Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):
Dzis jestem, przynajmniej chwilowo, zrywami...
po prostu nie nadążam z czytaniem wszystkich nowych postów!!
Ats mam propozycję. Rozmawiajmy tematycznie. W off o sprawach oggólnych, szczeniaki o szczeniakac. Galeria - tlko zdjęcia, aby znów nie zrobić dużego bałaganu. Jak uważasz???????????????????

Posted

ats napisał(a):
To czytaj sokojnie, a ja pouczę się wklejać zdjęcia. Dziś nie będzie dużego ruchu , bo wszyscy na wystawach

Posted

Draczyn napisał(a):
ats napisał(a):
Ats mam propozycję. Rozmawiajmy tematycznie. W off o sprawach oggólnych, szczeniaki o szczeniakac. Galeria - tlko zdjęcia, aby znów nie zrobić dużego bałaganu. Jak uważasz???????????????????

Zgadzam się z Tobą.

Posted

carragan napisał(a):
Anutko,dobranoc :D

Draczyn,popieram w pelni :D Ale Bogarka robi w wiekszosci ladne foty :D

misiaczek napisał(a):
Ale cudne to Maleństwo :D

Dziekujemy,mimo ze to przez grzecznosc,bo nie wypada przeciez [owiedziec "Won z tym przerosnietym bulgotem" :wink: :lol:

Carragan,to nie przez grzeczność...masz naprawdę ślicznego psa.
Fakt,że mam fioła na punkcie buldożków nie oznacza,że innych pięknych ras nie zauważam :wink: :D

Posted

misiaczek napisał(a):
carragan napisał(a):
Anutko,dobranoc :D

Draczyn,popieram w pelni :D Ale Bogarka robi w wiekszosci ladne foty :D

misiaczek napisał(a):
Ale cudne to Maleństwo :D

Dziekujemy,mimo ze to przez grzecznosc,bo nie wypada przeciez [owiedziec "Won z tym przerosnietym bulgotem" :wink: :lol:

Carragan,to nie przez grzeczność...masz naprawdę ślicznego psa.
Fakt,że mam fioła na punkcie buldożków nie oznacza,że innych pięknych ras nie zauważam :wink: :D
W PELNI POPIERAM

Posted

Oj wymsknie się ;) Musimy jednak troche tego pilnować.
Szkoda tylko, że jedno z nas nie ma funkcji moderatora - wtedy możnaby przenosić posty w odpowiednie miejsce.

Draczyn, a czy Wy nie mieliście jechać na wystawę do Włocławka??

Posted

anutka napisał(a):
Szkoda tylko, że jedno z nas nie ma funkcji moderatora - wtedy możnaby przenosić posty w odpowiednie miejsce.

Nie Anutko. Draczka nie może jeszcze być w młodzieży, a pozostałe już wszystko zdobyły, co było do zdobycia w Polsce

ats napisał(a):
Draczyn chyba coś gotuje...;)
Masz rację Ats. Gotuję obiad, a potem muszę jechać do ogrodniczego sklepu

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):

Nie Anutko. Draczka nie może jeszcze być w młodzieży, a pozostałe już wszystko zdobyły, co było do zdobycia w Polsce

Aha. wydawało mi się, że pisałaś że jedziecie z Draką i Pacynką.

Posted

Anutko,powiedz mi czy na tym forum nie ma czegoś takiego jak "posty nie przeczytane"? Myślałam,że jak nacisnę "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" to później będą mi się pokazywać tylko te nie przeczytane,a tak nie jest.W dalszym ciągu muszę pamiętać na jakim poście skończyłam czytanie.Jest to uciążliwe jak się nie jest na forum dłuższy czas i inni napisali dużo postów.Wtedy trzeba szukać na czym się skończyło.

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):

Aha. wydawało mi się, że pisałaś że jedziecie z Draką i Pacynką.
To żadna tajemnica. Zgłosiłam je na Zabrze (Draczka równo ( mies już w mł), Poznań i 2 razy Legionowo

Anutko na początek może zamieściłabyś tutaj Tobiego i Kubusia, w nstępnym poście można by było umieścić Elwisa i Clay'a, bo chyba tam gdzieś są na innych stronach. Jak myślisz?

Posted

misiaczek napisał(a):
Anutko,powiedz mi czy na tym forum nie ma czegoś takiego jak "posty nie przeczytane"? Myślałam,że jak nacisnę "oznacz wszystkie tematy jako przeczytane" to później będą mi się pokazywać tylko te nie przeczytane,a tak nie jest.W dalszym ciągu muszę pamiętać na jakim poście skończyłam czytanie.Jest to uciążliwe jak się nie jest na forum dłuższy czas i inni napisali dużo postów.Wtedy trzeba szukać na czym się skończyło.

Nie ma czegoś takiego. Jedynie mozesz ustawić, że o nowych postach bedzie cie powiadamiało mailem albo kiedy wchodzi na forum sprawdzasz czy pprzy łapce jest pomarańczowa czy niebieska łapka. Pomarańczowa oznacza nieprzeczytane posty.

Posted

[quote name='anutka']Witajcie. Chyba tym razem udało mi się być pierwszą.

Napisz do Anutki na pv. Ona napewno Ci pomoże. Chyba jeszcze nieśpi

Wyślij mi te zdjęcia to je wstawie :)

dzięki Anutka zabieram się za wysyłanie, a wstawić można do tematu off - owego żeby nie było zamieszania :)

Posted

misiaczek napisał(a):
Tyle to i ja Anutko wiem...ale nawet w pomarańczowych muszę szukać jak jest dużo postów napisanych...ale może zrobię powiadomienie na maila,chyba będzie łatwiej :)
ja robiłam już takie powiadomienie i dostawałam tylę zawiadomeń, że skrzynka mi się zapychała i nic tylko cały dzięń musiałam kasować wiadomości. Teraz zostawiłam to tylko dla pv

Posted

Anutko,tylko,że w profilu jest tak:"Zawsze powiadamiaj o odpowiedziach:
Wysyła email gdy ktoś odpowie w temacie, w którym napisałeś wiadomość. Możesz to zmienić przy każdej napisanej wiadomości."
A jeśli w temacie ja nie napisałam wiadomości,to mnie nie powiadomi o nadejściu nowej wiadomości mailem?