Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

misiaczek napisał(a):
A ja już dostałam.W moje imieniny od 3 różnych osób :lol: .
Teraz się "mszczę" :wink: i też takie wysyłam :lol: .
A kiedy były Twoje imieniny. Nic nie mówiłaś, albo u mnie znów ten Niemiec się odzywa

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja też!!!!!ja też się dołączam!!!!!!!!więc......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI, RADOŚCI I WIELE, WIELE BULDOŻKÓW!!!!!!!!!!

Posted

Buba_22 napisał(a):
ja też!!!!!ja też się dołączam!!!!!!!!więc......

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, POMYŚLNOŚCI, RADOŚCI I WIELE, WIELE BULDOŻKÓW!!!!!!!!!!
Dzieki Buba, ale buldożków, to mo narazie wystarczy

Posted

Draczyn wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, no i wszystkiego czego sobie życzysz niech się spełni ;) buziaczki ;)

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn wszystkiego najlepszego, dużo zdrówka, pomyślności, spełnienia najskrytszych marzeń, no i wszystkiego czego sobie życzysz niech się spełni ;) buziaczki ;)
Bardzo dziekuje Marzenka. Ską masz taki piękny banerek?

Posted

Draczyn napisał(a):
Ską masz taki piękny banerek?

Dzisiaj sama go zrobiłam ;) Z lewej Mika, w środku Jocker i Dżeki, Pakusia musze jeszcze zmieścić ;) To były moje psiaki, został mi tylko Jocker.

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Ską masz taki piękny banerek?

Dzisiaj sama go zrobiłam ;) Z lewej Mika, w środku Jocker i Dżeki, Pakusia musze jeszcze zmieścić ;) To były moje psiaki, został mi tylko Jocker.
A sharpeja dawno miałaś? Banerek jest naprawdę fajny

Posted

Paka miałam już dośc dawno temu, odszedł 09.12.2004 roku a wciąż czuje jakby to było przed chwilą, jak był razem ze mną. Bardzo go kochałam, zresztą tak jak resztę moich psiaków, ale w nim było coś wyjątkowego, czego nie moge zapomnieć, coś co utkwiło w moim sercu na zawsze.

Posted

marzena&pako napisał(a):
Paka miałam już dośc dawno temu, odszedł 09.12.2004 roku a wciąż czuje jakby to było przed chwilą, jak był razem ze mną. Bardzo go kochałam, zresztą tak jak resztę moich psiaków, ale w nim było coś wyjątkowego, czego nie moge zapomnieć, coś co utkwiło w moim sercu na zawsze.
A z jakiej był hodowli i ile miał jak umarł. Ja też stale się boję o naszą Pigunię sharpejkę, bo ona ma już 11 latek

Posted

marzena&pako napisał(a):
Pako był z hodowli Cza-Dan-Mar (jego rodzice to Gao-Gao Dortyn Cs, a matka Hera Cza-Dan-Mar). Pako miał 2 lata jak umarł.
Faktycznie to strasznie wceśnie, ja też Ci okropnie współczuję. To okropne tak wcześnie stracic ukochanego pieska

Posted

Był młodym psiakiem, jeszcze całe życie było przed nim. To stało się tak nagle, że w jego ostatnich chwilach go nawet nie widziałam, dopiero jak już był po drugiej stronie, na początku nie umiałam nawet o tym rozmawiać, ktoś tylko poruszyl ten temat to cała się łzami zalewałam,teraz jest już lepiej, płacząc nie zwróce mu życia, pogodziłam się że go już nie zobacze, ale teraz mam Jockera i na niego przelewam całą swą miłość, to taki kochany psiaczek, zabawny, wypełnia moje życie i jak jestem smutna to smyk zawsze to wyczuje i siedzi ze mną wtedy jeszcze bardziej nawet chce mi się płakać, bo nikt chyba tak nie potrafi bezinteresownie kochać jak pies, to jest po prostu coś niesamowitego jak one potrafia być oddane ;) na początku ne chcialam żadnego psa, zbyt bardzo bolałą, obawialam się ze nasępnego moge stracić, ale pewnego dnia się przełamaliśmy, w domu było tak pusto, nie było słychać stukania pazurków o panele, jego specyficznego chrpania, brakowało mi tego. Teraz mam Jokera i jestem bardzo szczęsliważe mam go przy mnie ;)

Posted

Spokojnie dziewczyny nic się nie stało, skąd mogłyście wiedzieć ;) Rana się zagoiła, wiem że ma teraz lepiej, tak musiało być czasu nie da się cofnąć, ale wiem ze dzieki niemu dużo się zmieniło w moim życiu, nauczyłamsię odpowedzialności i dużo innych rzeczy, miło go wspominam i zawsze będe pamiętać ;)

Posted

Draczyn my tez zyczymy wszystkiego co najlepsze :D : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Posted

Agama napisał(a):
Draczyn my tez zyczymy wszystkiego co najlepsze :D : :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Dzięki serdeczne. Ale mi buziek nawklejałaś

Posted

Draczyn przesyłam spóźnione życzenia. Wczoraj miałam tylko rano w pracy dostęp do komputera.
Duuużo zdrówka, sukcesów hodowlanych, wiecznego uśmiechu na twarzy.
:new-bday: :BIG: :BIG: