_beatka_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 witam wszystkich w imieniu swoim i bajtusia po taaaakiej dlugiej przerwie:cool3: niestety musialam przez ten czas bardzo ciezko pracowac i na nic poza spaniem i spacerami z bajtem nie mialam czasu:roll: :oops: jutro postaram sie wejsc na dluzej i przejrzec nowe tematy i zalatwic od arazu pewna sprawe:razz: bowiem pare dni temu spatkalam na moim osiedlu panie z sunia 4 letnia bf z hodowli krecony loczek ktora nie moze chodzic, jest sparalizowana, zaden lekarz nie wie co jej jest, podobno to genetyczne.jutro opisze sprawe dokladnie, powiedzialam tym paniom ze postaram sie znalezc najlepzszego weta od kregoslupa zeby udalo sie ja uratowac bo narazie suncia podobno gasnie w oczach...:shake: Quote
Ja&Roniuś Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Witamy Beatko!!!:multi: Cieszymy się, że jesteś fakt dawno Cię tutaj nie było. Smutne te nowe wieści o napotkanym buldożku:shake: Ale jak wszystko z pewnością zakończy się pomyślnie. Pozdrowionka dla Bajtusia :buzi: Quote
Viris Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ja&Roniuś napisał(a):A dziękujemy dziękujemy mamy się wszyscy dobrze z Ronkiem na czele ;) Jednak ostatnio hormony mu buzują i strasznie męczy sunie mojej mamy, ale wszystko pod kontrolą. :loveu: Amory mu się załączyły:evil_lol: a jak Klarcia miałyście jakieś problemy ze zdrówkiem, czuje się juz słoneczko lepiej? Z Klarcia sredniawo, bedziemy robic badania za 2 tygodnie. Quote
_beatka_ Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 bajtus bardzo sredecznie dziekuje:multi: :loveu: niestety obawiam sie ze sunia ma sie coraz gorzej...nikt nie wie co jej jest... weci pasa ja tylko sterydami bo to daje natychmiastowy efekt ale przeciez nie niweluje problemu...:shake: agatko a co sie dziewczynce bajcika stalo????:placz: przepraszam ze pytam mimo ze juz o tym pisalas ale nie mam czasu teraz szukac a bardzo mnie zmartwil ten post:shake: Quote
Viris Posted August 30, 2006 Posted August 30, 2006 Ciagle problemy skorne. Dziewczyna Bajcika bedzie niedlugo zabezpieczona, wiec beda mogli szalec do woli :P Quote
Atenka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=124581050 zgroza, niedawno pozbywali się (sprzedając) buldożki, a to znowu coś takiego.:shake: Quote
_beatka_ Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 :shake: straszne co sie z tymi ludzmi teraz dzieje...:shake: viris to w koncu bedzie sterylka? kiedy dokladnie? bajtus sie juz kolejnego spotkania nie moze doczekac:cool3: Quote
Viris Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Jak Klarcia bedzie troche zdrowsza. Jesli badania wyjda OK to kolo pazdziernika sterylka. Quote
Wiola.od.Gacka Posted August 31, 2006 Posted August 31, 2006 Dla Beatki adresy lek od kręgosłupów. Palc Powstańców Śląskich dr Sterna, na Górczewskiej przyjmuje, dr który wyprowadza jamniki z cieżkich stanów i na Różanej pomogli mojej koleżance jamnikowi, który ciągnął łapy za sobą. Trzeba kobiecie pomóc koniecznie. Anka Quote
Maupa4 Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 na Różanej i na Podleśnej - doktor Ratajska (bardzo dobry chirurg -ortopeda). Quote
Hebulka Posted September 1, 2006 Posted September 1, 2006 Beatko wiesz cos nowego o tej suni ?? Quote
misiaczek Posted September 2, 2006 Posted September 2, 2006 _beatka_ napisał(a):witam wszystkich w imieniu swoim i bajtusia po taaaakiej dlugiej przerwie:cool3: Cześć Beatko :). Quote
_beatka_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 cześć misiaczku:razz: przepraszam znow ze nie nic nie napisalam ale moja babcia miala zawal pare dni temu...:shake: teraz mam nadzieje bedzie juz lepiej...ale chwilowo nie mialam jak z kompa korzystac tak wiec dr sterna odpada, sunia miala tam konsultacje, nic nie pomoglo... wiadomosci nowych nie mam, ale wzielam domowy do tych pan zeby zadzwonic jak czegos sie dowiem:cool3: a powiedzcie mi co myslicie o czerwieckim?czy czerwinskim? ten lekarz podobno swietnie stawia diagnozy? nie wiem tylko czy ona powinna isc do ortopedy a nie neurologa, bo jak dla mnie to trche powiazane z mozgiem, ponoc czasem potrafi wlanac w sciane, jakby jej nie widziala:shake: a u lenarcika na sggw byla i nic nie powiedzial... znacie jeszcze kogos kto jest dobrym neurologiem? Quote
_beatka_ Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 maupo a masz numer do tej weterynarz co przyjmuje na rozanej? Quote
olapaco Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 Cześć Wam wszystkim. Przez ostatni miesiąc przeżywałam koszmar ( byliście wtedy ze mną i bardzo Wam za to dziękuję ). Oto link do postu w którym opisuję najgorszy miesiąc tego roku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=30407&highlight=paco Quote
Agama Posted September 4, 2006 Posted September 4, 2006 OLU:lol: ciesze sie bardzo:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
martynka Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ola bardzo się ciesze CZasem mam wrażenie że jako technik wem wiecej od niektórych wetów. to co czasami chcieli mi zroic z moimi psami, kiedy nie wiedzieli kim jestem to po prostu masakra. Włos się jeży na głowie. co niektórzy nawet nie potrafią porzadnie odpchlic psa. gdzie ja zyje? Quote
Viris Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Ja mam taka wetke, ktora nawet jesli wlasciciel nie ma juz nadziei to dalej stara sie leczyc. W chwili gdy zwierze cierpi owszem decyduje sie uspic zwierze. Ale gdy jest chociaz jakas malenka szansa, nawet jesli wlasciciel nie ma juz pieniedzy, to dalej sie stara. Ciesze sie ze trafilac na kogos podobnego! Quote
Maupa4 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 _beatka_ napisał(a):maupo a masz numer do tej weterynarz co przyjmuje na rozanej? Dr Ratajska przyjmuje na ul.Różanej w poniedziałki i czwartki (14.00-21.00) tel. lecznica: 0-22-845-01-96 ale przyjmuje też na ul.Podleśnej - tel.: 022-832-27-28 - obie lecznice są czynne pon.-pt 9.00-21.00 (w tych godzinach można dzwonić i oni "spokojnie" umówią na wizytę). Lecznica na Różanej czynna w soboty 9.00-14.00 a w niedzielę 9.00-13.00. Ta na Podleśnej też pracuje w soboty i niedziele ale nie wiem jak ... dzisiaj idę wieczorem na Różaną to dowiem się czy jest tel.kom. do dr Ratajskiej... kogo mogłabym jeszcze polecić ? - dr.Edward Kołodziejski (lecznica na Wąchockiej -Saska Kępa - dzis też tam idę to dowiem się o tel.). Dr.Kołodziejski jest b.dobrym chirurgiem i sam jest właścicielem BFów ... więc on krzywdy buldożkowi nie zrobi :). Quote
_beatka_ Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 super maupo dziekuje bardzo za namiary ale tak sie zastanawiam czy im sie przyda numer do chorurga?moze powinien go jeszcze raz naurolog zobaczyc? olapaco historia straszna, az dziwne ze tylu jest na swiecie "weterynarzy" ktorzy chca zaraz usypiac zwierze!!pewnie sami nie wiedzieli co mu jest...zalosne poprostu, dobrze ze w koncu nie skonczylo sie to zle i piesek ma sie dobrze, pozdrawiam cieplo Quote
Maupa4 Posted September 5, 2006 Posted September 5, 2006 Beatka - rozmawiałam z dr Kołodziejskim o tej "bulwie" - powiedział żeby przywieźć to "obejrzy" i powie co robić ... ja miałam dzisiaj okazję zobaczyć "doktorowego" buldożka ... normalnie szok - to jest buldog nie buldożek :) - pies ma 12 lat, napakowany jak kulturysta (moje przy nim to "cieniasy") i własnie zczęły się u niego problemy z chodzeniem więc pan doktor jest jak najbardziej w "temacie"... Quote
Hebulka Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Jak dr sam ma bulwke to super sprawa !! Quote
Viris Posted September 6, 2006 Posted September 6, 2006 Oj nie zawsze... Znam jednego pana co ma bulwke... Niestety nie pytajac co i jak nafaszerowal mi Klare sterydami, nie mowiac o niczym itp. Quote
Recommended Posts