Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Chefrenek']Mam nadzieję Mada, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Teodora :roll: :roll: .

Chefrenek, jak ja bym mogła się obrazić za takie CUDO :)
Zrobiłaś to rewelacyjnie :) Możesz zawsze "wykorzystywac" mojego Teodorka.

SUPER !!!!

Posted

Mam taki program animation shop. Dublujesz zdjęcie i później na każdym nanosisz pędzlem takie białe kropki. Później w tym programie sklejasz w jedno i ustawiasz tak że te klatki się powtarzają stąd padjący śnieg. Gwiazdki zrobiłam w ten sam sposób z tym że stemplem w kształcie śnieżynek.

Jak chcesz to możesz tą kulę zapisać sobie na pulpicie. Wciskasz prawy przycisk myszy na pulpicie, wybiersz właściwośći>pulpit>dostosuj pulpit>sieć>nowa>przeglądaj>ok

Posted

[quote name='Mada&Teodor']
misiaczek rośnie Ci konkurencja :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
KONKURENCJA MOBILIZUJE :lol:

[quote name='Chefrenek']

[quote name='Chefrenek']Mam nadzieję Mada, że się nie obrazisz, że wykorzystałam Teodora :roll: :roll: .
Chefrenek...przecudnie :loveu:.Zdolniacha z Ciebie ;).W 2 dni opanować programy graficzne i robić takie cudeńka...ho ho :).PIĘKNIE.BRAWO.
:klacz::klacz::smilecol::klacz:
:klacz:

Ja w animation shop też robiłam gify.Mniej więcej takie:

Mada dzięki,za prezencik z chinami do kompletu :).Taki banerek mi z tego wyszedł ;).

Posted

Chefrenek...cud,miód i orzeszki ;) :loveu::loveu::loveu:.
Dzięki za niespodziankę
.Śliczna,świąteczna kula z moimi bąbelkami :iloveyou:.Już mam ją na pulpicie jako tapetkę :).
Niesamowicie szybko tego się nauczyłaś i to nie byle jak,tylko pięknie powycinane,porozmazywane i tak gustownie,z pomysłem zrobione :).

Posted

Czy w Warszawie też tak leje???Przed chwilą wyszłam z psami i po 3 minutach wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki :roll:.Nawet nie wiedziałam,że tak pada :lol:.
Mada,prawda,ze z Chefrenka zdolna dziewczyna :).Mi na początku wychodziły takie pokraczne...a jej od razu superowe :lol:.
I ja też mam dla Ciebie prezencik.Jeśli chcesz to możesz sobie zrobic avatarek świąteczny ;).

Chefrenek,a co ja Tobie mogę sprezentować??? :)

Ta moja bździągwa Misiowa,przed chwilą pogryzła mi już drugie okulary.Sztuki nówki,robiłam przed miesiącem :placz: :mad:.Trochę jest w tym mojej winy,bo to pies-złodziej na okulary i jak tylko leżą na stole to kradnie i spierdziela po mieszkaniu :p.A takie piękne i drogie były i obiecałam sobie,że juz nigdy na stole nie zostawię :placz:.A tu skleroza... i oprawka pogryziona,szkło wyjete z oprawki :placz:.
Wprawdzie na codzień nie noszę,ale do samochodu jestem tak przyzwyczajona,ze czuję się bez nich jak bez ręki i do telewizji oglądania też używam.
Mówię Wam złodziejucha jedna z tej Misi :cool3: :mad:.

Posted

[quote name='misiaczek']Czy w Warszawie też tak leje???Przed chwilą wyszłam z psami i po 3 minutach wróciliśmy przemoczeni do suchej nitki :roll:.Nawet nie wiedziałam,że tak pada :lol:.
Mada,prawda,ze z Chefrenka zdolna dziewczyna :).Mi na początku wychodziły takie pokraczne...a jej od razu superowe :lol:.
I ja też mam dla Ciebie prezencik.Jeśli chcesz to możesz sobie zrobic avatarek świąteczny ;).

Mówię Wam złodziejucha jedna z tej Misi :cool3: :mad:.

Prawda misiaczku, zdolniacha z Chefrenka.

Teraz zrobiła mi takie cudownośći :) :loveu:

Misiaczek, ślicznie dziękuję za extra avatarki, zaraz sobie zmienie na świąteczny :loveu:

W Wawie narazie nie pada, ale na jutro zapowiadali deszcze :(

A okularów szkoda :(, ja ostatno straciłam piękne skórzane rękawiczki, w zasadzie jedną :)

Posted

Chefrenek napisał(a):
Pozostają soczewki kontaktowe.

Nie lubię soczewek...a po za tym nie noszę okularów non stop,tylko do jazdy samochodem i do ogladania telewizji :).Wyjście jest takie...nie zostawiać w zasięgu Misiowego pyska :evil_lol:.