Chefrenek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Mam nadzieję Mada, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Teodora :roll: :roll: . Quote
Mada&Teodor Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Chefrenek']Mam nadzieję Mada, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Teodora :roll: :roll: . Chefrenek, jak ja bym mogła się obrazić za takie CUDO :) Zrobiłaś to rewelacyjnie :) Możesz zawsze "wykorzystywac" mojego Teodorka. SUPER !!!! Quote
Mada&Teodor Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 [quote name='Chefrenek'] To tez jest cudowne. Chefrenek, jak robisz takie efekty śmiegu, gwiazdek ? Quote
Chefrenek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Mam taki program animation shop. Dublujesz zdjęcie i później na każdym nanosisz pędzlem takie białe kropki. Później w tym programie sklejasz w jedno i ustawiasz tak że te klatki się powtarzają stąd padjący śnieg. Gwiazdki zrobiłam w ten sam sposób z tym że stemplem w kształcie śnieżynek. Jak chcesz to możesz tą kulę zapisać sobie na pulpicie. Wciskasz prawy przycisk myszy na pulpicie, wybiersz właściwośći>pulpit>dostosuj pulpit>sieć>nowa>przeglądaj>ok Quote
_beatka_ Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 Chefrenek ale zes pieknie wykorzystala teodora:crazyeye: a moze chcesz tez wykorzystac tak mojego bajtusia?:cool3: Quote
Chefrenek Posted December 8, 2006 Posted December 8, 2006 No to go wykorzystam. Masz jakieś zdjęcie które by odpowiadało np. siedzące lub stojące Quote
_beatka_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 jasne ze mam:multi: tylko nie umiem go wstawic na forum...moglabym wyslac Ci na maila? Quote
_beatka_ Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 super. tylko podaj mi swojego maila na pw:cool3: Quote
misiaczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='Mada&Teodor'] misiaczek rośnie Ci konkurencja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: KONKURENCJA MOBILIZUJE :lol: [quote name='Chefrenek'] [quote name='Chefrenek']Mam nadzieję Mada, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Teodora :roll: :roll: . Chefrenek...przecudnie :loveu:.Zdolniacha z Ciebie ;).W 2 dni opanować programy graficzne i robić takie cudeńka...ho ho :).PIĘKNIE.BRAWO. :klacz::klacz::smilecol::klacz::klacz: Ja w animation shop też robiłam gify.Mniej więcej takie: Mada dzięki,za prezencik z chinami do kompletu :).Taki banerek mi z tego wyszedł ;). Quote
Chefrenek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Ale fajny ten banerek. I awatar świąteczny. Łatwiej zrobić grafikę jak się ma stemple. Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='misiaczek'] Mada dzięki,za prezencik z chinami do kompletu :).Taki banerek mi z tego wyszedł ;). Nie ma za co, a bannerek wygląda rewelacyjnie, avatarek zresztą też !!! Quote
misiaczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Chefrenek...cud,miód i orzeszki ;) :loveu::loveu::loveu:. Dzięki za niespodziankę.Śliczna,świąteczna kula z moimi bąbelkami :iloveyou:.Już mam ją na pulpicie jako tapetkę :). Niesamowicie szybko tego się nauczyłaś i to nie byle jak,tylko pięknie powycinane,porozmazywane i tak gustownie,z pomysłem zrobione :). Quote
Chefrenek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Cieszę się, że Ci się podoba. :) Czy ktoś jeszcze życzy sobie kulę??? Misiaczek fajny ten gif taki poprzecinany. Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Chefrenek a czy ja mogę sobie zazyczyć jeszcze jedną kulę, bo stasznie mie się to PODOBUJE :) Misiaczek gify superowe :) Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Świetnie :multi: :multi: :multi: Co do zdjęcia to nie mam pomysłu. Jak klikniesz w mój bannerek, to trafisz do galerii Teodora i może wybierzesz jakieś zdjęcie :) Quote
misiaczek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 Czy w Warszawie też tak leje???Przed chwilą wyszłam z psami i po 3 minutach wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki :roll:.Nawet nie wiedziałam,że tak pada :lol:. Mada,prawda,ze z Chefrenka zdolna dziewczyna :).Mi na początku wychodziły takie pokraczne...a jej od razu superowe :lol:. I ja też mam dla Ciebie prezencik.Jeśli chcesz to możesz sobie zrobic avatarek świąteczny ;). Chefrenek,a co ja Tobie mogę sprezentować??? :) Ta moja bździągwa Misiowa,przed chwilą pogryzła mi już drugie okulary.Sztuki nówki,robiłam przed miesiącem :placz: :mad:.Trochę jest w tym mojej winy,bo to pies-złodziej na okulary i jak tylko leżą na stole to kradnie i spierdziela po mieszkaniu :p.A takie piękne i drogie były i obiecałam sobie,że juz nigdy na stole nie zostawię :placz:.A tu skleroza... i oprawka pogryziona,szkło wyjete z oprawki :placz:. Wprawdzie na codzień nie noszę,ale do samochodu jestem tak przyzwyczajona,ze czuję się bez nich jak bez ręki i do telewizji oglądania też używam. Mówię Wam złodziejucha jedna z tej Misi :cool3: :mad:. Quote
Mada&Teodor Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 [quote name='misiaczek']Czy w Warszawie też tak leje???Przed chwilą wyszłam z psami i po 3 minutach wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki :roll:.Nawet nie wiedziałam,że tak pada :lol:. Mada,prawda,ze z Chefrenka zdolna dziewczyna :).Mi na początku wychodziły takie pokraczne...a jej od razu superowe :lol:. I ja też mam dla Ciebie prezencik.Jeśli chcesz to możesz sobie zrobic avatarek świąteczny ;). Mówię Wam złodziejucha jedna z tej Misi :cool3: :mad:. Prawda misiaczku, zdolniacha z Chefrenka. Teraz zrobiła mi takie cudownośći :) :loveu: Misiaczek, ślicznie dziękuję za extra avatarki, zaraz sobie zmienie na świąteczny :loveu: W Wawie narazie nie pada, ale na jutro zapowiadali deszcze :( A okularów szkoda :(, ja ostatno straciłam piękne skórzane rękawiczki, w zasadzie jedną :) Quote
Chefrenek Posted December 9, 2006 Posted December 9, 2006 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36042 Przeczytajcie to!!!! Quote
Hebulka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 [quote name='Chefrenek']http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=36042 Przeczytajcie to!!!! O Boże..................:shake: :-( :-( Coś okropnego.....brak mi słow.............:crazyeye: Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Chefrenek napisał(a):Pozostają soczewki kontaktowe. Nie lubię soczewek...a po za tym nie noszę okularów non stop,tylko do jazdy samochodem i do ogladania telewizji :).Wyjście jest takie...nie zostawiać w zasięgu Misiowego pyska :evil_lol:. Quote
misiaczek Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 Chefrenek,ten ostatni gif z Teodorkiem cudowny :loveu:. Mada,cieszę się,że avatarek Ci przypadł do gustu ;) Quote
martynka Posted December 10, 2006 Posted December 10, 2006 a kto mi zrobi kule z moimi bulwami, bo ja nie umiem :( Quote
Recommended Posts