Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gryfik jeszcze raz dziękuje za życzenia;) -nie wiem jakie macie zwyczaje ze swoimi pociechami ale my obchodzimy urodzinki co miesiąć a że mam ich dwóch to sami rozumiecie i oczywiście nie wspomnę tu o pełnym roku! Nie chcę być upierdliwa ale Dandiś-to ten rudy-kończy 06 21 miesięcy:lol: .To fajny akcent moim zdaniem:Cool!:

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No to ładnie-widzę, że przesadzam deko ale zobaczę jak reszta, kurczę ale psy żyją stanowczo za krótko jak na mój gust i te co miesięczne urodzinki to nie jest chyba przesada...tj. dostanie coś dobrego (rzecz w tym, że codziennie coś dobrego dostają) dużo buziaków (to też na co dzień) itd. nawet ta marcheweczka czy jabłuszko gotowane jest na parze jako taki przerywnik też powszednio-tu chodzi o taki nastrój uroczysty no ale jak Dandi będzie miał okrągłe 2 lata-to będzie tort a Gryfik 3 to również-z 3 świeczkami:smilecol:

Posted

Pieski w kochajacych domach maja urodziny codziennie ;> Klara 24 godziny na dober dostaje cos nowego. W ciagu tych kilku miesiecy dostala wiecej zabawek niz ja mialam w ciagu swojego calego dziecinstwa :evil_lol:
Tylko ja po prostu nie licze tych dni. Wiem kiedy kolejny miesiac przemija itp.

Posted

Viris od Dory zabawki mamy wszędzie, w łóżku, na stole pod nogami.Sprzątam je razd ziennie w jedno miejsce, ale Dora z prędkością pioruna rozwala je po całym mieszkaniu z powrotem :diabloti:

Posted

moje skarby mają też sporo zabawek ale Dandi jak się cieszy a cieszy się sporo to w przypływie radości przynosi piszczącą zabawkę do aportowania-do najlepsza metoda na radość

Posted

Beza dziekuje za gratulacje:) Przechodzi tak jak gdyby nigdy nic:) Oprocz tego ze z niej kapie to zero zmian:) Majtek jeszcze nie ma bo matka z ojcem nie kupili:D Tzn kupili ale za male:)

Posted

Ja jade z Klara na przymiarke. Chociaz jak juz kiedys w sklepie ogladalam te majtasy to pani w sklepie od razu spytala czy to dla buldozki francuskiej ;>