misiaczek Posted September 18, 2006 Posted September 18, 2006 I co??? Dałaś Viris na miau?Niewiem czy zauważyłaś linka,którego dałam? Quote
Viris Posted September 19, 2006 Posted September 19, 2006 Nie zauwazylam. Teraz wyjezdzam, wroce po weekendzie na dluzej to wtedy tam przyczepie, Jak bede wiedziala dokladnie ile maja itp. Dzieki za linka. Quote
Viris Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 My wrocilysmy wlasnie z 5 godzinnego spaceru. Nie wierze teoriom ze buldozkowi wstarczy 30 minut spacerkow dziennie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Joss Posted September 20, 2006 Posted September 20, 2006 Och ta teoria juz dawno obalona:) Moim 48h na swiezym powietrzu ( z malą przerwą w nocy na spanie) nie wystarczyło:)))) Quote
Fredzia:) Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 http://www.allegro.pl/item129280516_buldog_francuski_z_klapnientymi_uszkami.html Quote
cocobull Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Ależ to jest wypisz-wymaluj moja Cocunia jak była malutka.:crazyeye: Quote
misiaczek Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 GIFY WŁASNEJ ROBOTY :) Rozpracowuje programik ;) Quote
cocobull Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 atenka, u nas OK. Własnie wróciliśmy z działki, gdzie Cocunia pięknie się wyperfumowała w krowim g...... :lol: .Teraz leży grzecznie wykąpana i opatulona po uszy kocykiem. A za kilka dni kończymy dwa latka. Quote
oktawia6 Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='misiaczek'] GIFY WŁASNEJ ROBOTY :) Rozpracowuje programik ;) ale odlot:crazyeye: super te gify:eviltong: :multi: czy mogę się pisać na coś takiego Misiaczek u Ciebie z moich fotek?:lol: Quote
misiaczek Posted September 27, 2006 Posted September 27, 2006 [quote name='oktawia6']ale odlot:crazyeye: super te gify:eviltong: :multi: czy mogę się pisać na coś takiego Misiaczek u Ciebie z moich fotek?:lol: Oczywiscie :).Teraz idę podlać kwiatuszki na balkonie i ogarnąć troszkę chatę,potem będę czasowa to coś z galerii wezmę i porobię :). Chyba,że masz jakieś specjalne fotki,z których mam zrobić,to prześlij mi na maila jolag3@wp.pl :). Quote
martynka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 a teraz pytanie idiotki :) po co są gify?? Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 martynka napisał(a):a teraz pytanie idiotki :) po co są gify?? Żeby oczy nimi cieszyć :evil_lol: Quote
martynka Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 tyle to zauważyłam :) a jak możńa je wykorzystać? misiaczku nie śmiej się ze mnie duch postępu czasem nawet mnie dobija :D Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 Martynka,broń Boże ja się nie śmieję :evil_lol:. Gify tak naprawdę jakiegoś specjalnego,wyższego celu nie mają.Moim zdaniem w wiekszości służą do ozdoby (strony www,blogi,fora) i do pomocy w wyrażaniu emocji przy zapisanym tekście (np.smiech,radość,smutek).Bo takie emotikonki,które Ty również,jak piszesz na forum używasz,to też gify :). Nic więcej mi do głowy nie przychodzi,do czego mądrego jeszcze gify mogą służyć.Pewnie jeśli ktoś inny wie to napisze ;) :). I przykładowo użyję gifa,aby Tobie i Twoim pieskom przekazać całuski. I gifa,który ozdobi ten post Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A to są gify,które zrobiłam dla Oktawii.Ona ozdabia sobie nimi galerię swoich maluchów.Zaadoptowała też trzeciego pieska po strasznych przejsciach,niewidomą Viktorię,która przeszła u niej ogromną metamorfozę i jeden z gifów właśnie to pokazuje. Ten na dole to gif z Viktorią.A te kwiaty to już sama Oktawia znalazła w necie. Quote
misiaczek Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 A tego gifa zrobiła dla mnie Juszes :). Juszes napisał(a):ok coś wyskrobałam : PS może się treoche dłużej ąłdować, więc bądzcie cierpkliwi :P Ja jeszcze nie umiem tak zrobić,żeby ruszały się tylko pojedyńcze elementy np.oko,noga itp :p.Ale sie nauczę,tylko narazie niewiem jak do tego sie zabrać :lol:.No ale ja dopiero około tygodnia bawię się w robienie gifów :). Quote
_beatka_ Posted September 28, 2006 Posted September 28, 2006 o kurcze, sotek puszczajacy oko, tego jeszcze nie bylo;) Quote
martynka Posted September 29, 2006 Posted September 29, 2006 dziękuję misiaczku :) jesteś boska juz rozumiem Quote
Hebulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Misiaczku prawdziwa artystka z Ciebie !! Pięknie Ci to wychodzi :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Misiaczek jak chcesz np merdajacy ogon czy puszczajace oczko to najlepiej zrobic to z 2 podobnych fotek. czyli np z ogonkiem w gore i ogonkiem w dol itp Quote
misiaczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 [quote name='martynka']dziękuję misiaczku :) jesteś boska juz rozumiem Proszę bardzo.;) :) [quote name='Hebulka']Misiaczku prawdziwa artystka z Ciebie !! Pięknie Ci to wychodzi :multi: :multi: :multi: Dziekuję Hebulka,ale do Ciebie mi jeszcze daleko. [quote name='Viris']Misiaczek jak chcesz np merdajacy ogon czy puszczajace oczko to najlepiej zrobic to z 2 podobnych fotek. czyli np z ogonkiem w gore i ogonkiem w dol itp Też tak właśnie myślałam,tylko czasu nie miałam aby tak zrobić,a po za tym trzeba mieć podobne fotki,albo jedną przerobić. Jeszcze jest taki sposób.Wklejam cytat poniżej.Może w poniedziałaek coś pokombinuję. [quote name='Juszes']Ja nie robiłam tego z dwóg foci, też jestem samouk i tak jakoś doszłam, że wycinam część oczka, i zostawiłam tylko to szare na górze, to szare podwoiłam, przesunęłam w dół i tak wychodzi :D Jak machać ogonkiem to ogonek trzema poprostu [przesunąć albo obrócić, tak samo z łapką, trzepa o kilakj stopni obrócić i będzie :D Mpoże to niezbyt profesjonalna metoda, ale wychodzi chyba całkiem nieźle :-) Dogomania mnie dobija od kilku dni.Przecież to co się z nią dzieje od miesiąca to jakieś jaja.A najgorsze,że nikt z administracji nie odpowiada na pytania czy mają coś zamiar z tym zrobić.Jest założony topic,tam składa się reklamacje na temat działania forum i nic. Teraz np.nie ma wyświetlanych avatarów i emotek.Nie lubię tak pisać.Przyzwyczaiłam się do wstawiania emotikonek,bo bez nich wydaje mi się tekst,taki jałowy. A teraz wszystkiego najlepszego dla mojej dziewczynki Michalinki. Dziś kończy 2 latka .Jak ten czas leci.Dopiero co przywiozłam takiego małego szczeniorka do domu,a to już panna ;). Super były te 2 lata z Misią...mam nadzieję,że będzie ich jeszcze wiele. Quote
Atenka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA MISI, DUŻO ZDRÓWKA I WIELU WSPANIAŁYCH ZABAW Z SOTKIEM A propos urodzinek Dorka wczoraj skończyła 1,5 roku, jak ten czas szybko leci Quote
misiaczek Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 Atenka,bardzo z Misią Dziękujemy za życzonka i nawzajem dla Dorusi. Quote
Hebulka Posted September 30, 2006 Posted September 30, 2006 DUŻO ZDRÓWKA DLA MISIUNIU I DORCI !!! HEBUSIA I EMI PRZESYŁAJĄ WIELKIE BUZIOLKI :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Recommended Posts