Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 W obec tego wezmę je na wystawę i popodpisuję, ale pamiętaj że zawsze jesteś mile widziana i nie ma mowy o żadnym zawracaniu głowy Quote
Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Witamy KajaKK, miło nam że dołączasz do miłośników bf na tym forum. Witamy serdecznie. Najwięcej chętnych do dyskusji jest tu wieczorem. Zapraszamy Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Witaj KajaKK! Czy ja dobrze kojarze, że byliście na ostatnim zlocie?? Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ludzieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!! Jestem!!!!!!!!!!! ha, ha, ha - - -w haśle miałam zero na ni e O Witam wszystkich serdecznie! A szczególnie Draczyn, Buldożkę i Moloskę, które ofiarnie mi pomagały w logowaniu nie wiedząc, że ja po prostu nie odróżniam 0 od O, hi, hi! Quote
misiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Witaj KajaKK,coraz nas więcej,Borys śliczny piesek. ats,fajnie,że jesteś.ha ha ha :lol: Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 ops - zapomniałam się wylogować z tamtego nicku Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 No tak - mnie się wreszcie udało, a tu nikogo nie ma... tymczasem marzę, aby obok mojego nicka pojawilo sie zdjęcie takiego pięknego stworzenia...;) Dzis na spacerze przypadkiemspotkałam panią z pięknym bokserem. Maść marengo, ale mało rudego, mnóstwo czarnego, jak u buldozków. Pies miał piękną sylwetkę, piękną głowę. Zatęskniłam za moja Sabą... Pani odkupiła tego psa od znajomych, którym się znudził... Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Jestem, jestem Ats to kiedy u Ciebie w domu zawita buldożek?? Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Ha, ha - chociaz może powinnam plakac nad swoja głupotą... i co ja mam teraz zrobić z tym drugim nikiem?? witaj, anutko! Dlaczego masz szara żaróweczkę skoro jesteś? Jeszcze wielu rzeczy nie rozumiem... Co do buldożka... Gdy juz sie urodzi, to na pewno będzie mój - a raczej moja, bo ja chcę nabyc suczkę. no i wiem, skąd bym ja chciała wziąć... ale jesli stamtąd, to przyjdzie mi jeszcze poczekać... ale ja jestem cierpliwa. Poczekam. Quote
misiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ats,to piękne stworzenie,skoro marzysz,napewno z czasem się pojawi :lol: . Jestem tylko ciekawa dlaczego jednak buldog francuski a nie bokser? Napisz coś o tym.Chętnie poczytam. :D Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Mam szarą żaróweczkę, ponieważ nie jestem cały czas na forum. Mam tylko włączoną pocztę i kiedy przychodzi wiadomość o nowym poście to się pojawiam :) Quote
Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Atees. Bardzo się cieszę, że nareszcie Ci się udało. Czy mój e-mail coś pomógł i czy wogóle go dostłaś. Znalazłam starą kartkę z instrukcją logowania dopiero dzisiaj i zaraz Ci wysłałam, ale myślę, że Anutka wcześniej Ci ju ż pomogła Ja też jestem taki komputerowy głąb, więc doskonale Cię rozumiem Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Ats jeżeli chodzi o drugi nick to po prostu go nie używaj i loguj się z tego Quote
misiaczek Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Czyli masz już wybraną hodowlę?Jeśli to nie tajemnica,to powiedz jakieś szczegóły. Te strony rzeczywiście ładują się dziś ciut za długo...nie idzie pogadać :) . Quote
Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 O tej porze ciężko się rozmawia, trzeba mieć dużo cierpliwości . wydaje mi się , że gdyby ozdobne i dotowarzystwa podzielić na grupy, to szło by dużo szybciej. Nie rozumiem zupełnie dlaczego tutaj tak musi być. No ale dobrze, że wogóle jest takie sympatyczne forum. Najlepiej i najszybciej rozmawia się tutaj po22 Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 To nie ma różnicy. Wolno chodzi całe forum, a nie tylko grupa IX. Chociaż ja też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie można podzielić grupy IX tak samo jak innych grup. Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Draczyn! Nareszcie razem na forum!! Anutko, chcę kupić buldożka z Daczyna. Dlaczego nie bokser? Jest to pies duży, bardzo żywiołowy, wymagający dużej aktywności. Mam małą córeczkę. Mała Zosia i młody bokser... myśle, że bym tego nie opanowała. Buldożek to piesek mniejszy z wszelkimi zaletami charakteru boksera. a jednocześnie ma to coś buldozkowatego...;). Pragnę tez zrealizować marzenie z młodości i wystawiać psa. Zawsze o tym marzyłam i chcę spróbować - zobaczyć wystawę z tej drugiej strony. nie chcę zmarnować potencjału pieska ze znakomitej hodowli... takie właśnie myśli snują mi się po głowie... rzeczywiście forum wolno chodzi, nie ma płynności przekazywania myśli... i reagowania na posty Quote
Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Pudle mają już 500 str, grzywaacze chyba ponad 1000. W takim tłoku , to trudno nawet wrócic do poprzednich postów. My też już mamy sporo, a chętnych przybywa Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 o, jestem juz na 41 stronie! tymczasem idę zająć się obiadem i sprzątaniem. Pozdrawiam! I'll be back. Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Ats, w takim razie rozumiem dlaczego postanowiłaś poczekać na swojego buldożka. Mnie się marzy drugi buldożek - właśnie z Draczyna. Niestety pewnie będe musiała z tym poczekać jeszcze kilka lat. Quote
ats Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Anutko! Powiedz coś o sobie - co to znaczy nowa szkoła? czy jesteś bardzo młodym miłośnikiem buldożków? to znaczy młodym wiekiem, bo stażem buldożkowym na pewno nie!! :wink: Quote
Draczyn Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Musimy Misiaczku trochę poczekać, aż wszysc zawiadomieni się zjadą. Anutka włożyła dużo pracy, aby ich zawiadomić. Należy jeszcze pomyśleć o tych, którzy mają kilka ras. Musimy się nad tym poważnie zastanowić. Najpierw należałóby przekonać Wind do podgrup tematycznych i zobaczyć jak wtedy będzie. c nagle to po diable. Sprawa warta przemyślenia, ale trzebz ją dobrze przemyśleć Quote
anutka Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Młoda wiekiem i stażem buldożkowym :) Nowa szkoła dlatego, że od września będe chodziła do 1 klasy liceum.A z buldożkami mam dopiero kontakt od 3 lat - Matylda jest moim pierwszym psem Quote
Moloska Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 ast,kto mowi, ze bedziesz pusc psa z dobrej hodowli,jezeli nie bedziesz go wystawiac? :roll: :roll: A co do wagi buldozka. To moj wazy jakies 11 kg ,a ma 4,5 miesiaca. :oops: Nie jest gruby,to raczej miesnie. Ogolnie jest potezny,ma mocny scisk(zebny).W ogole jakis silny. :evilbat: Quote
Recommended Posts