Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dobry wieczór!
wróciłam na moment poczytać i pozazdrościć! jak miło być tu znowu! czuję się na tym forum jak w domu, chociaż nie mam buldożka...

Posted

ATS , wtedy kiedy pisałaś o swoim doktoracie , to ja akurat grzebałam w NECIE w celu znalezienia informacji o studiach doktoranckich . Ciekawa jestem czy wszystkie są 4 letnie i czy tak samo płatne i czy należy zdać egzamiony wstępne czy tylko przebrnąć przez rozmowy kwalifikacyjne?
Chyba też czas mi je zacząć.

Posted

zdobywam, zdobywam i mam coraz więcej entuzjazmu, w przeciwieństwie do mojego męża, który zaczyna być zazdrosny o te godziny przed kompem..;)

Draczyn, gdzie oferowano bf za piątkę napiszę Ci w mailu, dobra?

Posted

Ela, ja skończyłam dzienne studia, więc nie płaciłam. teraz piszę (he, he, akurat) pracę. studia są czteroletnie chyba wszędzie.

Posted

Jeśli możesz Ats, to w prywatnvm mailu. Tak mi jest Latwiej odebrać, Elu do doktoratu niekoniecznie potrzebne są stdia doktoranckie - t trochę strata czasu. wystarczy atracyjny temat i dobry promotor, a informację można zdobyć w Instytutach i na odp. wydziałach na uczelniach

Posted

A co ksiazki-nie wiem w jakim temacie byla poruszana-bo ich za duzo,a na dodatek ma skleroze-na szczescie nie boli.
Czy ow ksiazke mozna kupic w sklepie,czy jedynie wysylkowo?
Powiedz,co zawiera ta ksiazka,zdjecia-kogo?
Elu a Ty wybierasz sie na wystawe z psami?Buldogami?
A co do szczeniat za 5000zł-naprawde takie masz/posiadalas? :o

Posted

ats napisał(a):
Cos przegapiłam? o jakiej książce mowa? Będzie cos o buldozkach nowego?

Ats przeczytaj, ja tylko nadmienię, że w 2003 roku powstała "Instrukcja obsługi buldozka francuskiego" autorstwa Eli i Jej męża, właśnie mam przyjemność czytać tą książkę. Bardzo mi się podoba, jak będę na wystawie na której również autorka będzie wystawiała psy chyba poproszę o dedykację :D

Posted

Draczyn napisał(a):
No to jednak uczestniczysz w tym życiu wystawowym. Sądzę, że Twój psiak jakąś maleńką suczynkę by zaakceptował, a z takim maleństwem to nawet można chodzić do pracy

niestety zabieranie psa do pracy absolutnie w moim przypadku nie wchodzi w grę :(

Posted

Witam
Na poczatek chyba wypada sie przedstawic...Mam na imie Jacek i mieszkam w Warszawie. Od niedawna jestem wlascicielem BF. Jest to niespelna trzyletnia suczka bez rodowodu ktora adoptowalem. Wiki bo tak sie wabi jest chodzacym wulkanem energii i dosc pojetnym psiakiem ale poprzedni wlasciciele rozpiescili ja tak ze przestali sobie z nia radzic. Chetnie poczytam co maja do powiedzenia wlasciciele tych psiakow na temat swoich pupilkow.

Posted

Nadal mam psy po 5000,- zł. Możesz je obejrzeć na mojej stronie , której adresu zgodnie z regulaminem , nie mogę Ci podać , ale jest w linkowni.
Miewam też takie po 1000,- zł , więc to nie reguła , że się cenię bez opamiętania.
Dzięki Draczyn za informacje . Mam odlotowy pomysł na doktorat i wymarzonego promotara także . Trzymajcie kciuki może mnie zechce.
Widzisz i jak ja miałam się wynieść z takiego FORUM , gdzie wszystkiego można się w kilka minut dowiedzieć.

Posted

pracy raczej nie zmienię,ale psa bede miała napewno całe życie!
psy wystawiam od 25 lat,ale nie mam ich dużo ,zawsze 1 lub 2,a że szczęśliwie żyją do 15-18 lat więc okres niewystawowy też jest spory,ale zawsze chętnie jezdże na wystawy.Wiadomo jednak,że jak się nie wystawia to zwiedza się jednak mniej wystaw.