Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

wiesz, jak nie nieraz obserwuje starszych ludzi to stwierdzam ze naprawde cudem jest ze sie w tym wieku ma przyjaciol
wiem ze jestem moze jakos dziwnie sentymentalna, ale czesto probuje sie wczuc w skore drugiej osoby, obserwowac ja, patrzec na jej twarz,uchwyc "ten" moment a to powie wszystko..
dobranoc
:mad: spijcie slodko:mad:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joss napisał(a):
A gdzie jes Misiaczek????
Jestem,jestem :lol:.Zaglądam na forum i czytam.Aktywność moja niewielka,ale to przez tą paskudną pogodę.Mam lenia i nic mi się nie chce.Potrzebuję słoneczka do życia ;) :).Później wkleję jakieś fotki.
Joss...jesteś kochaniutka,że zauważyłaś moją nieobecność :evil_lol:.

Posted

Viris, ale ja jestem kochaniutka wiesz;-)
Ja tez mam lenia Misiaczek, do tego stopnia ze fot mi sie nie chce robic nawet. Wczoraj bylam z panienkami nad Wisla, to sie baterie wyczerpaly w aparacie:))) Dzien do dnia podobny, taki dzien swistaka:) Urlop mi sie marzy ale jeszcze troche musze poczekac...wygrana w totka tez mi sie marzy, hehe:)

Posted

Mi sie marzy jeziorko jakieś lub górki,morze w ostateczności :).Nie lubię upałów,ale temperatura taka 25 st. też mi się marzy.
Wygrana w totka tez mile widziana (niewiem jakim cudem,bo nie gram ;)).Ale teraz jak będzie mundial,to będę obstawiać u bukmacherów :evil_lol:.Moze cosik wpadnie :evil_lol:.
Joss,dobry pomysł z tą Wisłą mi poddałaś.Może w niedzielę pojadę nad Odrę,bo w tym roku jeszcze nie byłam :).Przeprawię sie promem na drugi brzeg i jakiś grill zrobimy.Fajny pomysł,byle pogoda była,bo u nas cały czas pada i wiatry wieją.Pelargonie na balkonie mam połamane :diabloti: .Wogóle wszystko jest do kitu :cool3:.I jak tu gadać na forum z takim "optymistą" jak ja???

Posted

Znaczy sie tak, nigdy nie jest tak ze WSZYSTKO jest do kitu:) To po pierwsze:) Po drugie to wszedzie taka dziwna pogoda, u mnie przed chwilą słonce swieciło, wyjechałam do banku, kiedy wracalam juz lało:) Trzeba sobie poszuakc przyjemnosci w zyciu, bo napewno gdzies są:)

Posted

Joss napisał(a):
Trzeba sobie poszuakc przyjemnosci w zyciu, bo napewno gdzies są:)

Ha ha napewno :evil_lol:.
Mam nadzieję,że u mnie to przejściowa chandra i z pierwszymi promyczkami słońca będzie ok.

Posted

A ja o dziwo mam troche lepszy humor niz zwykle. Chociaz pogoda mile widziana. Teraz jestesmy bankrutami, lista wydatkow ogromna... zobaczymy jak to bedzie. Na pewno z poczatkiem lipca jedziemy na Mazury. Pozniej we wrzesniu bede miesiac nad morzem.

Posted

Misia to prawdziwy piesek francuski.Jak pada,ona na paluszkach wychodzi i tylko siusiu i kupa jak najbliżej domu :oops:.
Za to Sotek,to lump.Żaden deszcz,śnieg czy wiatr mu nie przeszkadza.:)

Posted

Klara damulka. Wychodzimy, nie musi padac.. wystarczy ze jest wilgotno w powietrzu. Otwieram drzwi Klatki... Klara podnosi oczeta do gory... Patrzy... Blagalny wzrok ( " Czymusze wyjsc? ") Kosmos normalnie.

Wychodzimy na chodnik.. Omijanie kaluz czyli slalom gigant :) Trawa mokra.. oby jak najszybciej i do domku. Siusiu kupka i w nogi :>

Posted

[quote name='basiulka22tychy']SZUKAM DOMKU ( NOWEGO )
http://www.allegro.pl/item107768199_sliczny_i_kochany_szczeniak_buldog_francuski.html#photo

faktycznie smutne:shake: :-( ale jakoś trochę dobrze o nim świadczy, że może go zawieźć nawet w tak odległe miejsce-qurcze, ale szkoda że nie może go ze sobą zabrać-ja niestety-gdyby mi oferowali co miesiąc po 20.000 $ nie pojechałąbym bez moich skarbów-nawet gdyby szefował sam Bruce Willis:razz: :shake:

Posted

Basiulka dzieki za info. Przekazalam to dziewczynie, ktora czekala bardzo dlugo na decyzje wlascicielki Biby ( sunia z nuzyca z Opola ). Moze teraz sie uda i bedzie miec wymazonego buldozka.:multi:

Posted

[SIZE="6"]SAFINKA ODDA SWOJE SZELECZKI :):):):cool3:

szelki sa nie zniszczone sa tylko niewielkie slady uzywania :oops: dzialaj :) oddam je za darmo za przeslylke tez zaplace :) [SIZE="2"] pieniedzy za nie niechce lepiej niech trafia na jakiegos buldozka :):):)