Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

W GENERALNYCH w galerii jest topik metamorfozy.
Są tam wklejane fotki,przygarniętych przez wspaniałych ludzi piesków.
Fotki te przedstawiają psy "przed" czyli schroniskowe i "po" już w nowym domku.Należy zaopatrzyć się w paczke chusteczek i ogladać.
Ja juz tam napisałam,że oglądając te fotki, smutek miesza się z radoscią.
Ci ludzie, u których te psy przeszły niebywałą metamorfozę są wspaniali.
Zajrzyjcie tam.

http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=21924

Posted

bajtek tez jak tylko wyjdzie z klatki to na haslo szukaj piesków, zaczyna biegac i sie rozgladać:lol:
dziś dorawal bombla i done i razem sie wybiegaly za wszystki czasy, bajtek padl po powroci na przyslowiowy "pysk":lol:
misiaczku u mnie na osiedlu też chodzi pani z dwiema jamniczkami i one też zainteresowane innymipsiakami nie są, jak się bawia to miedzy soba więc może rzeczywiście coś jest w Twojej teorii;)
viris kiedy będziesz z klarcią w wawie, żeby mogla sie pozanć z bajtkiem i poszaleć?:multi:

Posted

Misiaczek - ten temat niesamowity juz go niedawno ogladalam. Najgorsze jest to ze ja nie mam za duzo czasu na latanie po dogo i np o szukaniu pomocy z transportem czy cos dowiaduje sie juz po fakcie ;(

Posted

_beatka_ napisał(a):

viris kiedy będziesz z klarcią w wawie, żeby mogla sie pozanć z bajtkiem i poszaleć?:multi:

Nie jezdzimy z Klarcia za duzo. Ja jestem w Wawie co weekend wiec chcetnie sie z Wami spotkam. Z Klarcia na razie sie nie pojawie. Mam nocleg w Wawie tylko dla czesci ludzkiej z reszta Klara w gosciach nie umie sie zachowac :>
Jakby Klara dobrze znosila podroze to bym ja zawozila na spacerki z innymi buldkami codziennie. I do Bajtka i do Bezy i Neski i do Misi i Soto i do wszystkich psiurkow. Ale Klara nie lubi jezdzic tak jak jej pancia :(

Posted

Klara wymiotuje w samochodzie :( choroba lokomocyjna prawdopodobnie. Staralam sie cos z tym zrobic, zawsze staram sie zeby czula sie w samochodzie bezpiecznie itp.. ale niestety. Na podroze pociagiem chyba sie nie zdecyduje. Znaczy sama pociagami owszem.. ale z Klara to moze sie kiepsko skonczyc..

No dobra umowimy sie na pewno wezme aparacik to Bajt bedzie mial sesje zdjeciowa ze spacerku :>

Posted

Dziekuje elzbietarusos :> Zawstydzilam sie..

Beatko sluchaj ja bede we czwartek wieczorkiem w warszawie. W piatek mam dzien bibliotekowy ale chetnie sie oderwe od ksiazek i sie z Toba spotkam. Postaram sie wziasc tez aparat. W przyszlym tygodniu jade do siebie do domu i w drodze powrotnej bedzie ze mna w Warszawie Klarcia. Tylko prawdopodobnie bedziemy na troche w okolicy Pl.Wilsona.. wiec moze jesli Bajtus juz calkiem zdrowy to sie uda poznac go z Klarcia. Ale to jeszcze nic do konca pewnego.. A ten weekend pewny na 100%. Tylko trzeba sie dogadac jak Ty bedziesz miala czas w piatek najlepiej.

Posted

w czwartekodpada, mam do późna zajęcia na uczelni, ale piątek mam wolny więc napisz gdzie i kiedy a biorę bajtka pod pachę i jedziemy na zapozmanie:cool3:
a brodawa juz zeszla calkowicie:multi:

Posted

Beatko no wiec tak. Napisz mi prosze maila na viris@tlen.pl z numerem swoim to bedziemy w kontakcie.
Ja w Warszawie zatrzymuje sie na Jelonkach. Ale w piatek na pewno wybiore sie na Uniwersytet do bibllioteki.
Wolalabym sie spotkac wczesniej, przed biblioteka :) Moze Pola Mokotowskie, albo Park Saski? Nie wiem gdzie wygodniej z psiakiem spacerowac. Zaproponuj cos a ja sie odezwe czy wiem gdzie to jest :) Tylko zeby sie dalo dojechac by ZTM :> Chyba lepiej zebys Ty z Bajtkiem mniej jechala :)

Posted

A co do Klarci to za tydzien. Moze sie uda. Mam nadzieje ze tak. W Piatek za tydzien rano bede musiala sie stawic na Uniwerku :>, pozniej do lekarza i wtedy moze by sie udalo gdzies spotkac z Klaryska juz :) Ale to sie jeszcze wszystko pewnie jakos ulozy.

Posted

Ty Misiaczek dawaj znac jak gdzies jedziesz :>to tez sie na pewno gdzies uda. Co z tym zjazdem w Poznaniu? Mi prawdopodobnie sie niestety zbiegnie zjazd ze szkola w Warszawie :(

Beatka - czekam na maila z numerem telefonu. Inaczej sie nie dogadamy. Ja planuje dzisiaj jechac do Warszawy. Jutro pewnie w bibliotece stawic sie bede chciala kolo 12. Wiec mysle ze kolo 10 moznaby sie spotkac ;>
Ja preferuje Pola Mokotowskie, ale decyzja nalezy do Ciebie. Jak bedzie Ci wygodnie dojechac itp.

Posted

na jelonkach?
hmm to w sumie nie ma po co na pola mokotowskie jechać, bo ja mieszkam na gorcach, od razu przy jelonkach:lol: :multi:
to napisze Ci komóre na maila zaraz:cool3:
już sie z bajtoslawem doczekac nie możemy;)

Posted

No wrocilam wlasnie bo jeszcze pojechalam do znajomej ktora siedziala i siem fryzjerowala :)

Bajtus niezwykle grzeczny. Klara to istny diabel w porownaniu z Nim :evil_lol:
Beatka bardzo sympatyczna i zniosla moje straszne gadulstwo bardzo dlugo :)
Nawet nie zauwazylam kiedy sie sciemnilo :>
Mam nadzieje ze uda sie spotkac w wiekszym gronie (np juz z Klarcia) ale to jeszcze wszystko do ustalenia. Moze uda sie juz za tydzien.

Widzialam ze beatka juz zdala raport w problemach zdrowotnych to ja juz wtracilam sie na offie zeby tam nie rozwijac tego tematu.
Zdjecia wrzucilabym juz teraz. Ale wlasnie lece do ksiazek :(

Posted

Umieram.
Wpadlam sie pochwalic ze dzisiaj zdalam kolejny egzamin. Nie wiem jakim cudem.. Robilam wszystko zeby sie nie uczyc.
Co prawda dostalam tylko 3 ale byla to jedyna trojka i najlepsza ocena jaka ktokolwiek dostal z tego egzaminu.
Jestem totalnie zmeczona. Odpoczne i postaram sie wkleic fotki Bajtusia i Beatki.

Posted

beatka - dziekuje :)

elzbietarusos - tez dziekuje. Szkoda ze wiesz kto tak nie uwaza :angryy:
Dzisiaj mialam kolejna mila konwersacje przez tel. I cala chcec do zycia mi minela.