misiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 O matko...a ja Was szukam i szukam...a tu juz podforum mamy. Dziękujemy Wind :D . Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):O matko...a ja Was szukam i szukam...a tu juz podforum mamy. Dziękujemy Wind :D .Widzisz Misiaczek jaką radochę sprawiła nam Wind przy sobocie. Dotrzymała słowa Quote
tunio Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='misiaczek'] Dziękujemy Wind :D . A Adminowi to nie podziekujecie ? Adminie,oni sa niewdzieczni ! :wink: :lol: Quote
misiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Też bardzo dziękujemy adminowi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 [quote name='carragan'][quote name='misiaczek'] Dziękujemy Wind :D . A Adminowi to nie podziekujecie ? Adminie,oni sa niewdzieczni ! Dziękujemy oczywiście Adminowi, Jakby mogło być inaczej :wink: :lol: Quote
anutka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):Też bardzo dziękujemy adminowi :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: DZIĘ-KU-JE-MY ;) Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Tu możesz podać namiary na swjego reroduktora.... Zdjęcia większości reproduktorów, możecie obejżyć na internetowym SERWISIE BULDOGA FRANCUSKIEGO. Tu możecie dołączyć ich rodowody osiągnięcia i inne informacje. Zdjęcia również mile widziane (trzeba potrafić je umieszczać. ja jeszcze nie umiem) Quote
misiaczek Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Draczyn,Anutko nie wydaje się Wam,że za dużo tematów starych napłynęło i że Wind mogłaby połączyć niektóre?Bo znowu moim zdaniem zrobi się bałagan.Co wy na to? Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 misiaczek napisał(a):Draczyn,Anutko nie wydaje się Wam,że za dużo tematów starych napłynęło i że Wind mogłaby połączyć niektóre?Bo znowu moim zdaniem zrobi się bałagan.Co wy na to?Te stare same pujdą w niepamięć, bo nikt nie będzie odpowiadal na pytania z przed roku, a polączyć byłoby trudno, bo robiłby się bałagan w poszczególnych temetach - odpowiedzi nie pasowałyby do pytań itd Quote
anutka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Ponieważ mamy oddzielne forum, te tematy są stare( na dole) to ja jestem zdania, że już niech tak zostanie. Troche bym pozmieniała tylko nazwy tematów żeby było wiadomo o jaki problem chodzi. Musiałaby to zrobić jednak Wind a nie wiem czy jest sens znowu jej zawracać głowe. Quote
Agama Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 gratulacje dla was szczegolnie dla bulwomaniakow ktozy byli bardzo konsekwentni ttud nie poszedl na marne pozdrawiam Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agama napisał(a):gratulacje dla was szczegolnie dla bulwomaniakow ktozy byli bardzo konsekwentni ttud nie poszedl na marne pozdrawiamMy również Cię pozdrawiamy i dziękujemy za uznanie. Cieszymy się,że Ci się podoba Quote
Agama Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 bardzo mi sie podoba tylko klikam nie w te miejsca z rozpedu Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Agama napisał(a):bardzo mi sie podoba tylko klikam nie w te miejsca z rozpeduPowoli się przyzwyczaisz Wydawało mi się Anutko, że w tamtym temacie rozmawiamy całkowicie nie na temat, więc przeniosłam dyskusję tutaj. co tyna to? Quote
anutka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Możemy dyskutować tutaj. A co do meczu się jeszcze nie skończył. Lece oglądać. Quote
ats Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Jak miło miec podforum! Jak miło miec podforum! Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Możemy dyskutować tutaj. A co do meczu się jeszcze nie skończył. Lece oglądać.Widziałaś Anutko sam Admin nas odwiedził. Dość długo przeglądał nasze buldożki. Ciekawe, czy wszystko mu si podobało? Chcałabym oby tak było :scared: :iloveyou: :iloveyou: :splat: :splat: :splat: Quote
anutka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Jestem spowrotem. Już po meczu. Admina nie widziałam. Treaz nie zaglądałam zbyt wiele na forum Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Jestem spowrotem. Już po meczu. Admina nie widziałam. Treaz nie zaglądałam zbyt wiele na forumJaki wynikmeczu? Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 anutka napisał(a):Polacy wygrali 3:2 !!No to przynajmniej raz się popisali. Ja nie oglądam meczy odkąd zaczęli stale przegrywać Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 Super, że teraz jest też taki temat off-owy gdzie można o wszystkim pisać, coraz bardziej podoba mi się to forum, tzn zawsze mi się podobało ale wczesniej trochę czasami robił się bałagan, teraz wszystko uporządkowane. a i brawa dla Polaków ! Quote
anutka Posted September 3, 2005 Author Posted September 3, 2005 Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Polacy wygrali 3:2 !!No to przynajmniej raz się popisali. Ja nie oglądam meczy odkąd zaczęli stale przegrywać Już teraz tak źle nie jest. Zaczęli sporo wygrywać. Quote
Draczyn Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 matrix..... napisał(a):Super, że teraz jest też taki temat off-owy gdzie można o wszystkim pisać, coraz bardziej podoba mi się to forum, tzn zawsze mi się podobało ale wczesniej trochę czasami robił się bałagan, teraz wszystko uporządkowane. a i brawa dla Polaków !Bardzo nas to cieszy, że Ci się podoba. Nie wszyscy są zadowoleni anutka napisał(a):Draczyn napisał(a):anutka napisał(a):Polacy wygrali 3:2 !!No to przynajmniej raz się popisali. Ja nie oglądam meczy odkąd zaczęli stale przegrywać Już teraz tak źle nie jest. Zaczęli sporo wygrywać.No to może a też zacznę znowu oglądać Quote
matrix..... Posted September 3, 2005 Posted September 3, 2005 nawet jak są niezadowoleni to się przyzwyczają, ja będe odwiedzał forum buldożkowe żeby się czegoś więcej dowiedzieć, a pisać możemy na różne tematy właśnie tutaj :) Quote
Recommended Posts