Atenka Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Po szampanie to już nic nie będę widziała, już mi w głowie szumi, ale Dorce jeszcze trochę dam. My się z Dorką zbieramy, jeszcze raz DUŻO ZDRÓWKA KLARO!!! Quote
Viris Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Dziękujemy dziękujemy i zapraszamy za rok :F:evil_lol::loveu: Quote
Joss Posted June 27, 2006 Posted June 27, 2006 Atenka, Ty z tego co pamietam to nie masz takiej slabej glowy:) Klarcia sto lat!!!!!!!!! Zdrowka i pociechy z rodzicow:) Sciskamy z Bezką i Neską:) Quote
oktawia6 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 wszystkiego najlepszego dla Klary:BIG: i skarpety obowiązkowe dla Viris:cool3: -no może nie na teraz (http://www.absolutedogs.com/frbuso.html);) Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 No teraz to stopy do ziemnej wody a nie w skarpety :> Ale eleganckie :> Dziękujemy Wam :) Quote
oktawia6 Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 jasne Viris teraz to nawet do muszli klozetowej by nóżki tylko schłodzić ale na jesień, na zlocik jakiś prywatny:cool3: BF są jak znalazł!!!:multi: i tylko wtedy byś ostentacyjnie stópkę wyciągała niby, że klapki spadły i niech każdy podziwia:crazyeye: oczywiście zabuldożeni bo niezabuldożeni nie zauważą tego bajeru:eviltong: . Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Dokladnie dokladnie :)))) A tak swietowałysmy pierwsze urodziny Klary : http://klaryska.fotosik.pl/albumy/28288.html Quote
Basia&Safi Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 swietnee fotki :):):) a co to za orcik moze przepis :):):) my tez zaniedlugo mamy roczek :):):) Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Przepis był podany w temacie o jedzonku, chyba kolo 40 strony :) Jak cos to robi sie tak jak gotowane jedzonko, wklada się do salaterki i do lodowki pózniej na talerzyk lub podkladke i się ozdabia. Swieczka, kawalki suchej karmy czy ciasteczek itp. Klara po prostu siusiala ze szczescia jak widziala torcik :> Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Od dzisiaj mamy nowego czlonka rodziny :) Zobaczymy jak to wszystko się ułoży. Jutro weterynarz itp :) Jak wszystko bedzie ok to wiecej napisze :) Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Ptaszka. Jest mlodziutki, nie umie latac, koty by go zjadly, Arek z dworu przed chwila przyniols go w rekach. Zobaczymy co wet jutro powie. Zdjecia na razie nie robie, bo lobuz spi :) Quote
Atenka Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Uwielbiam ptaszki. Sama miałam jedna papugę 15 lat, a druga odeszła w listopadzie w zeszłym roku-spała ze mną w łóżku i jadłysmy z jednego talerza. Powodzenia. Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 Na razie wyczytałam że możliwe że ten maluch już umie latać tylko jakimś cudem musiał usiąść na ziemi. A wtedy maja problem ze startem. Tak wiec jesli wszystko jest ok jutro rano pofrunie sobie daleko :) Quote
Viris Posted June 28, 2006 Posted June 28, 2006 [quote name='basiulka22tychy']swietnee fotki :):):) a co to za orcik moze przepis :):):) my tez zaniedlugo mamy roczek :):):) Temat o jedzonku podstrona 47 :) Quote
oktawia6 Posted June 29, 2006 Posted June 29, 2006 [quote name='Viris']Niestety jerzyk odszedł w nocy :-(:-(:-( jaka szkoda:-( ja kiedyś znalazłam Jerzyka całą noc był u mnie-czego to nie robiłam-łapałam takie duże latające Chrabąszcze koło jeziorka gdzie mieszkałam, rozgniatałam je i dawałm je, surowe mięsko, kawałek białego sera-okazało się, że znawca ptaków który go przyjął odemnie powiedział, że ten kawałek białego serka go uratował-dawałam mu wodę pipetką, a resztę menu weci doradzili, wiozłam go w koszyczku do tego ornitologa-mieszkał-przynajmniej wówczas na Mokotowie pan Desselberger-pamiętam do dziś-"mój" Jeżyk przeżył:p Quote
_beatka_ Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 przykre to... pewnie byl poprostu chory, dlatego nie dal sobie sam rady w naturze... dla jezyka [']['][']:-( Quote
Viris Posted June 30, 2006 Posted June 30, 2006 Klara umie pływać. Zdecydowanie przepłyneła dzisiaj wielką rzekę:evil_lol::evil_lol: Pokaże zdjęcia w galerii. Quote
_beatka_ Posted July 1, 2006 Posted July 1, 2006 ja już widzialaqm i jestem pod...OLBRZYMIM wrażeniem:-o :lol: Quote
oktawia6 Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :tort:a dzisiaj Danduś kończy 2 lata :BIG: to poważna rocznica-i tak obchodzą co miesiąc:eviltong: ale jutro to znaczy dziś to szczególna data :bday: :new-bday: :p zapraszam Was też do niedawno załozonej galerii Gryfika i Dandiego:p http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=26403&highlight=Gryfik+i+Dandi+radosne+pysie Quote
Agama Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 DANDUSIU ZYCZYMY CI zdrowka miziania i wspanialych spacerkow:tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
_beatka_ Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 Sto lat, sto lat niech zyje, zyje nam!!!!!!!!!!!!:BIG: :BIG: :BIG: :tort: :tort: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: :new-bday: Quote
Fredzia:) Posted July 6, 2006 Posted July 6, 2006 :new-bday:wszystkiego najlepszego dla Dandusia:tort::beerchug:za jego zdrowie Quote
Recommended Posts