Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ludzieeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!
Jestem!!!!!!!!!!! ha, ha, ha - - -w haśle miałam zero na ni e O

Witam wszystkich serdecznie!
A szczególnie Draczyn, Buldożkę i Moloskę, które ofiarnie mi pomagały w logowaniu nie wiedząc, że ja po prostu nie odróżniam 0 od O, hi, hi!

Posted

No tak - mnie się wreszcie udało, a tu nikogo nie ma...
tymczasem marzę, aby obok mojego nicka pojawilo sie zdjęcie takiego pięknego stworzenia...;)
Dzis na spacerze przypadkiemspotkałam panią z pięknym bokserem. Maść marengo, ale mało rudego, mnóstwo czarnego, jak u buldozków. Pies miał piękną sylwetkę, piękną głowę. Zatęskniłam za moja Sabą...
Pani odkupiła tego psa od znajomych, którym się znudził...

Posted

Ha, ha - chociaz może powinnam plakac nad swoja głupotą... i co ja mam teraz zrobić z tym drugim nikiem??

witaj, anutko!
Dlaczego masz szara żaróweczkę skoro jesteś?
Jeszcze wielu rzeczy nie rozumiem...
Co do buldożka... Gdy juz sie urodzi, to na pewno będzie mój - a raczej moja, bo ja chcę nabyc suczkę.

no i wiem, skąd bym ja chciała wziąć... ale jesli stamtąd, to przyjdzie mi jeszcze poczekać... ale ja jestem cierpliwa. Poczekam.

Posted

ats,to piękne stworzenie,skoro marzysz,napewno z czasem się pojawi :lol: .
Jestem tylko ciekawa dlaczego jednak buldog francuski a nie bokser?
Napisz coś o tym.Chętnie poczytam. :D

Posted

Mam szarą żaróweczkę, ponieważ nie jestem cały czas na forum. Mam tylko włączoną pocztę i kiedy przychodzi wiadomość o nowym poście to się pojawiam :)

Posted

Atees. Bardzo się cieszę, że nareszcie Ci się udało. Czy mój e-mail coś pomógł i czy wogóle go dostłaś. Znalazłam starą kartkę z instrukcją logowania dopiero dzisiaj i zaraz Ci wysłałam, ale myślę, że Anutka wcześniej Ci ju ż pomogła Ja też jestem taki komputerowy głąb, więc doskonale Cię rozumiem

Posted

O tej porze ciężko się rozmawia, trzeba mieć dużo cierpliwości . wydaje mi się , że gdyby ozdobne i dotowarzystwa podzielić na grupy, to szło by dużo szybciej. Nie rozumiem zupełnie dlaczego tutaj tak musi być. No ale dobrze, że wogóle jest takie sympatyczne forum. Najlepiej i najszybciej rozmawia się tutaj po22

Posted

To nie ma różnicy. Wolno chodzi całe forum, a nie tylko grupa IX.
Chociaż ja też zupełnie nie rozumiem, dlaczego nie można podzielić grupy IX tak samo jak innych grup.

Posted

Draczyn! Nareszcie razem na forum!!
Anutko, chcę kupić buldożka z Daczyna. Dlaczego nie bokser? Jest to pies duży, bardzo żywiołowy, wymagający dużej aktywności. Mam małą córeczkę. Mała Zosia i młody bokser... myśle, że bym tego nie opanowała. Buldożek to piesek mniejszy z wszelkimi zaletami charakteru boksera. a jednocześnie ma to coś buldozkowatego...;).
Pragnę tez zrealizować marzenie z młodości i wystawiać psa. Zawsze o tym marzyłam i chcę spróbować - zobaczyć wystawę z tej drugiej strony. nie chcę zmarnować potencjału pieska ze znakomitej hodowli... takie właśnie myśli snują mi się po głowie...

rzeczywiście forum wolno chodzi, nie ma płynności przekazywania myśli... i reagowania na posty

Posted

Ats, w takim razie rozumiem dlaczego postanowiłaś poczekać na swojego buldożka.
Mnie się marzy drugi buldożek - właśnie z Draczyna. Niestety pewnie będe musiała z tym poczekać jeszcze kilka lat.

Posted

Anutko!
Powiedz coś o sobie - co to znaczy nowa szkoła? czy jesteś bardzo młodym miłośnikiem buldożków? to znaczy młodym wiekiem, bo stażem buldożkowym na pewno nie!! :wink:

Posted

Musimy Misiaczku trochę poczekać, aż wszysc zawiadomieni się zjadą. Anutka włożyła dużo pracy, aby ich zawiadomić. Należy jeszcze pomyśleć o tych, którzy mają kilka ras. Musimy się nad tym poważnie zastanowić. Najpierw należałóby przekonać Wind do podgrup tematycznych i zobaczyć jak wtedy będzie. c nagle to po diable. Sprawa warta przemyślenia, ale trzebz ją dobrze przemyśleć

Posted

Młoda wiekiem i stażem buldożkowym :)
Nowa szkoła dlatego, że od września będe chodziła do 1 klasy liceum.A z buldożkami mam dopiero kontakt od 3 lat - Matylda jest moim pierwszym psem

Posted

ast,kto mowi, ze bedziesz pusc psa z dobrej hodowli,jezeli nie bedziesz go wystawiac? :roll: :roll:
A co do wagi buldozka.
To moj wazy jakies 11 kg ,a ma 4,5 miesiaca. :oops:
Nie jest gruby,to raczej miesnie.
Ogolnie jest potezny,ma mocny scisk(zebny).W ogole jakis silny. :evilbat: