Atenka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 misiaczek solenizantka dziękuje za życzenia Hebulka kartka bombowa, Dorka dziękuje:lol: Quote
Viris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Wszystkiego najlepszego dla Dorci i Misi. Cos mi komputer szwankuje wiec torciku nie wkleje. Quote
Hebulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Atenka a jak solenizantki zdrówko bo dawno nie rozmawiałysmy ? Quote
misiaczek Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Hebulka,jeszcze raz dziękujemy za życzenia i piękną karteczkę. Viris,dziękujemy za życzonka. P.S.To nie Tobie komp szwankuje,tylko dogo jest skopane i szwankuje wszystkim. Quote
Viris Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 Nie Misiaczek, nie chodzi tu o problemy dogomanii. Na prawde caly komp mi szwankuje. Quote
_beatka_ Posted October 1, 2006 Posted October 1, 2006 przepraszam ze spoźnione ale napewno ze szcerego serducha zyczenia lda obu solenizantek:multi: wczoraj niestety cos mi dogo szwankowalo i nie chcialo sie otworzyc:oops: Quote
martynka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 To ja też się dokładam do spóźnionych życzeń z moją gromadką. byłyśmy z JEss w totalnej głuszy i nawet zasiegu w komórce nie miałam :/ Quote
Atenka Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Dziękujemy wszystkim za życzenia. Hebulka napisał(a):Atenka a jak solenizantki zdrówko bo dawno nie rozmawiałysmy ? Przeżywałyśmy po cieczce nawrót nużycy,ale wydaje mi się, iż to już mamy za sobą. Teraz ciąża urojona i mleko w cyckach, teraz wiem że sterylka będzie na 100% i to prawdopodobnie za jakieś 3 tygodnie. Moim zdaniem to jeszcze jest dobrze u Dory.:lol: Quote
Joss Posted October 2, 2006 Posted October 2, 2006 Oj i ja na szarym koncu:) Buziaki urodzinowe dla Miśki:))) i dla Dorki z okazji 1,5 roczku:) :tort: Quote
Viris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 RUSZYŁA KOLEJNA AKCJA PURINY I FORUM MOLOSY.PL POTRZEBA 900 GŁOSÓW. KARMA JUŻ CZEKA ABY JECHAC DO GLODNYCH BUZIEK SCHRONISKOWYCH PSIAKÓW!!!!!! BARDZO ŁATWA EDYCJA!!! [SIZE=3] http://www.forum.molosy.pl/showthread.php?t=5475 Quote
Viris Posted October 3, 2006 Posted October 3, 2006 To jakby ktos chcial oddac glos na Klare jako najpiekniejszego Kundelka : http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_kundelki&w=2 Tylko niestety glosowanie jest przez smsa ;/. Quote
misiaczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Fajowy humor z piesami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja mam takie śliczne pocztóweczki z chinami.Oktawia mi znalazła :).Dzieki :loveu:. I figurka I babuszki ruskie Quote
misiaczek Posted October 5, 2006 Posted October 5, 2006 A do świąt jeszcze 3 miesiące ;). Matko,jak ten czas zaiwania :shake:.Dopiero co pamietam,jak wklejałyśmy świąteczne gify i kartki rok temu a tu juz następne święta za pasem. Quote
_beatka_ Posted October 7, 2006 Posted October 7, 2006 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: dobre misiaczku:lol: Quote
Recommended Posts