Wiola.od.Gacka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 Spoko napewno odkryjesz jak się wkleja foty zobacz w pomocy technicznej. Ważne, że jesteś i że masz BF reszta to bułka z masłem. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 17, 2006 Posted April 17, 2006 W jakim wieku jest BF? Napisz coś wiecej na jego temat. Mama Wioli Quote
_beatka_ Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 a zawsze jak się nie polapiesz jak się wkleja fotki to ktoras z naszych kochanych dziewczyn Ci pomoże;) Quote
Buba_22 Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 również witamy, razem z Abi.czy Twój buldożek to jest ten który jest w avatarze?bo jeśli tak, to cudowny:loveu: jeśli nie uda Ci się wkleić fotek na forum, zgłaszam się na ochotnika, żeby to zrobić :] Quote
misiaczek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Witaj diableeca.Fajowy ten Twój buldożek :loveu:(chyba obcego byś nie wklejała w awatarku ;)).W razie W...też zgłaszam się do pomocy w wklejaniu fotek. Buźka dla VaclaVa od Misi i Sotka :buzi: Quote
misiaczek Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 Viris...ogromne dzięki za życzonka świąteczne,przesłane tradycyjną pocztą :kiss_2:.Pocztóweczka z Klarcią super.Aż się wzruszyłam :lol:. Quote
diableeca Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 hej hej, potrzebuje waszej pomocy kompletnie nie wiem jak wkleic te zdjecia a strasznie bym chciala Wam pokazac moj skarb. Narazie opowiem wam nieco o moim buldozku.jak juz wiecie nazywa sie Vaclav, ma dopiero 3, 5 miesiaca i jest to niesamowity rozrabiaka, uwielbia "krasc" moja komorke i rozrywac na drobne kawaleczki kartony, a juz jak dostanie jakas piszczaca zabawke to poprostu jest w niebie, Kocha wszystkie pieski i male dzieciaki, jak juz ktores z nich wypatrzy na spacerze to poprostu koniec...ma humorki od szalenczych amokow gdzie gania sie po mieszkaniu chyba z jakims duchem po stan tak spokojny ze jest poprostu takim misiaczkiem. Zdobylam go od pani Hany Skalové (czeski) jest to cudowna kobietka i wlascicielka cudownych suczek BF jedna z nich jest wlasnie mamusia mojego Vasika, Na avatarze jest fotka Vaclava-->"odpoczynek po porannym sniadaniu" Wlasnie teraz kiedy jest pozno w nocy, Vaclav lezy u mych stop i tak slodko chrapie i chrumka. Zawsze kiedy ja po nocach pracuje (taka praca) on zawsze spi przy moich stopach :) dobranoc spijcie slodko ja jeszce pokombinuje z tymi fotkami Quote
diableeca Posted April 18, 2006 Posted April 18, 2006 JUZZZZ WIEMMMMMM !!!!!!! :) :multi: :multi: :multi:TO JEST VÁCLAV Quote
aanitaz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Jaki cudny psiak ojjjjjjjjj.............. Vaclav jaki przystojny:) przesyłam dla wszystkich pozdrowionka Quote
misiaczek Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 VaclaV jest cudny :loveu:.Taki słodki maluszek. Czy on ma rodowód? Jeśli tak,to jaki jest jego przydomek hodowlany i po jakich jest rodzicach? Świetnie,że udało Ci sie wkleić jego foteczki. Quote
aanitaz Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 mmmmnnnn ... jakie słodkie maleństwa prześliczne:) Quote
dorotal Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 Dziękuję. Moim zdaniem szczeniaczki w rzeczywistości są jeszcze ladniejsze niz na zdjęciach. A pieskiem z tego miotu jestem po prostu oczarowana. Jak będzie tak dalej się rozwijał, to będzie ładniejszy od mojego Leosa:lol: Quote
diableeca Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 no wlasnie, zapomnialam wspomniec, Vaclav ma rodowod, jego imie w rodowodzie jest BEI, niestety wstyd przyznac nie pamietam rodzicow, a nie moge sprawdzic poniewaz dokumenciki jeszcze nie dotarły, przynajmniej tu w czechach czeka sie na nie pol roku Quote
Ja&Roniuś Posted April 19, 2006 Posted April 19, 2006 diableeca piękna kluseczka, tylko do schrupania:loveu: taki pieszczoch. Gratulujemy cudeńka:multi: Quote
_beatka_ Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 o kurcze ale Vaclav jest super przystojny:loveu: widzę że mój bajtoslaw zaczyna mieć coraz większą konkurencje:mad: :lol: Leosek sliczny, taka malutka kluseczka:loveu: Quote
Viris Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Witam witam i o zdrowie pytam. Jestem. Wrocilam do domku. Razem z Klarcia jestesmy padniete i idziemy odpoczywac. Jutro nadrobie zaleglosci. Mam nadzieje ze nic zlego sie nie dzialo. Quote
moon_light Posted April 20, 2006 Posted April 20, 2006 Witam ! Moja znajoma szuka bulgotka francuskiego czarno bialego, zalezy jej zeby mial "dobry rodowod', bo bedzie jezdzil na wystawy. Mozecie mi poradzic, jaką hodowle wybrac? Quote
Viris Posted April 21, 2006 Posted April 21, 2006 Poszukamy i damy znac. Ciezko powiedziec jaka hodowle wybrac. Chyba ze znajoma moze czekac na pieska na prawde dlugo. Wstedy mozna zamowic szczenie i wyczekiwac. Jak cos bede wiedziala o bialo-czarnych bulwkach to dam znac. Quote
Viris Posted April 23, 2006 Posted April 23, 2006 Wlasnie wrocilismy ze spaceru w lesie. Klara juz chyba na zawsze upatrzona ma miejscowke z piaskiem. Bardzo lubi tam szalec. Nawet nie ma za duzo spieci w okolicy, a samo miejsce jest nawet od nich wolne. Troche nizej, po zimie zaczely wylazic smieci. Ogolnie obie jestesmy padniete, Klara wychlala cala butle wody na spacerze, nawet nie bylo czym mordki wytrzec z piachu :cool1: Quote
_beatka_ Posted April 24, 2006 Posted April 24, 2006 skądś to znam:cool3: Doksio jak tylko widzial troche piachu to zaraz wskakiwal, kopal i dostawal takiej glupawki ze bawil sie sam ze soba dopoki go nie odciagnęlam na silę:lol: bajtek póki co jeszcze nie odkryl jaki piach jest fajny, ale za to nauczyl sie od swojego psiego kumpla kopac takie glebokie doly, ze go w nich nie widać:evil_lol: Quote
Buba_22 Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 Abi też uwielbia kopać głębokie dołki, albo dokańczać je po innych psach tzn. jak znajdzie jakiś wcześniej wykopany dół to od razu zaczyna go pogłębiać:evil_lol: :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted April 25, 2006 Posted April 25, 2006 o tak, bajtek też tak robi:evil_lol: a potem robi taki krater ze nawet tylek mu nie wystaje:lol: Quote
Viris Posted April 29, 2006 Posted April 29, 2006 Jedziemy we trojke w gory. Do zobaczyska po powrocie :) Mam nadzieje ze znajomi mi Klary nie zbalamuca :> Quote
Recommended Posts