Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jest do oddania pregowana buldozka. Ma 5 lat, jest wysterylizowana. Raz miala dzieci. Nie mam niestety zdjec. Sunia pochodzi z linii buldozkow zyjacych w okolicach 13 lat, tak wiec wiekszosc zycia ma jeszcze przed soba.

Na razie daje na offie. Moze wiecie kto chcialby taka sunieczke?

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:crazyeye: ojjojojoj Buldożek Hiszpanski :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin: :megagrin:
Viris, może Klarcia sie po hiszpańsku odszczekiwała ???
Niskie ukłony dla Donia Clara, Ole!

Posted

Viris, nie wiem co robić z tymi rzeczami, ktore moi przekazałażś dla Lawinii. Ona sie do mnie nie zgłosila. Jutro rano bedzie u mnie babeczka, która niedaleko jej mieszka, ale nie mogę sie do niej dodzwonić, a komorka do lawinnii, odpowiada, ze nia ma takiego numeru

Posted

Viris, nie wiem co robić z tymi rzeczami, ktore mi przekazałażś dla Lawinii. Ona sie do mnie nie zgłosila. Jutro rano bedzie u mnie babeczka, która niedaleko jej mieszka, ale nie mogę sie do niej dodzwonić, a komorka do lawinnii, odpowiada, ze nia ma takiego numeru

Posted

lavinia napisał(a):
Draczynko, masz chyba zły numer do mnie - mój tel to
0.889 509 903

a ja do Ciebie też dzwonię i nic....

spróbujmy jutro, może podjadę i zabiorę te rzeczy
Jeśli chcesz, to u nas jutro rano bedzie babeczka z Lomianek i moze ci to zabrać. Tylko daj znać. Ja zamiast 889, to miaqłam zapisane 899 i to dlatego, ale dzwoniłam też na stacjonarny i nie odpowiadal

Posted

lavinia napisał(a):
jesli ta babka może to zabrać, to super - podjadę do niej póżniej i odbiorę
Coś mamy pecha. zepsul jej sie samochod i bedzie dopiero w poniedzialek

Posted

Nie. Pozatym to nic pewnego znajac te kobiete. Domek dla tej suki znalazlam jeszcze przed wakacjami. A kobieta zrezygnowala bo znalazla inny. Teraz znowu do mnie napisala, ze tamci ludzie zwrocili jej suke i znowu prosi o pomoc. Wstepnie dowiedzialam sie ze tamtek domek jest aktualny.

Po weekendzie jesli bedzie cos wiecej wiadomo to napisze. Prawdopodobnie zaloze tez watek tej suni bo bedzie potrzebny transport.