misiaczek Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Lavinia...nie będę dzwonić.Tak tylko wspomniałam o ewentualnym domku,gdyby były trudnosci,ale wcale nie liczyłam na tego buldozka,bo wiem z wcześniejszych relacji,że psy rasowe z Palucha dla postronnych są bez szans na adopcję.Zresztą jak juz pisałam,sama bez córki i jej mena,nie podejmę decyzji a oni wspominali o brzydkim kundelku,którego nikt nie chce ;). Quote
lavinia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Misiaczek - jest możliwe, że sunia będzie do adopcji, ale na razie cicho, sza :evil_lol: bądżmy w kontakcie. Quote
Maupa4 Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 ok !!! :mad: jak mam nic nie wiedzieć (mimo tego że coś tam niby wiedziałam) to się nawet nie zapytam - taka będę ... :bigcry: idę sprzątać ... koopale i soosiale ... Quote
lavinia Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 Babciu Maupo - Ty się nie denerwuj lepiej, bo apetyt stracisz :evil_lol: napisałam tylko, że być może będzie do adopcji - a wiem tyle, ile dziś rano wiedziałam i Ty to samo wiesz !!!! No ! Quote
pati Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 jejku kolejna bulwa w schronie. Wiecie co mi sie wydaje, ze ludzie biorab pod swoj dach bulwe nie zdaja sobie sprawy z tego ze to moze byc w pozniejszym czasie wymagajacy psiak. szkoda malej mam nadzieje ze trafi w dobre rece Quote
Viris Posted November 29, 2006 Posted November 29, 2006 lavinia napisał(a): jeśli chodzi o biżuterię Viris, to chętnie ją odbiorę, może jutro ? Draczyn, zadzwonię. Jak mozesz odebrac to by bylo super, bo ja bede w Wawie chyba dopiero przyszlym miesiacu. A pieniadze na pewno przydadza. Tam jest tez prakrycznie nowa sukienka jakiejs calkiem dobrej firmy. A wiem ze Ty masz taki wieszak-manekin i mysle ze zrobisz lepsze foto. Ktos na pewno sie na nia skusi, bo porzadna rzecz. No i mialo isc na Zuzie, ale nie wiem jak tam z potrzebami szczeniorkow Zuzinych. Wiec Lavinia Ty zdecyduj na ktore psiaki bedzie kasa. Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Chefrenek,wejdź w odebrane wiadomosci i kliknij w temat wiadomości.Wtedy Ci się pokaże.Bo ja od Ciebie dostałam. Ja w temacie pierwszej dałam taki znaczek : ) Quote
Mada&Teodor Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć misiaczek, cześć Chefrenek :lol: :lol: :lol: Wpadłam się tylko przywitać i dalej pędze na zajęcia :diabloti: Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witaj Mada...bardzo się cieszę,że wpadłaś na dogo:bigcool::bigcool::bigcool:. Mam nadzieję,że będziesz tu częstym gościem :). Quote
Ja&Roniuś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Mada super, że dołączyłaś do dogomaniaków :multi: Quote
Mada&Teodor Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Witaj Ja&Roniuś vel nataniel ;) ;) ;) Niewiedziałam, że tu tyle znajomych można spotkać :lol: Na pewno będę czestym gościem. Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Własnie chciałam się zapytać czy kojarzycie Ja&Roniusia :evil_lol:.Ale widzę,że doskonale :lol::lol::lol:. Quote
Chefrenek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Cześć Mada! Fajnie, że do nas dołączyłaś. Nataniela kojarzymy.:multi: :multi: :multi: Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ja&Roniuś napisał(a):Tak tak to my :oops: Nie ma co się czerwienić,jak się jest taką fajną osobą :evil_lol:. Quote
Ja&Roniuś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Teraz to dopiero buraka puścimy :evil_lol: Przesyłąmy mizianko dla Misi vel Asi :evil_lol: oczywiście nie zapominając o Sotku;) Quote
Ja&Roniuś Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='nathaniel']prezent dla was kochani jaki słodziak :loveu: kurcze muszę zmykac bo jutro znowu szkółka, że też zachciało mi się na stare lata uczyć :roll: a forum wciąga i wciąga Quote
Mada&Teodor Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='nathaniel']prezent dla was kochani nathaniel - dzięki, istny słodziak :) Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 [quote name='Ja&Roniuś']Teraz to dopiero buraka puścimy :evil_lol: Przesyłąmy mizianko dla Misi vel Asi :evil_lol: oczywiście nie zapominając o Sotku;) :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nawzajem dla Roniusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:. [quote name='nathaniel']prezent dla was kochani Ale słodziutki :loveu:.Prosimy o więcej takich prezentów :).Nathaniel jak cos jeszcze takiego znajdziesz,to wklej do tematu "Artykuły o buldożkach" :lol:.Tytuł topicu troszkę mylący,ale tam wklejamy takie cudeńka ;). Quote
misiaczek Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Ale fajny Mada zrobiłaś sobie banerek.Ja mam teraz ten ukradziony Tobie ;). Jak go wstawiłam i do tego jeszcze nowy avatar,nikt na dogo mnie nie poznawał.Ale powoli się przyzwyczajają :evil_lol: Quote
Mada&Teodor Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 misiaczek napisał(a):Ale fajny Mada zrobiłaś sobie banerek.Ja mam teraz ten ukradziony Tobie ;). Jak go wstawiłam i do tego jeszcze nowy avatar,nikt na dogo mnie nie poznawał.Ale powoli się przyzwyczajają :evil_lol: Dzięki misiaczek, ale sam go nie zrobiła bo taka zdolna nie jeste, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Mam go dziięki Draczyn, a zrobiła go chyba stellanova :lol: A ten twój bannerek ode mnie, wygląda superowo :multi: Quote
Viris Posted December 2, 2006 Posted December 2, 2006 Na innym forum ciagle trwaja akcje pomocy biednym dzieciaczkom, skrzywdzonym przez los. Tak wiec ponownie ruszyla nastepna akcja. Poprzednio bylo rekodzielo, teraz cegielki na plycie CD. Wiecej info na stronie "o mnie" uzytkownika. A tu link do cegielek. http://allegro.pl/item147055260_kolekcja_kartek_od_wizazanek_na_rzecz_martynki.html Pozdrawiam cieplo. Quote
Recommended Posts