Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Łoj chodzą cudeńka po ziemi:D Trza jendak zejsc na Ziemie...nie uroda jest najwazniejsza...( Ekstra, ekstra:D:D:D:D:D....Draczyn...moze ma starszego brata?:>

Posted

Joss napisał(a):
Łoj chodzą cudeńka po ziemi:D Trza jendak zejsc na Ziemie...nie uroda jest najwazniejsza...( Ekstra, ekstra:D:D:D:D:D....Draczyn...moze ma starszego brata?:>
Nie mam brata, tylko siostrę, a po co byl by mi brat????????????

Draczyn napisał(a):
Draczyn napisał(a):
A to dla Ciebie Jos facet na dobranoc
Naprawdę Joss nie widzisz tego dupka na dobranoc

Posted

:D To byla propozycja dla CIebie, ze skoro on za młody ten Brazilian Men to mzoe ma starszego brata:D a nie że TY masz brata:) Bo i po co brat, w rzeczy samej:D

Posted

Joss napisał(a):
:D To byla propozycja dla CIebie, ze skoro on za młody ten Brazilian Men to mzoe ma starszego brata:D a nie że TY masz brata:) Bo i po co brat, w rzeczy samej:D
Chyba wypiłam o jednego drinka za dużo , bonie załapałam. Dzięki za podpowiedż

Posted

elżbietarusos napisał(a):
Ach .......

Widzę ze jest juz nas 3:D Chetne do powieszenia go zamiast bombek na choince;) Dzień dobry! Do roboty! <to napisałam sama do siebie>:)

Posted

Joss napisał(a):
Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D

Dobranoc :)

Piękniusi :wink: :D .

Posted

Atenka napisał(a):
No, no Joss widzę, że juz jesteś w Świątecznym nastroju. :P
Atenko - to jes konkurs na najładniejszą, lub najfajniejszą świąteczną niespodziankę. Może do nas dolączysz

Posted

Witam ;)
Dziś byliśmy z Jockerem u weterynarza, zoczkiem już lepiej, znów dostał zastrzyk i proszki do jedzenia. Ale wszystko wraca do normy więc się ciesze bardzo :D

Posted

marzena&pako napisał(a):
Witam ;)
Dziś byliśmy z Jockerem u weterynarza, zoczkiem już lepiej, znów dostał zastrzyk i proszki do jedzenia. Ale wszystko wraca do normy więc się ciesze bardzo :D
My również się cieszymy. Czyli obejdzie się bez operacji???????????