ats Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 nie, właśnie podjęłam działania zmierzające w odwrotnym kierunku - z totalnego utycia do rozmiarów nieco bardziej ludzkich... chociażby dla zdrowia. Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No to w takim razie dwie małe osóbki nie zmieszczą się na kolanach Quote
ats Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 moze na zmianę? a może osóbki tak zajma sie zabawą, że będę miała swoje kolana dla siebie? :wink: Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Temat zlotu nasza szefowa już załatwiła. Bardzo dziękujemy i przypominamy, że b. byśmy chcieli mieć osobny podtemat o buldożkach w 9ej grupie Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Lecę do swoich zajęć. Postaram się wrócić jak najszybciej. Narazie Quote
Wind Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 [quote name='Draczyn']Temat zlotu nasza szefowa już załatwiła. Bardzo dziękujemy i przypominamy, że b. byśmy chcieli mieć osobny podtemat o buldożkach w 9ej grupie Draczyn, Mam dosc dobra pamiec :D Poki co przynajmniej... ;) lecz wakacje jeszcze w pelni ;) pozdrawiam, Quote
ats Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Wind!! myśę, że u nas jest najaktywniej - np w molosach jak w polskim filmie - nic się nie dzieje...;) Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 at, ostatnio polskie filmy b. się popraiły., zaczyna się w nich sporo dziać, ale popieam, co do molosów Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Minimolosku widzę, że nas podglądasz , a nie chcsz nic napisać, a szkoda. Napisz jak było na wakacjach i pochwal się swymi pięknymi psami. Masz tyle zdjęć z wystaw - puściłbyś je tutaj. Chętnie pooglądamy Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Już wstawiam zdjęcie z SOPOTU 2005, oczywiście na zdjęciu jest HILDUNIA Draczyn. Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Dzięki Minimolos, to jest moja faworytka. Czy nie byłoby warto zrobić jej intera. Moim zdaniem ona na to zasługuje Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 A jak się spisał Lukrowany Lizus na wystawie w Toruniu, bo widziałam, że był zgłoszony? Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn napisał(a):A jak się spisał Lukrowany Lizus na wystawie w Toruniu, bo widziałam, że był zgłoszony? Zadaję pytanie Minimolosku, gdzie znów się podziałeś Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No teraz cytat się udał, może już będzie dobrze, mam taką nadzieję Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Nie było mnie na wystawie w Toruniu i dlatego nie wystawiałem go. Ale postaram się być za tydzień we Włocławku, ufundowałem puchar dla Zwycięzcy Rasy w rasie Buldog Francuski :stupid: Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No nareszcie Minimolos Cię dorwałam, a kto sędziuje i jaka jest konkurencja? Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No właśnie byłem w swoim oddziale we Włocławku tydzień temu po spis buldogów na tej wystawie aby zamieścić na Serwisie BF, ale niestety jeszcze nie mieli wydrukowanych katalogów i nie mogli mi podać stawki. Wiem tyle, że bedzie sędziować Pani Elzbieta Junikiewicz i że elzbietarusos będzie wystawiać kilka weteranów, jak będzie potrzeba to służę pomocą i mogę je wystawiać :lol: jak mi nic nie wypadnie :lol: Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No właśnie byłam na SBF i zdziwiłam się,że z rodzinnego miasta nie ma stawki, a co oni nie mają kopii? Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn napisał(a):No właśnie byłam na SBF i zdziwiłam się,że z rodzinnego miasta nie ma stawki, a co oni nie mają kopii? Nie mam pojęcia, powiedzieli, że nie mają jeszcze całego spisu zgłoszonych psów na wystawę do Włocławka :cry: ale HILDA będzie :lol: Quote
elżbietarusos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Draczyn , może wiesz, lub może wie ktoś inny , kto w Warszawie sędziuje buldożki , chihuahua i gryfoniki ? Wiem , że w obsadzie jest Ostrowski i Kowalska , ale kto które konkretnie ? Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 No to musi wygrać, chyba żże jkieś telefony zaburzą kolej rzeczy. Pani I opowiedziała mi o rewelacji uśmiałyśmy się do łez, a czy czytałeś na hodowli BF, najnowsze rewelacje? Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Czy masz Draczyn na myśli krycie suk 8-letnich jako treningu młodych psów ? Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 Minimolos napisał(a):Czy masz Draczyn na myśli krycie suk 8-letnich jako treningu młodych psów ? A jak myślisz, tak myślałam, że może Ela, by mu kilka wypożyczyła, bo ja mam tylko jeną, chyba ,że 11letnią shar-pej kę Brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Elu to oczywiście byl niesmaczny żart Quote
Draczyn Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 elżbietarusos napisał(a):Draczyn , może wiesz, lub może wie ktoś inny , kto w Warszawie sędziuje buldożki , chihuahua i gryfoniki ? Wiem , że w obsadzie jest Ostrowski i Kowalska , ale kto które konkretnie ? Wiem tylko, że buldożki sędzuje p. kowalska, a o resztę się nie pytałam. Mogę spróbować się dowiedzieć, ale oni mają teraz przeprowadzkę i nie będzie to łate, ale spróbuję Quote
Minimolos Posted August 26, 2005 Posted August 26, 2005 elzbietarusos trochę ich ma :lol: Mam pytanie do elzbietarusos ile będziesz wystawiać weteranek we Włocławku ? Quote
Recommended Posts