ats Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 podobno maja przyjść jeszcze gorsze mrozy...:razz: wywiesiłam sikorkom słoninę. słyszałam, że ptaki mozna dokarmiać rodzynkami przekrojonymi na pół (żeby było ptakom łatwiej trawić) - ktos cos wie na ten temat? Quote
Orange Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Hebulka masz fajną strone ^^ tylko dlaczego nei ma Maksia w galeri :3 :evil_lol::evil_lol: Quote
misiaczek Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 Viris napisał(a):I nie ma zadnego Japan China. Misiaczek zglaszaj Misie i Soto. Zgłosiłam :calus:. Quote
Hebulka Posted January 27, 2006 Posted January 27, 2006 misiaczek napisał(a):Zgłosiłam :calus:. :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Basia&Safi Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 wlasnie napstykalam sporo fotek Safince :) i zaraz cosik powklejam bo musze oddac aparacik kini_w :p Quote
Gaga05 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Pamietacie topik o reakcjach ludzi na bf? Dzisiaj bylam z Tusiem na krotkim spacerku wokol poczty (dla urozmaicenia jego kananpowego zycia), na ktorej to poczcie Pan Tusia zalatwial (dluuuugo, jak zwykle na naszej poczcie) wyslanie jednego listu. Na ulicy pustawo, bo mroz, ale trafila sie jedna pani z dzieckiem. Dziecko wyrywalo sie mamie z rak do Tusia, a Tusio z moich do dziecka. Byly piski i chec zabawy. Pani mama jednakze wpadla w przerazenie, zakrzyknela zebym trzymala psa z dala od dziecka bo "to grozna rasa"!!!!! Tusio byl przeze mnie krociutko trzymany przy nodze, jak zawsze na ulicy, a do dziecka nawet nie zdolal skoczyc. Splaszczyl sie tylko przy ziemi. Pech (dla mamy) chcial, ze nadszedl wlasnie w tym momencie moj maz, ktory widzac te scene skomentowal powaznie od siebie: "tak, to grozny pies, groznej rasy i w dodatku pluje jadowita slina". Pani chciala zemdlec. Ja, tym bardziej, ale po chwili po prostu zataczalam sie ze smiechu. Tusio, wzrost ok.40 cm. mordka kota, oczka wesolutkie, tyleczek zakrecony w tancu "twist and shake", dziecko tej pani rozesmiane..... czy tak wyglada pies rasy groznej w potencjalnym ataku? Nie mialam sily uspokajac mame. Moze zle zrobilam, ale nie jestem przeciez psychoterapeutka, nie wiem, jak wyciszac lęki osob zainfekowanych antypsia psychoza. Co u Was slychac w kwestii przygod uliczno-osiedlowo-spacerowych? Pozdrowienia sle od nas serdeczne. Quote
Hebulka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gaga nagminnie nam się to przydarza !!!Zwłaszcza w lecie na urlopie,słyszę tyle głupot wypowiadanych o dziwo na głos ( jak się na czymś nie znam-wolałabym nie robic sobie wstydu głosnymi komentarzami..),że paść można.Czasami wybucham śmiechem ale na ogół reagujemy podobnie do Twojego meża :lol: Mamy wtedy wielki ubaw,bo jaki sens tłumaczyc takim dogofobom co to za rasa itd..tak jest weselej. Artur na ogól dodaje ze Hebe jeszcze kolacji nie jadła wiec trzeba tym bardziej uwazac:p Jak ja lubie te ich głupie miny :biggrina: :biggrina: :biggrina: :biggrina: Pozniej do konca wczasow omijają nas wielkim łukiem i jest spokój :haha: 8) Quote
Lokys Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Taaaaak ..... Tusio faktycznie wygląda na dzieciojada:lol: - ja już parę razy spotkałem się z reakcją typu ''sopel lodu'' na Zuli zaloty, czy wyprost nogi brzed groźnym pyskiem mojego ludojada gdy stała przy ścieżce. Myślę , że można się tylko uśmiechnąć bo na efekt tłumaczeń nie ma co liczyć. Najlepsi są troskliwi rodzice histerycznie odciągający dziecko- strasząc, jak to piesek je pogryzie:shake: - cóż... rośnie kolejne pokolenie .... Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Gdy jest ciemno w moim Gacku rodzi się instynkt pilnowacza.Pilnuje podwórka leci wtedy do ludzi i ujada. Ostatnio chłopak z dziewczyną do których wystartował Gacek przystaneli i chłopak zaczął miałczeć. Gacek po zbadaniu co za jedni chciał iść z nimi do ich domu. Nie mogę go tego oduczyć w dzień jest wszystko OK. Raz poszedł na górki gdzie dzieci się bawiły. Na początku rodzice podeszli sceptycznie, potem zobaczli, że pies łagodny i była zabawa. Gacek nie chciał odejść. Raz robotnik z marketu wyklinał na Gacka jak mu dałam do wiwatu to się schował do środka. Nazwał Gacka na K.... Mama Wioli Raz Wiolka była na górkach była tam babcia z wnuczką. Ta się z Gackiem zakumplowała i pytała kiedy Gacek tu jeszcze raz bęzie.Mojego sąsiada BF Ferro to facet kopnął, Szedł z dzieckiem 4 letnim, Ferro jak zwykle skacze do zabawy /Gacek tego nie robi/.Koleś kopnął bulka, wyjął komórę i chciał dzwonić na policję. Wiolka mówi, że od niej jakby kopnął BF to by dostał z placka w maske. Mama Wioli Quote
Gaga05 Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 O rany! Jeszcze nie doswiadczylismy takiej przemocy ludzkiej, jak biedny Ferro albo Gacus ze strony wstretnego robotnika. Tusio jest zawsze trzymany za szelki, gdy nas ktos mija - szczegolnie na sciezce w Mlocinach. W ten sposob staram sie uniknac ew. afery, ze prowadzam psa bez kaganca. Moja mordke ukochana w kaganiec - never! Wole cale cialko chwile przytrzymac. Tymczasem juz kilka osob ostrzegalo mnie, zebym mocno trzymala, bo "jak sie taki pani wyrwie, to...." Zulcia kochana, to uosobienie energii, niech sie ma dobrze. Hebulko - moj mezus przesyla Arturowi specjlane pozdrowienia. Za pozwoleniem, wlaczy do swojego repertuaru, to zdalko o kolacji. Quote
Joss Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Witam Was w zapracowaną sobote:))) Siedze w pracy od 9 tej i juz mam zwidy:) A propos przygod...Neska miala 'roboczo' na imie 'Rumba' od ruchow ktore wykonuje swoją dupką na widok kazdego czlowieka:) I obtancowuje kazdego kto na to pozwoli...jedna pani kiedys powiedziala...'a co ten pies tak do mnie leci...ja nie cierpie psow'...to bylo dla mnie cos nowego...nie lubic psow:) Tak poza tym to pytaja jaka to rasa, albo mowia ze ladne bokserki:) Quote
misiaczek Posted January 28, 2006 Posted January 28, 2006 Moja córka została kiedyś zbesztana przez jakąś panią,że Misia była bez kagańca(ale na smyczy).Wyzwała ja od gówniar hodujących psy do walk.Straszyła policją i takie tam bzdety :crazyeye:. Mi osobiście jeszcze się coś takiego nie przydażyło.Owszem, wzbudzam zainteresowanie jak idę z moimi psami,ale raczej pozytywne. A takim negatywnie do psów nastawionym ludziom(bo tu konkretnie nie chodzi o buldożki) nie ma co się tłumaczyć.Oni już są nastawieni agresywnie,żeby wywołać drakę,a wygląd naszych, jak dla mnie najpiękniejszych piesków tylko ich pobudza.Bo przecież ogólnie nie lubiąc psów,nie zrobią awantury właścicielowi np jamnika czy ratlerka.Do awantury też nie nadaje się właściciel rotka lub buldoga amerykańskiego(za duze psy,a nóż poszczuje):evil_lol:. Ale taki buldożek....to cel znakomity.Wygląd niecodzienny.Na dodatek niewielki.:p. Niech żyją ignoranci ;):grab: Quote
Basia&Safi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 zobaczcie buldozki w 1 dziesiatce na zoolandi :):):):):) Quote
Viris Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Nie mozemy zobaczyc. Ciagle klikamy na Safi, Hebe i Emi :> Basiulka masz szczescie bo Safi czesto sie loosuje. Wczoraj udalo mi sie obserwowac 10% wzrost waszego zdjecia. I udalo sie wejsc do pierwszej 10tki. Poszlam spac po 2 .... :evil_lol: Quote
Hebulka Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 Ja co chwile mam SAFI i twardo klikam i klikam.:multi: Wczoraj bf się chyba komus nie podobały bo Hebe spadała ciągle w dól i VIRIS mówi ze KLARCIA tez:mad: :lol: A tu reszta naszych dogomaniaków :multi: http://www.kynologia.pl/index.php?modul=w_main&w=1 Quote
Basia&Safi Posted January 29, 2006 Posted January 29, 2006 hmm to ciekawe bo ja nie moge trafic na swojego piesa hehe a trafiam na wasze :) i tak buldozki wygaja :) Quote
Viris Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No na razie musimy zadbac Kinia o wejscie do 1 dziesiatki ;> Mi wczoraj caly dzien nie dzialala stronka ;( Quote
Viris Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Hebulka dawalas nowe zdjecie Emi? Bo widze cus pieknego z misiakiem przytulone. Quote
Hebulka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Viris napisał(a):Hebulka dawalas nowe zdjecie Emi? Bo widze cus pieknego z misiakiem przytulone. Nio,Emisia dzidzia:loveu: Quote
kinia_w Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 To zdjęcie z miśkiem jest rewelacyjne :) Quote
Hebulka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzięki. Kinia nie wiedziałam,żeTwoje maleństwo też tam jest.Możesz liczyć na moje klikanie :lol: Quote
kinia_w Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Dzięki :) Na moje też możecie liczyć. Muszki jest i w zabawnych i w psach :) Quote
Hebulka Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 Widziałam też GACKA :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Viris Posted January 30, 2006 Posted January 30, 2006 No Muszkiego juz obklikalam i na Gacka tez trafilam. Hebulka wklej tu wszystkie fotki w wiekszych rozmiarach. Hebe i dwie Emisie ;) Quote
Recommended Posts