Basia&Safi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 [SIZE="5"]Moja dziewczynka ma dzis swoje 1 urodzinki :):):) [SIZE="5"]Wszystkiego najlepszego kochane słoneczko :):):loveu: :loveu: :loveu: Quote
_beatka_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 wszystkiego najlepszego dla safinki!!!!!!!!!!!! życzymy z bajtusiem 100000latek!!!!!!!!!!!!!1:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :new-bday: :new-bday: :bday: :bday: :bday: :tort: :tort: :tort: :BIG: :BIG: :BIG: Quote
Viris Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Safinki. Moze z tego okazji jakies nowe zdjecia umiescicie? :tort::bday::new-bday::BIG::laola: Quote
Basia&Safi Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 dziekujemy :):):) pewnie ze tak :):):) beda fotki obiecuje umieszczac coraz wiecej fotek :):):) bo ostatnimi czasu troche ich nie bylo za co bardzo przepraszam :(:( Quote
_beatka_ Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 nie przepraszaj tylko obiecaj poprawe;) :lol: Quote
Draczyn Posted October 20, 2006 Posted October 20, 2006 Ja rownież życzę 100 lat dla Safinki:multi::multi::multi::ghost_2::n00b::Dog_run::bigcool::tort::tort::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::new-bday::laola: Quote
_beatka_ Posted October 21, 2006 Posted October 21, 2006 a bajtus mial dzis niezapomniana noc bo w domu nocowal drgi piesek, którego znalazlam na ulicy wczoraj na wieczór jak się bląkal:razz: a teraz oba sa takie cwane ze uwazają mnie za pańcie i bajtus za wszelka cene chce "sprowadzic na ziemie" nowego:evil_lol: ale naszczescie wszystko dobrze sie skonczylo bo dzis o 10 jestem umowiona z wlascicielem, bo ja sie okazalo psiaczek zgubil sie na spacerze:shake: Quote
misiaczek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 [quote name='basiulka22tychy']Moja dziewczynka ma dzis swoje 1 urodzinki :):):) Wszystkiego najlepszego kochane słoneczko :):):loveu: :loveu: :loveu: Spóźnione,ale szczere :). SAFINKO DUŻO ZDRÓWKA Quote
misiaczek Posted October 29, 2006 Posted October 29, 2006 Mój chłopczyk 24 września też miał 2-gie urodzinki Quote
_beatka_ Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 spóźnione wszystkiego najlepszego!!!!!!!!!!!!!!:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted November 5, 2006 Posted November 5, 2006 Dzisiaj wrocilam. Bylam po Bibe (sunie z nuzyca do oddania - ogloszenie sprzed pol roku). Przejechalam w jej sprawie 1000 km. Ale chyba sie oplacalo. Prawdopodobnie jak zbiore sily to wszystko opisze. A teraz ide lezec i przez tydzien nic mnie nie obudzi. Quote
martynka Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Oj Viriska... Ja też padam... Było wczoraj oglądanie do 2 w nocy :) ale jesteś zabita za spanie z nią w łózku bo było pół nocy odzwyczajania :) Zaczęła sikać na dworze :D Quote
Viris Posted November 6, 2006 Posted November 6, 2006 Mnie nie zabijaj. Ona spala zawsze w lozku. Ja nie mialam na to wplywu. Tymbardziej ze do Wloclawka zajechalysmy po polnocy a wiesz sama w jakim bylam stanie... Prosze mnie nie zabijac :mad: Quote
martynka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 no nie wiem:) chyba cię ukocham bo jest boska i wiesz co.... ona turla pilke noskiem tak jak Tora :) Normalnie mniam:) Quote
Viris Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 No to buziaczki dla Tory ktora mysli ze jest buldozkiem :loveu::loveu: Quote
martynka Posted November 7, 2006 Posted November 7, 2006 nie lubię skakać po wątkach :) http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=2400527#post2400527 Quote
_beatka_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 :crazyeye: o kurcze alez tora jest piekna viris jestes wielka:loveu: Quote
_beatka_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 zapomnialabym powiedziec wczoraj na bajtunia rzucil sie on ode mnie z klatki, facet wyprowadza dwa psy-labka i onka razem, oba agresywne,oba bez kaganca, dorwaly bajcika jak wychodzily z klatki, a oni wracali...facet wogole nad nimi nie panuje, szarpnaly go i on zaczal gryzc bajcika, jakims cudem nic mu sie nie stalo, chyba dzieki grubej obrozy i wielkiemu szczesciu... a facet jak pobieglam za nim i pytam czemu pies agresywny jest bez kaganca mowi mi ze przeprasza aleon nie wiedzial ze on sie rzuci...nie wiedzial a pies pogryzl juz pol psow z bloku... i sie wkurwilysmy z siodtra i mama i od razu do dzeilnicowego telefon i zrobi z nimi porzadek, debile!!! bajtus jest jeszcze troche w szoku,ale na szcescie nic mu nie zrobil wielkszego Quote
_beatka_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 od razu przepraszam za przeklenstwo ale na sama mysl o tym co moglo sie wczoraj zdarzyc przez bezmyslnosc tych ludzi krew nie zalewa:angryy: Quote
Viris Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 Jeju ale sie musieliscie najesc strachu. Nie pozwol zeby ta sprawa przeszla bokiem. Koniecznie postarajcie sie o jakies konsekwencje, zeby facet wyprowadzal psy w kagancu. W koncu na Onki i na Labki kagance mozna dostac:angryy: Quote
_beatka_ Posted November 8, 2006 Posted November 8, 2006 dzis go spotkalam i przyszedl sie kajac ze jakby cos bylo z bajtkiem to oni zaplaca, ze bedzie chodzil w kagancu i wogole!szkoda ze nie pomyslal o tym wczesniej nim jego pies pogryzl bajta i nie musial sie u nich zjawic dzielnicowy:angryy: :mad: Quote
Atenka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 beatko, dobrze, że się Bajtowi nic nie stało. U nmie na osiedlu też chodzi babka z onkiem i go puszcza bez smyczy a nie raz już pogryzł się z innymi psami.Jak go widze to odrazu hop Dorke na ręce. Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 9, 2006 Posted November 9, 2006 Ja chwile grozy przeżyłam na Polach Mokotowskich jak Gacusia dopadły dwa wilczury i chciały go zjeść. Od tej pory wiem, że owczarki to nie towarzystwo dla Gacusia. Ludzie myślą, że jak mają dużego psa co sobie poradzi to już im wszystko wolno. Anka Quote
martynka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 a mój owczarek jest buldożkiem :)- przynajmniej tak jej się wydaje Quote
Wiola.od.Gacka Posted November 10, 2006 Posted November 10, 2006 Jakby tamte dwa były łagodne to nie mam nic na przeciw zabawie z Gackiem, ale jakie Gacek ma sznsne jak koleś jadowity się robi 5 minut i po Gacku. Zjadły by Gacka nim panowie co stali sobie daleko by spostrzegli. Musiałm głośno krzyczeć zostaw nie wolno i nawalałam ich smyczą jednego pociągnełam za ogon jednegoby odwrócić uwagę od Gacka drugiego. Mam uraz do tych psów. Panowie z daleka powolutku sobie szli nic sobie nie robiąć co ich mój Gacek obchodzi mój problem. Anka Quote
Recommended Posts