ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 pojawiacie się i znikacie - no to gdzie jesteście, gdy Was nie ma, że tak nagle sie pojawiacie? :lol: Quote
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn napisał(a):Ogromnie się cieszę, żeCi się podobają. Mam trochę wyrzutów sumienia,że Anutka się napracuje. Ale chyba warto pooglądać, jak to było kiedys Anutka to uczynna dziewczyna...co my byśmy bez niej zrobiły :D ? Quote
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Ats jatu stale zaglądam, ale jak nikogo nie ma to dę sobie na papieroska i przy okazji pogłaskać pieski, lub coś przekąsić. Oglądałaś zdjęcia. Jak Ci się widzi - to chyba ciekawe pogłądać,jak kiedyś było na wystawach Quote
misiaczek Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Draczyn napisał(a):Ats jatu stale zaglądam, ale jak nikogo nie ma to dę sobie na papieroska i przy okazji pogłaskać pieski, lub coś przekąsić. było Hmm...Draczyn,ja muszę się Tobie pochwalić,że od 2 kwietnia nie palę :HUT012:. Tyle,że jak przestałam palić to zaczęłam pochłaniać ogromne ilości pokarmów i przytyło mi się.Ale podobno do pół roku to normalne :lol: . Quote
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 No nie wiem Misiaczku. Ja kiedyś nie paliłam przez miesąc i przytyłam 6 kg, więc ze względów ekonomicznych(zmiana garderoby) i estetycznych zaczełam spowrotem. Teraz już mi wszystko jedno. Moi rodzice oboje nie pili i nie palili i wcześnie zmarli, tak że ja nie wierzę w to , że papieros zabija. Należy tylko się pilnować i wszystko robić z umiarem Quote
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Muszę ten temat podciągnąć do góry, aby to znienawidzone Opole schowało się za wszystkich :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: :evilbat: Quote
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Mnie czasem nie ma, bo próbuje podciągac do góry bulmastifa w molosach... ale oprócz mnie nikt sie nie kwapi. więc tymbardziej sie staram, bo ten bulmastif jest taki osierocony;) Quote
Draczyn Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Nic nie wiem o bulmastifie. ja narazie wywala jaak najniżej temat Opola, gdie mi dali nieżle popalić Quote
ats Posted August 27, 2005 Posted August 27, 2005 Drazyn, nie przejmuj sie Opolem! Tymczasem ide spać, bo mi juz oczy wysiadają... Pozdrawiam Cię serdecznie i wszystkich czuwających dogomaniaków też!! ats - z poważaniem ;) Quote
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Draczyn jestem jestem! :lol: Czytam skrzetnie.Ostatnio niemam czasu bo mam swoja przeprowadzke na glowie ale obiecuje ze po niej sie poprawie i bede stalym bywalcem :lol: A to moje male szczescie kochajace ciepelko!Pozdrawiam wszystkich i do nastepnego napisania!! Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Sliczne to Twoje szczęście, opowiedziałbyś coś więcej o swoim pupilu, ale to już ewnie po przeprowadzce. Fajnie, że jesteś Quote
anutka Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 Ferro masz piękną buldozkę. Napisz coś o niej więcej Draczyn napisał(a):Ogromnie się cieszę, żeCi się podobają. Mam trochę wyrzutów sumienia,że Anutka się napracuje. Ale chyba warto pooglądać, jak to było kiedys Oj wcale tak strasznie się nie napracuje. Może dzisiaj uda mi się to nawet skończyć ;) Quote
anutka Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 Jednak dzisiaj nie uda mi się tego skończyć - bardzo dużo jest tych zdjęć buldożków, a mam też troche innych zajęć. Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 anutka napisał(a):Jednak dzisiaj nie uda mi się tego skończyć - bardzo dużo jest tych zdjęć buldożków, a mam też troche innych zajęć.Bardzo bardzo dziękuję. Jak byś mogła Anutko, to rób to w wolnych chwilach. Przecież nie musisz się spieszyć. Tam są również zdjęcia ładniejszych egzemolarzy z innych ras. Myślę, że tez można je zamieścić, ale to już póżniej . Jeszcze ra z diękujemy Quote
anutka Posted August 28, 2005 Author Posted August 28, 2005 Inne rasy oczywiście też zamieszczę tylko potem - na razie zajęłam się buldożkami. Jeszcze wieczorem troche pododaje, a resztę jutro. Quote
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Witajcie!Mam chwilke to sie pochwale moim szczesciem!Draczyn no my to rodzina!! :D Dziadkiem mojej laseczki jest Tobias!Moja suczka nazywa sie FIGA FRYGA Chmiel L.A No i okazala sie swietna przedstawicielka swojej rasy.Wystawialam ja na 6 wystawach w tym na Klubowej.Mamy Mlodziezowego championa i na 6 wystaw wszystkie z miejscem 1 i ocena doskonala mamy tez troche tytulow.Brakuje nam odstepu czasu do championa polski i jednego CWC.Figa ma w tej chwili 17 miesiecy.No to juz koniec przechwalek :lol: Draczyn a o jakie Opole chodzi?Czyzby z tego roku bo troche jestem nie w temacie? :lol: Pozdrawiam wszystkich postaram sie wpasc na chwilke poznym wieczorkiem :D Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ferroo napisał(a):Draczyn a o jakie Opole chodzi?Czyzby z tego roku bo troche jestem nie w temacie? :lol: Pozdrawiam wszystkich postaram sie wpasc na chwilke poznym wieczorkiem :Do Opole 2004,ale błaga nie pouszajcie więcej tego tematu, zmyto mi głowę do gołej skóry. Są tematy tabu, których lepiej nie porusać Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ferroo napisał(a):Witajcie!Mam chwilke to sie pochwale moim szczesciem!Draczyn no my to rodzina!! :D Dziadkiem mojej laseczki jest Tobias!Moja suczka nazywa sie FIGA FRYGA Chmiel L.A No i okazala sie swietna przedstawicielka swojej rasy.Wystawialam ja na 6 wystawach w tym na Klubowej.Mamy Mlodziezowego championa i na 6 wystaw wszystkie z miejscem 1 i ocena doskonala mamy tez troche tytulow.Brakuje nam odstepu czasu do championa polski i jednego CWC.Figa ma w tej chwili 17 miesiecy.No to juz koniec przechwalek :lol:Gratuluję Feroo, bardzo się cieszę, Tobiaszek zrobił dużo dobrego w naszej kynologii, jeszcze raz gratuluję Quote
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Dziekuje Draczyn.Mam nadzieje ze bedziemy dalej przekazywac jego swietne geny!! :lol: :lol: Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 ferroo napisał(a):Dziekuje Draczyn.Mam nadzieje ze bedziemy dalej przekazywac jego swietne geny!! :lol: :lol:Bardzo mnie to cieszy, dalej tak trzymaj :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
ferroo Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 No w przyszlosci bedziemy mialy niezly orzech do zgryzienia w doborze odpowiedniego reproduktora :D :D :D :D Ale poki co konczymy championat a byc moze pokusimy sie o intera??? :D czas pokaze :D Quote
Hebulka Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Dołączam się do powitań,super Moniczko,że dołączyłaś do nas !!! Ucalowania dla wszystkich w domu Króla Arlekina :D :D Ferroo,wiesz,że my sie spotkałyśmy ?:) Zaczepiłam Cię w Opolu:) Może tez pamietasz moja Hebulkę i jej akcje na ringu na klubówce ? :evil: :P Quote
Draczyn Posted August 28, 2005 Posted August 28, 2005 Hebulka napisał(a):Dołączam się do powitań,super Moniczko,że dołączyłaś do nas !!! Ucalowania dla wszystkich w domu Króla Arlekina :D :D Ferroo,wiesz,że my sie spotkałyśmy ?:) Zaczepiłam Cię w Opolu:) Może tez pamietasz moja Hebulkę i jej akcje na ringu na klubówce ? :evil: :PHebulka, to w tym roku, czy wubiegły, bo w tym roku nas tam nie było Quote
Recommended Posts