie dziś masz czas, wtedy , gdy wszyscy go nie mają. Ja już szystko przygotowałam do wystawy i skoczę do grzywaczyków. Zobaczę c tam słychać. Mam jeszcze tylko pieski do kąpieli, ale to po ostatnim spacerze, bo wcześniej i tak się umorusają No własnie pustki straszne. Ja też dzisiaj kąpie Matyldę. Przez te upały ciągle leży w kurzu :lol: Quote
Recommended Posts