Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Lavinia...nie będę dzwonić.Tak tylko wspomniałam o ewentualnym domku,gdyby były trudnosci,ale wcale nie liczyłam na tego buldozka,bo wiem z wcześniejszych relacji,że psy rasowe z Palucha dla postronnych są bez szans na adopcję.Zresztą jak juz pisałam,sama bez córki i jej mena,nie podejmę decyzji a oni wspominali o brzydkim kundelku,którego nikt nie chce ;).

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok !!! :mad:
jak mam nic nie wiedzieć (mimo tego że coś tam niby wiedziałam) to się nawet nie zapytam - taka będę ... :bigcry:

idę sprzątać ... koopale i soosiale ...

Posted

Babciu Maupo - Ty się nie denerwuj lepiej, bo apetyt stracisz :evil_lol:

napisałam tylko, że być może będzie do adopcji - a wiem tyle, ile dziś rano wiedziałam i Ty to samo wiesz !!!! No !

Posted

jejku kolejna bulwa w schronie. Wiecie co mi sie wydaje, ze ludzie biorab pod swoj dach bulwe nie zdaja sobie sprawy z tego ze to moze byc w pozniejszym czasie wymagajacy psiak.

szkoda malej mam nadzieje ze trafi w dobre rece

Posted

lavinia napisał(a):

jeśli chodzi o biżuterię Viris, to chętnie ją odbiorę, może jutro ? Draczyn, zadzwonię.

Jak mozesz odebrac to by bylo super, bo ja bede w Wawie chyba dopiero przyszlym miesiacu. A pieniadze na pewno przydadza. Tam jest tez prakrycznie nowa sukienka jakiejs calkiem dobrej firmy. A wiem ze Ty masz taki wieszak-manekin i mysle ze zrobisz lepsze foto. Ktos na pewno sie na nia skusi, bo porzadna rzecz.
No i mialo isc na Zuzie, ale nie wiem jak tam z potrzebami szczeniorkow Zuzinych. Wiec Lavinia Ty zdecyduj na ktore psiaki bedzie kasa.

Posted

[quote name='nathaniel']prezent dla was kochani

jaki słodziak :loveu: kurcze muszę zmykac bo jutro znowu szkółka, że też zachciało mi się na stare lata uczyć :roll: a forum wciąga i wciąga

Posted

[quote name='Ja&Roniuś']Teraz to dopiero buraka puścimy :evil_lol: Przesyłąmy mizianko dla Misi vel Asi :evil_lol: oczywiście nie zapominając o Sotku;)
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: I nawzajem dla Roniusia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:.

[quote name='nathaniel']prezent dla was kochani

Ale słodziutki :loveu:.Prosimy o więcej takich prezentów :).Nathaniel jak cos jeszcze takiego znajdziesz,to wklej do tematu "Artykuły o buldożkach" :lol:.Tytuł topicu troszkę mylący,ale tam wklejamy takie cudeńka ;).

Posted

Ale fajny Mada zrobiłaś sobie banerek.Ja mam teraz ten ukradziony Tobie ;).
Jak go wstawiłam i do tego jeszcze nowy avatar,nikt na dogo mnie nie poznawał.Ale powoli się przyzwyczajają :evil_lol:

Posted

misiaczek napisał(a):
Ale fajny Mada zrobiłaś sobie banerek.Ja mam teraz ten ukradziony Tobie ;).
Jak go wstawiłam i do tego jeszcze nowy avatar,nikt na dogo mnie nie poznawał.Ale powoli się przyzwyczajają :evil_lol:

Dzięki misiaczek, ale sam go nie zrobiła bo taka zdolna nie jeste, :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Mam go dziięki Draczyn, a zrobiła go chyba stellanova :lol:
A ten twój bannerek ode mnie, wygląda superowo :multi: