Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 On do ludzi i dzieci jest ok, ale jest przewodnikiem stada i uznaje tylko nasze psy i suki w cieczce reszta to wrogowie Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Rozumie. Zawsze mozna przyjechac-odwiedzic. :wink: Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Ja jeszcze nawetn ie wiem czy pojade. :wink: Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Napewno Moloka coś wykombinujesz i przyjedziesz, nie strasz nas Quote
misiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Draczyn,Moloska już mi podała rano ten kontakt....dzwoniłam do Loczka,piesek,który nie miał jądra na miejscu już nie aktualny,a ten po Irce Draczyn jest i jutro mi prześle fotkę na maila,bo jest w pracy.On mówił,że piesek jest koloru marengo ale bardzo jasny,,,zobaczymy jak przyśle fotkę. Draczyn a możesz polecić jakąś hodowlę na zachodzie Polski gdzie na jesień będą buldożki? Albo moze wiesz kto ma do sprzedania jakiegoś z metryczką,ale nie hodowlanego,lub takiego starszego czyli tańszego? Mam chęć na tego buldożka od Loczka,tym bardziej,że Ty Draczyn polecasz,ale trochę daleko.No ale poczekajmy na foto. No i to chłopak a Ty radziłaś drugą dziewczynkę. Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Draczyn,nie wiem czy dam sie skusic na pokoj za 100 iles zloty. Mam nadzieje,ze bedziemy! Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Misiaczek, tego pieska tydzień temu widziałam, a ja nigdy nie polecam szczeniąt, których nie widziałam, bo nie chcę mieć póżniej nieprzyjemności. Cena za tego psiaka jest niska, więc wystarczy jeszcze na bilet, a sądzę ,że jak się potargujesz to jeszcze opuszczą, a może on będzie mógł ći przywieżć psiaka z a zwrotem kosztów. Myśmu po psa jechali aż do Holandii, a to b. daleko Zastano się. Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Draczyn,ale Ty widzialas pieska z tym"jaderkiem",czy tego drugiego-co wspominala Jola? Ile on ma miesiecy? Quote
misiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Draczyn,mam samochód i dobrze jeżdżę więc Warszawa to nie problem :D . Problemem jest termin,bo miałam w planach na jesień.We wrześniu mam ogromne wydatki.....i dlatego miał być listopad....no jeszcze zobaczymy ile będzie chciał za niego.....czekam do jutra na maila od niego. Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Facet mnie prosił, abym mu pomogła sprzedać, bo on jeszcze nie ma swojej strony i wtedy trudno jest sprzedać bo wszyscy w necie szkają, a ponieważ ja nigdy od pewnwgo czasu nie polecam piesków, których nie widziałam więc pojechałam zobaczyć. Obydwa są b. ładne i wszystko mają na swoim miejscu. Futerko mają błyszczące i są żywe i wesołe Quote
misiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 On mi mówił tylko o tym jednym.Tym co ma maść marengo ale bardzo jasną prawie rudą....o tego Ci Draczyn chodzi? Quote
elżbietarusos Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Miałam ograniczyć wizyty na Forum ( i pewnie to zrobię ) bo czułam sie przez Was niedopieszczona. Wczoraj w nocy zmarła mi maleńka suczka chihuahua , wiem , że część z Was o tym wiedziała , gdyż "skaczecie" po tematach , a ja o tym napisałam. Współczucie okazała mi tylko pani od piesków nierodowodowych tej rasy, oraz 2 osoby od chihuahua . Ponadto długo i szczęśliwie pisałyście o książce o buldożkach , która powinna powstać. Uważam , że napisałam całkiem niezłą , czy nikt z Was tego nie zauważył. Kolejny temat buldozków po 5.000,-zł.Nie wiem czy dotyczy on mnie , ale owszem takie posiadam ( i nie po interchampionach ). Przestaje mi się tu podobać . Zabieram zabawki i odchodzę ( wracam do Chabika ) Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 mam takie fotki buldozków - Opole miedzynarodowa 2005 :lol: Quote
Wind Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 [quote name='Draczyn'] odchowanie suki do 2 lat, potem suka ma 3 miotty i ok 5 lat emerytury, nie licząc kosztów szczepień odrobaczeń, weterynarza opłat zwiazkowych it Draczyn, To miod na me serce co piszesz. Wiesz, im wiecej znam srodowisko Hodowcow Yorkow (czyli podobnie jak BF malych psow), tym ogrania mnie wieksze przerazenie. Suki kryte od 18 - 20 miesiaca, ciaze co rok do skonczenia 8 roku. A czasami dwa razy w roku, bo i tak ZK wyrazi zgode na uznanie miotu :( Do tego dochodzi trzymanie psow w totalnej ciasnocie z ograniczaniem spacerow (lub ich zupelny brak), bo przeciez wlos sie niszczy ... Oczywiscie wszyscy kochaja swoje yorki ... :( Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Każdy wybiera forum według swego gustu. nikt z nas nic nie wiedział o tym , ze piesek padł, a o do książki to przecież jedna nie wyklucza drugiej. Książkę o buldożkach napisał także Kuchlewski. Dlaczego nie miałaby powstać trzecia książka. Serdecznie wsółczuję żę piesek padł, bo sama wiem jak to boli, ale my wszyscy sporadycznie zaglądamy na inne rasy. Jeśli uważasz, żebędziesz bardiej doceniona u Chabik, to przecież chyba nikt z nas nie będzie mia ł nic przecw temu. Nie bardzo rozumiem o co chodzi Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Wind dziękuję za poparcie. Bardzo się cieszę, że jast coraz więcej ludzi myślących tak jak ja. Szkoda tylko, że nie ma odpowiednich paragrafów, aby zakończyć ten niecny proceder Quote
Draczyn Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Maga 18 dopiero teraz zauważyłam fotki b. dziekuję. Każda taka fotka sprawia mi radość. Nie zapominaj o mnie Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 nie zapominam ;) jak widze gdzies (na zdjeciu) buldozka od razu na mysl przychodzisz mi Ty ;) Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 a na zywo to bede widziala w Zielonej Gorze i na pewno kilka fotek porobie!! :D Quote
misiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 aaaaa bo mega 18 z Legnicy.....ja jestem z ZG,więc spotkamy się na wystawie Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 super :D a wlasnie mi sie przypomnialo, ze u mnie na osiedlu jest laciata buldożka :lol: - uwielbia ganiac za piłką i bardzooo wysoko skacze do góry :D Quote
Moloska Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 moj tez jest taki skoczny-wkoncu z tego slyna zaby. :wink: Quote
misiaczek Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Moja piłki uwielbia i skacze bardzo wysooooko :lol: Quote
maga18 Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 jak spotkam ta buldozke to postaram dowiedziec sie o niej cos wiecej 8) Quote
Recommended Posts