Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Łoj chodzą cudeńka po ziemi:D Trza jendak zejsc na Ziemie...nie uroda jest najwazniejsza...( Ekstra, ekstra:D:D:D:D:D....Draczyn...moze ma starszego brata?:> Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Łoj chodzą cudeńka po ziemi:D Trza jendak zejsc na Ziemie...nie uroda jest najwazniejsza...( Ekstra, ekstra:D:D:D:D:D....Draczyn...moze ma starszego brata?:>Nie mam brata, tylko siostrę, a po co byl by mi brat???????????? Draczyn napisał(a):Draczyn napisał(a):A to dla Ciebie Jos facet na dobranocNaprawdę Joss nie widzisz tego dupka na dobranoc Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 :D To byla propozycja dla CIebie, ze skoro on za młody ten Brazilian Men to mzoe ma starszego brata:D a nie że TY masz brata:) Bo i po co brat, w rzeczy samej:D Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a)::D To byla propozycja dla CIebie, ze skoro on za młody ten Brazilian Men to mzoe ma starszego brata:D a nie że TY masz brata:) Bo i po co brat, w rzeczy samej:DChyba wypiłam o jednego drinka za dużo , bonie załapałam. Dzięki za podpowiedż Quote
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 elżbietarusos napisał(a):Ach ....... Widzę ze jest juz nas 3:D Chetne do powieszenia go zamiast bombek na choince;) Dzień dobry! Do roboty! <to napisałam sama do siebie>:) Quote
misiaczek Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Joss napisał(a):Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D Dobranoc :) Piękniusi :wink: :D . Quote
Draczyn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Cześć Misiaczek - faktycznie facet do rzeczy Quote
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Nooo!!!! Pedzi z prezentami dla Was:) Jeszcze ma chłopak chwile ale śpieszy się jak widac;) Quote
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 No, no Joss widzę, że juz jesteś w Świątecznym nastroju. :P Quote
Draczyn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Atenka napisał(a):No, no Joss widzę, że juz jesteś w Świątecznym nastroju. :PAtenko - to jes konkurs na najładniejszą, lub najfajniejszą świąteczną niespodziankę. Może do nas dolączysz Quote
Atenka Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 A tak, więc od jutra zaczynam poszukiwania. :lol: Quote
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Si:) Draczyn mnie w takowy wprowadziła:) Quote
mazika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Witam ;) Dziś byliśmy z Jockerem u weterynarza, zoczkiem już lepiej, znów dostał zastrzyk i proszki do jedzenia. Ale wszystko wraca do normy więc się ciesze bardzo :D Quote
Draczyn Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 marzena&pako napisał(a):Witam ;) Dziś byliśmy z Jockerem u weterynarza, zoczkiem już lepiej, znów dostał zastrzyk i proszki do jedzenia. Ale wszystko wraca do normy więc się ciesze bardzo :DMy również się cieszymy. Czyli obejdzie się bez operacji??????????? Quote
mazika Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Jeżeli mu nie wyjdzie znów to nie :angel: :D Quote
Joss Posted November 23, 2005 Posted November 23, 2005 Miło że się Jokerowi poprawilo!!!! Draczyn, kapitalne gify!!!! Quote
Joss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 Ahoj wszystkim na pokładzie:) Jak tam z rana Państwo się czują:)??? Kilka gifów, jeśli sie uda wkleic, bo cos mi tu dzis komp świruje. Quote
Joss Posted November 24, 2005 Posted November 24, 2005 to od Atenki, gdyż jej komp także dziś płata figle w zapisywaniu gifów:) Quote
Recommended Posts