oktawia6 Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Gryfik jeszcze raz dziękuje za życzenia;) -nie wiem jakie macie zwyczaje ze swoimi pociechami ale my obchodzimy urodzinki co miesiąć a że mam ich dwóch to sami rozumiecie i oczywiście nie wspomnę tu o pełnym roku! Nie chcę być upierdliwa ale Dandiś-to ten rudy-kończy 06 21 miesięcy:lol: .To fajny akcent moim zdaniem:Cool!: Quote
Viris Posted April 3, 2006 Posted April 3, 2006 Ja obchodze co 6 miesiecy. Znaczy na razie raz sie zdarzylo bo Klara ma 9. Ale na pierwszy roczek bedzie psia imprezka :) Quote
oktawia6 Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No to ładnie-widzę, że przesadzam deko ale zobaczę jak reszta, kurczę ale psy żyją stanowczo za krótko jak na mój gust i te co miesięczne urodzinki to nie jest chyba przesada...tj. dostanie coś dobrego (rzecz w tym, że codziennie coś dobrego dostają) dużo buziaków (to też na co dzień) itd. nawet ta marcheweczka czy jabłuszko gotowane jest na parze jako taki przerywnik też powszednio-tu chodzi o taki nastrój uroczysty no ale jak Dandi będzie miał okrągłe 2 lata-to będzie tort a Gryfik 3 to również-z 3 świeczkami:smilecol: Quote
Viris Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Pieski w kochajacych domach maja urodziny codziennie ;> Klara 24 godziny na dober dostaje cos nowego. W ciagu tych kilku miesiecy dostala wiecej zabawek niz ja mialam w ciagu swojego calego dziecinstwa :evil_lol: Tylko ja po prostu nie licze tych dni. Wiem kiedy kolejny miesiac przemija itp. Quote
Atenka Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 Viris od Dory zabawki mamy wszędzie, w łóżku, na stole pod nogami.Sprzątam je razd ziennie w jedno miejsce, ale Dora z prędkością pioruna rozwala je po całym mieszkaniu z powrotem :diabloti: Quote
Basia&Safi Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 skad ja to znam :D:D:D:D:D Basia chowa Safi wyciaga :):):) Quote
_beatka_ Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 bajtek ma na zabawki caly trzy pietrowy kkoszyczek, ale i tak zabawki wszędzie fruwają:lol: Quote
Viris Posted April 4, 2006 Posted April 4, 2006 No najlepsza zabawa. Jak ktos chowa zabawki to trzeba je porozwalac ;D Quote
Viris Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 http://s146072992.onlinehome.us/100lat/swf/224.swf :D Quote
Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 jeeeee mamy pol tysiaca stron :):):):):):)) Quote
Viris Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 To teraz moze konkurs. Kto najszybciej przeczytaj calego offa :evil_lol::evil_lol:;) Quote
Viris Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Gratulacje ;P Ale zabrzmialo to troche jakby wczesniej byla facetem :evil_lol: Quote
_beatka_ Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 gratulacje dla bezi kobieto-suczki:cool3: :lol: Quote
Basia&Safi Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 hihihi chcialam miec 5000 okienoo i sie udalo ihihih :):):):) Quote
Atenka Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 Joss napisał(a):A Bezia wczoraj stala się suczką:) I jak sobie radzicie z majtolami?Wogóle mocno przechodzi? Quote
oktawia6 Posted April 5, 2006 Posted April 5, 2006 moje skarby mają też sporo zabawek ale Dandi jak się cieszy a cieszy się sporo to w przypływie radości przynosi piszczącą zabawkę do aportowania-do najlepsza metoda na radość Quote
Joss Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Beza dziekuje za gratulacje:) Przechodzi tak jak gdyby nigdy nic:) Oprocz tego ze z niej kapie to zero zmian:) Majtek jeszcze nie ma bo matka z ojcem nie kupili:D Tzn kupili ale za male:) Quote
Viris Posted April 6, 2006 Posted April 6, 2006 Ja jade z Klara na przymiarke. Chociaz jak juz kiedys w sklepie ogladalam te majtasy to pani w sklepie od razu spytala czy to dla buldozki francuskiej ;> Quote
_beatka_ Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 wszyscy debatuja nad majtami w ja nie mam co pisac...bo co, mam też kupic bajtkowi taki gacie po tacie?:lol: moze wtedy klara by go pokchala:razz: Quote
Viris Posted April 7, 2006 Posted April 7, 2006 Mozesz doradzic czy Bajtek lubi czarne czy inne galoty :> Klara sie dostosuje ;P Quote
Recommended Posts