misiaczek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Chefrenek,może i masz rację.Chyba z ubrankami na wysyłkę dam sobie spokój,bo mogą być znowu problemy. Kurcze,teraz tak sobie przeglądam BOCIANA i te szeleczki co zamówiłaś Chefrenkowi są tylko pomarańczowe,a to takie bardziej "męskie" ;).Dla Misi myślałam o czerwonych lub niebieskich.Bo w rozmiarach dla Sotka już jest większy wybór.Zobaczę jeszcze...teraz idę się kąpać i spać,bo padam. Dobrej nocki ;) Quote
Chefrenek Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Są czerwone i niebieskie (to są te cushion 42-68 ale też z ribbon są ładne i z pretty czerwone. Pooglądaj sobie na spokojnie jak będziesz miała więcej czasu. Karaluchy pod poduchy... Quote
Mada&Teodor Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='misiaczek']. Kurcze,teraz tak sobie przeglądam BOCIANA i te szeleczki co zamówiłaś Chefrenkowi są tylko pomarańczowe,a to takie bardziej "męskie" ;).Dla Misi myślałam o czerwonych lub niebieskich.Bo w rozmiarach dla Sotka już jest większy wybór.Zobaczę jeszcze...teraz idę się kąpać i spać,bo padam. Dobrej nocki ;) Też zamówiłam takie szeleczki :) misiaczek dla Misi to moze te http://www.bocian.bazarek.pl/opis.php/tid,65348/ takie w kwiatki to "dziewczyńskie" :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Hebulka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 Własnie takie dziewczyńskie :lol: rożowe na dodatek :loveu:ma Emisiek :multi: Quote
Hebulka Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='misiaczek']Hebulka,a widziałaś w BOCIANIE te kubraczki??? Tanie,podane wymiary i bez łaski...nie trzeba czekać miesiącami na uszycie :cool3:.Chyba zamówię Michowi seledynowy a Sotusiowi jakiś granat lub niebieski.No i te szeleczki,szampon i odzywkę.Tylko jeszcze nie wybrałam które,bo narazie z braku czasu tylko pobieżnie obejrzałam te artykuły.Chyba juz po świętach zamówię ;):cool3:. http://www.bocian.bazarek.pl/kat.php/kid,16950/ap,0/ Fajniutkie są, i nawet tańsze. W tamtym roku pytałam o kurteczkę dla Emisi i mogą uszyc na konkretny rozmiar. Quote
Mada&Teodor Posted December 18, 2006 Posted December 18, 2006 [quote name='Hebulka']Własnie takie dziewczyńskie :lol: rożowe na dodatek :loveu:ma Emisiek :multi: Superaśnie Emisia w nich wygląda :) Pewnie Misia też będzie superaśnie wygladzac w takich dziewczynskich :) Quote
Chefrenek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Mada jaki kolor zamówiłaś? Pomarańczowy? Quote
Mada&Teodor Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Pomarańczowy, ale przedchwilą odpisali mi z Bociana, że nie ma juz pomarańczowych szelek i zaproponowali mi niebieski :( Narazie zrezygnowałam z tych szeleczke, kupie po świętach. Quote
Chefrenek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 O szkoda. Ale warto je kupić bo są naprawdę pożądnie zrobione. Ladny materiał, mięciutkie. Quote
Mada&Teodor Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Zamówiłam mu obroże i smycz z tej serii, a później zamówie szeleczki :) Quote
Chefrenek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Też zastanawiałam się nad smyczą do kompletu, ale w końcu zamówiłam na allegro pomarańczową rozciąganą flexi Quote
pati Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 ja mam kubraczki z bocianka sa rewelacyjne ladnie uszyte i na wymiar nic nam nie odstaje ani nic nie zawijamy :loveu: tez kupilam pomaranczowa rozciagana flexi tylko xxl :eviltong: Quote
misiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 Ja teraz mam dla Misi 5 metrową flexi taśmę niebieską i szelki niebieskie a dla Sotka 5 metrową czarną flexi sznurek i szelki niebieskie. Jak będę zamawiać szeleczki w BOCIANIE,to krótkiej smyczy do kompletu nie mogę,bo moje jełopki nie umieją na takiej chodzić.Misia bierze ją tuż przy obroży do pyska i nią szarpie,tarmosi i wiesza się na niej.Ludzie patrzą się na nas jak na psychicznych :crazyeye: :evil_lol:,bo ja sobie nie mogę poradzić i latam z nią od krawęznika do krawężnika :evil_lol:.Może ona myśli,ze krótka smycz,to zabawka sznurkowa do przeciągania ??? :roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted December 19, 2006 Posted December 19, 2006 A jeszcze pochwalę się ostatnimi dwoma karteczkami.Jutro robię ostatnią na zamówienie i koniec...bo nie daję rady czasowo ;). No i moje 2 wklejone już w topicu z życzeniami Quote
Chefrenek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Misiaczek karteczki są prześliczne. Mój też nie umie na zwykłej chodzić. Ciągnie się. Quote
Hebulka Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Misiaczku cudowne karteczki :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: I my też nie umiemy chodzić na normalnej smyczy :evil_lol: Quote
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 Polecam poogladac czeszkie allegro, usmialam sie ze smyczy automatycznej (po czesku :loveu::loveu:) http://www.aukro.cz/item150875434_automaticke_voditko.html Quote
misiaczek Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Chefrenek']Misiaczek karteczki są prześliczne. Mój też nie umie na zwykłej chodzić. Ciągnie się. [quote name='Hebulka']Misiaczku cudowne karteczki :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: I my też nie umiemy chodzić na normalnej smyczy :evil_lol: Dziękuję Wam bardzo .Starałam się jak mogłam :eviltong:. Quote
Mada&Teodor Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 [quote name='Viris']Polecam poogladac czeszkie allegro, usmialam sie ze smyczy automatycznej (po czesku :loveu::loveu:) http://www.aukro.cz/item150875434_automaticke_voditko.html Sweterek dla psa też nieźle brzmi :) http://www.aukro.cz/item150924831_svetrik_pro_pejsky.html Quote
Viris Posted December 20, 2006 Posted December 20, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Hehehe jak to latwo sobie poprawic humorek ;) Quote
Chefrenek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 Jakby kogoś jeszcze kubraczki interesowały. http://www.chaba.pl/u.php Quote
pati Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 misiaczek wszystkie piekne a ta oststnia z koniem to rewelka :p Quote
misiaczek Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 [quote name='pati']misiaczek wszystkie piekne a ta oststnia z koniem to rewelka :p Tak?...właśnie zastanawiałam się,która ładniejsza.Myślałam,że te śpiewające :lol:.Ale nad tą z koniem musiałam się bardziej napracować,bo miałam taką koncepcję,tylko musiałam znaleźć zimową tapetkę,jakieś fajne sanki i do tego jeszcze kunia,który by do nich pasował :eviltong:.Ale jak juz to miałam upatrzone,to poszło szybko ;) :). [quote name='_beatka_']misiaczku super karteczki:multi: Beatko :). Quote
_beatka_ Posted December 21, 2006 Posted December 21, 2006 misiaczku wyszlo super, a kuń pierwsza klasa:evil_lol: Quote
Recommended Posts