Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anutka napisał(a):
Postaram się to jakoś załątwić. Chętnego najprawdopodobniej mam tylko muszę się jak najwięcej dowiedzieć o psie.
Anutko, a może masz kogoś chętnego z tamtych okolic, to możnaby było go zawiadomić?????????

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Poczekac na informacje od anutki. Ona jest niezastapiona jesli chodzi o temat pomocy buldozkom bez domu. Jesli bedzie potrzebowac naszej pomocy na pewno da znac.

Posted

Viris napisał(a):
Poczekac na informacje od anutki. Ona jest niezastapiona jesli chodzi o temat pomocy buldozkom bez domu. Jesli bedzie potrzebowac naszej pomocy na pewno da znac.
Tak ja też przychylam się do zdania Viris - poczekajmy na informację od Anutki

Posted

Widzieliście w prawym rogu (niewidoczny) jest też piesek ze sterczącym uchem( ciemne umaszczenie) czy to nie BF? Ten biały to napewno BF. Chyba współlmieszkańcy to młode ciapki.
Mama Wioli

Jest sobota. Ktoś odbbiera telefony w schronisku. Można wstępnie zapytać a nóż, widelec powiedzą chociaż trochę. Jak ja dzwoniłam to do Plocka to mi wtedy powiedział facet, że on nie wie jak wygląda BF. Może tam pracują osoby bardziej znające się na rasach(nie ujmując niczego pracującym w Płocku) . Anutko kolejne trudne zadanie. Trzymaj się. Pisz jak Ci pomóc.
Mama Wioli

Posted

Niestety dzisiaj jest niedziela i na pewno nikt nie odbiera telefonów.
Porozsyłałam już wiadomość do znajomych z Gdyni - mam nadzieje, że ktoś pojedzie i sprawdzi.
Z samym znalezieniem domu nie powinno być problemu, ponieważ po ostatniej nieudanej adopcji mam długą listę osób chętnych.

Posted

Psiul jest w kojcu ze szczeniakami. Nie liczyłabym na pomoc pracowników - niestety schronisko jest nowe i miało być bardzo nowoczesne i przyjazne psom, ale okazało się, że firma która je prowadzi nie jest solidna - pracownicy siedzą w nowych luksusowych warynkach a psy są zaniedbane, głodne i w bardzo złych warunkach :(

Powodzenia :kciuki:

Posted

malawaszka napisał(a):
Psiul jest w kojcu ze szczeniakami. Nie liczyłabym na pomoc pracowników - niestety schronisko jest nowe i miało być bardzo nowoczesne i przyjazne psom, ale okazało się, że firma która je prowadzi nie jest solidna - pracownicy siedzą w nowych luksusowych warynkach a psy są zaniedbane, głodne i w bardzo złych warunkach :(

Powodzenia :kciuki:
O kurczę, to znów jakieś psie tragedie. Może Anutko dziś zadzwoni i czgoś się dowiem , bo taki bf na mrozie może nie przeżyć jednej nocy

Posted

Draczyn, dzwoniłąm, ale przecież jest niedziela więc nikt nie odbiera. Musimy poczekać do jutra. Ja porozsyłałąm wiadomosci do znajomych i zobaczymy czy ktoś zgodzi sie pojechać.

Posted

malawaszka napisał(a):
Alarm odwołany - buldożka ma już dom - chyba dzisiaj poszła do adopcji - ale lepiej jutro zadzwońcie do schronu sprawdzić
Ojej, oby to była prada. Fantastycznie. Dzięki Malawaszka za dobre wiadomośći

Posted

Anutko Jakby kiedys potrzebna byla pomoc na terenie trojmiasta to mam tam znajoma, ktora na pewno gdy tylko bedzie miala chwile czasu by nam pomogla, i pojechalaby sprawdzicm, wiec jak cos to pisz :)