Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

atenka, u nas OK.
Własnie wróciliśmy z działki, gdzie Cocunia pięknie się wyperfumowała w krowim g...... :lol: .Teraz leży grzecznie wykąpana i opatulona po uszy kocykiem.
A za kilka dni kończymy dwa latka.

Posted

[quote name='misiaczek']
GIFY WŁASNEJ ROBOTY :)

Rozpracowuje programik ;)

ale odlot:crazyeye: super te gify:eviltong: :multi: czy mogę się pisać na coś takiego Misiaczek u Ciebie z moich fotek?:lol:

Posted

[quote name='oktawia6']ale odlot:crazyeye: super te gify:eviltong: :multi: czy mogę się pisać na coś takiego Misiaczek u Ciebie z moich fotek?:lol:
Oczywiscie :).Teraz idę podlać kwiatuszki na balkonie i ogarnąć troszkę chatę,potem będę czasowa to coś z galerii wezmę i porobię :).
Chyba,że masz jakieś specjalne fotki,z których mam zrobić,to prześlij mi na maila jolag3@wp.pl :).

Posted

Martynka,broń Boże ja się nie śmieję :evil_lol:.
Gify tak naprawdę jakiegoś specjalnego,wyższego celu nie mają.Moim zdaniem w wiekszości służą do ozdoby (strony www,blogi,fora) i do pomocy w wyrażaniu emocji przy zapisanym tekście (np.smiech,radość,smutek).Bo takie emotikonki,które Ty również,jak piszesz na forum używasz,to też gify :).
Nic więcej mi do głowy nie przychodzi,do czego mądrego jeszcze gify mogą służyć.Pewnie jeśli ktoś inny wie to napisze ;) :).

I przykładowo użyję gifa,aby Tobie i Twoim pieskom przekazać całuski.

I gifa,który ozdobi ten post

Posted

A to są gify,które zrobiłam dla Oktawii.Ona ozdabia sobie nimi galerię swoich maluchów.Zaadoptowała też trzeciego pieska po strasznych przejsciach,niewidomą Viktorię,która przeszła u niej ogromną metamorfozę i jeden z gifów właśnie to pokazuje.

Ten na dole to gif z Viktorią.A te kwiaty to już sama Oktawia znalazła w necie.

Posted

A tego gifa zrobiła dla mnie Juszes :).

Juszes napisał(a):
ok coś wyskrobałam :

PS
może się treoche dłużej ąłdować, więc bądzcie cierpkliwi :P

Ja jeszcze nie umiem tak zrobić,żeby ruszały się tylko pojedyńcze elementy np.oko,noga itp :p.Ale sie nauczę,tylko narazie niewiem jak do tego sie zabrać :lol:.No ale ja dopiero około tygodnia bawię się w robienie gifów :).

Posted

[quote name='martynka']dziękuję misiaczku :)
jesteś boska
juz rozumiem
Proszę bardzo.;) :)

[quote name='Hebulka']Misiaczku prawdziwa artystka z Ciebie !!
Pięknie Ci to wychodzi :multi: :multi: :multi:
Dziekuję Hebulka,ale do Ciebie mi jeszcze daleko.

[quote name='Viris']Misiaczek jak chcesz np merdajacy ogon czy puszczajace oczko to najlepiej zrobic to z 2 podobnych fotek. czyli np z ogonkiem w gore i ogonkiem w dol itp
Też tak właśnie myślałam,tylko czasu nie miałam aby tak zrobić,a po za tym trzeba mieć podobne fotki,albo jedną przerobić.
Jeszcze jest taki sposób.Wklejam cytat poniżej.Może w poniedziałaek coś pokombinuję.
[quote name='Juszes']Ja nie robiłam tego z dwóg foci, też jestem samouk i tak jakoś doszłam, że wycinam część oczka, i zostawiłam tylko to szare na górze, to szare podwoiłam, przesunęłam w dół i tak wychodzi :D Jak machać ogonkiem to ogonek trzema poprostu [przesunąć albo obrócić, tak samo z łapką, trzepa o kilakj stopni obrócić i będzie :D Mpoże to niezbyt profesjonalna metoda, ale wychodzi chyba całkiem nieźle :-)

Dogomania mnie dobija od kilku dni.Przecież to co się z nią dzieje od miesiąca to jakieś jaja.A najgorsze,że nikt z administracji nie odpowiada na pytania czy mają coś zamiar z tym zrobić.Jest założony topic,tam składa się reklamacje na temat działania forum i nic.
Teraz np.nie ma wyświetlanych avatarów i emotek.Nie lubię tak pisać.Przyzwyczaiłam się do wstawiania emotikonek,bo bez nich wydaje mi się tekst,taki jałowy.

A teraz wszystkiego najlepszego dla mojej dziewczynki Michalinki.
Dziś kończy 2 latka .Jak ten czas leci.Dopiero co przywiozłam takiego małego szczeniorka do domu,a to już panna ;).
Super były te 2 lata z Misią...mam nadzieję,że będzie ich jeszcze wiele.

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MISI, DUŻO ZDRÓWKA I WIELU WSPANIAŁYCH ZABAW Z SOTKIEM

A propos urodzinek Dorka wczoraj skończyła 1,5 roku, jak ten czas szybko leci