Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
O matko...a ja Was szukam i szukam...a tu juz podforum mamy.
Dziękujemy Wind :D .
Widzisz Misiaczek jaką radochę sprawiła nam Wind przy sobocie. Dotrzymała słowa

Posted

[quote name='carragan'][quote name='misiaczek']
Dziękujemy Wind :D .

A Adminowi to nie podziekujecie ? Adminie,oni sa niewdzieczni ! Dziękujemy oczywiście Adminowi, Jakby mogło być inaczej

:wink: :lol:

Posted

Tu możesz podać namiary na swjego reroduktora.... Zdjęcia większości reproduktorów, możecie obejżyć na internetowym SERWISIE BULDOGA FRANCUSKIEGO. Tu możecie dołączyć ich rodowody osiągnięcia i inne informacje. Zdjęcia również mile widziane (trzeba potrafić je umieszczać. ja jeszcze nie umiem)

Posted

misiaczek napisał(a):
Draczyn,Anutko nie wydaje się Wam,że za dużo tematów starych napłynęło i że Wind mogłaby połączyć niektóre?Bo znowu moim zdaniem zrobi się bałagan.Co wy na to?
Te stare same pujdą w niepamięć, bo nikt nie będzie odpowiadal na pytania z przed roku, a polączyć byłoby trudno, bo robiłby się bałagan w poszczególnych temetach - odpowiedzi nie pasowałyby do pytań itd

Posted

Ponieważ mamy oddzielne forum, te tematy są stare( na dole) to ja jestem zdania, że już niech tak zostanie. Troche bym pozmieniała tylko nazwy tematów żeby było wiadomo o jaki problem chodzi. Musiałaby to zrobić jednak Wind a nie wiem czy jest sens znowu jej zawracać głowe.

Posted

Agama napisał(a):
gratulacje dla was szczegolnie dla bulwomaniakow ktozy byli bardzo konsekwentni ttud nie poszedl na marne pozdrawiam
My również Cię pozdrawiamy i dziękujemy za uznanie. Cieszymy się,że Ci się podoba

Posted

Agama napisał(a):
bardzo mi sie podoba tylko klikam nie w te miejsca z rozpedu
Powoli się przyzwyczaisz

Wydawało mi się Anutko, że w tamtym temacie rozmawiamy całkowicie nie na temat, więc przeniosłam dyskusję tutaj. co tyna to?

Posted

anutka napisał(a):
Możemy dyskutować tutaj.
A co do meczu się jeszcze nie skończył. Lece oglądać.
Widziałaś Anutko sam Admin nas odwiedził. Dość długo przeglądał nasze buldożki. Ciekawe, czy wszystko mu si podobało? Chcałabym oby tak było :scared: :iloveyou: :iloveyou: :splat: :splat: :splat:

Posted

Super, że teraz jest też taki temat off-owy gdzie można o wszystkim pisać, coraz bardziej podoba mi się to forum, tzn zawsze mi się podobało ale wczesniej trochę czasami robił się bałagan, teraz wszystko uporządkowane.

a i brawa dla Polaków !

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Polacy wygrali 3:2 !!
No to przynajmniej raz się popisali. Ja nie oglądam meczy odkąd zaczęli stale przegrywać

Już teraz tak źle nie jest. Zaczęli sporo wygrywać.

Posted

matrix..... napisał(a):
Super, że teraz jest też taki temat off-owy gdzie można o wszystkim pisać, coraz bardziej podoba mi się to forum, tzn zawsze mi się podobało ale wczesniej trochę czasami robił się bałagan, teraz wszystko uporządkowane.

a i brawa dla Polaków !
Bardzo nas to cieszy, że Ci się podoba. Nie wszyscy są zadowoleni

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Polacy wygrali 3:2 !!
No to przynajmniej raz się popisali. Ja nie oglądam meczy odkąd zaczęli stale przegrywać

Już teraz tak źle nie jest. Zaczęli sporo wygrywać.
No to może a też zacznę znowu oglądać