Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie.

Posted

[quote name='Gaga05']Gratulacje z powodu nowej stronki Hebuni i Emi. Bogata jest w dobre emocje, piekna graficznie i bardzo ciepla. Procz pelnych milosci slicznych piesich oczek znalazlam na niej wiele przykladow na to, jak umilowanie przez jej autorow rasy, wzbogacone wiedza i talentami moze nas dobrem i radoscia obdarzyc. Ciesze sie za Was i zycze Wam najpiekniej duzo duzo zdrowia i szczescia. Rowniez od Tusia, oczywiscie.

Dziękuje bardzo Grażynko :iloveyou: :buzi:

Posted

Viris napisał(a):
No cus dzisiaj tu cichutko. A ja sie odwazylam pokazac na focie nawet...:oops:

I bardzo dobrze,już Ci mówiłam ze piekne to zdjęcie i pewnie nie tylka ja tak sądzę. :multi:

Posted

Hebulka - Dziekujemy za zaliczenie Klaryska i mnie w poczet Waszych przyjaciol. Pozdrawiamy serdecznie.

Jak macie chwile wejdzie na www.zoolandia.pl
jest tam konkurs "idol" mozna dac zdjecie swojego pupila. A podczas glosowania trafic mozna na zdjecie np Klary :>

Safi tez tam widzialam :>

Posted

Hebulka napisał(a):
Nie ma za co:)

Nie mogę znalezc zdjecia Klary w tym idolu :shake:

Klarcia sie pojawia podejrzanie rzadko. Safi widzialam juz w idolu z 5 razy :> A Klare raz. Ale trzeba cierpliwie glosowac.

misiaczek napisał(a):
Tez dostałam na maila powiadomienie,że jest taki konkurs :eviltong:.

Jak sie nie trzeba strasznie meczyc tylko wyslac fote to ja czesto biore udzial w takich zabawach. I mam w sumie sporo szczescia :> Duzo rzeczy juz udalo mi sie do tej pory wygrac. Czas na nagrody dla Klary.

Posted

Widze troche znajomych bulwek.
Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :>

Posted

[quote name='Viris']Widze troche znajomych bulwek.
Hebulka macie duze szanse jesli bazuje sie tylko na fotach przy ocenianiu na tej wystawie. Bo fotki robicie swietne wiec sietnie przedstawiacie swoje psy :>

Dzięki Viris :calus:
Jeżeli chodzi o świetne fotki to Ty byś tam miała co pokazac !!:thumbs:

Posted

Heheh a przyjmuja zgloszenie Ksiezyca albo cus? :evil_lol:

O widze JADO Justyny tez i pelno psiakow Stellanovy. Powodzenia.

Jeszcze sie nie przekopalam przez wszystki :>

I nie ma zadnego Japan China. Misiaczek zglaszaj Misie i Soto.