anutka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Draczyn, ja po prostu niemam ostatnio czasu żeby pisać więcej na forum. Arrigo w przyszłym tygodniu jedzie na ostatnie szczepienie i na spacer będzie mógł wyjść dopiero za 3 tygodnie :) Quote
malgosia78 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Witam, Widzę Anutko, że już od rana nie tracisz czasu... Ja z tofikiem wychodzę codziennie w okolicach 6 rano (jestem prawie pierwsza pod budką z pieczywem :lol: , mąż się ciesz). Potem zero spania. Pozdrawiam serdecznie w niedzielny poranek. Miłego dnia. Quote
anutka Posted November 20, 2005 Author Posted November 20, 2005 Ja w weekendy odpoczywam od porannych spacerów ;) Jestem po prostu ranny ptaszek i szkoda mi tracić dnia na długie spanie. Poza tym właśnie grają polskie siatkarki, więc oglądam mecz ;) Quote
Gaga05 Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 anutka napisał(a):Ja w weekendy odpoczywam od porannych spacerów ;) Jestem po prostu ranny ptaszek i szkoda mi tracić dnia na długie spanie. Poza tym właśnie grają polskie siatkarki, więc oglądam mecz ;) Kochani, napiszcie wiecej o wychodzeniu ze swoimi pieskami. O jakich gdzinach, ile razy dziennie, na jak dlugo, w jakim czasie przed/po posilkach. Jezeli ten temat juz byl, to wybaczcie, ze zawracam glowe w niedziele. Kazda indywidualna relacja jest skarbem do praktykowania przez nowozabuldozonych, a dla mnie z Tusiem zbliza sie pierwsza wspolna zima w zyciu. Malgosia o szostej rano z pieskiem to moj niedoscigniony wzrozec. Tusio domaga sie regularnie o siodmej wyjsica na siusiu i kupke. Myslalam, ze to srodek nocy, a teraz widze, ze pora raczje blizej poludnia. O ktorej Wasze pieski wychodza rano? Itp. Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Nasze psy wypuszczane są pierwszy raz o 7ej. a ostatni o 23ej. Wychodzą mniej więcej co 3 godz. Na dalsze spacery nie chodzą codziennie, tylko od czasu do czas, gdy jest ładna pogoda Quote
mazika Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Jocker wychodzi o 7 rano a potem osttni raz pomiędzy 22-23. Ze wzgledu że Jocker to jeszcze szczeniaczek to częściej wychodzi od dorosłych na dworek ;) wychodzi co 2-3 godziny, po jedzonku idzie się zdrzemnąć a jak wstanie to zaraz na dworek ;) Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 marzena&pako napisał(a):Jocker wychodzi o 7 rano a potem osttni raz pomiędzy 22-23. Ze wzgledu że Jocker to jeszcze szczeniaczek to częściej wychodzi od dorosłych na dworek ;) wychodzi co 2-3 godziny, po jedzonku idzie się zdrzemnąć a jak wstanie to zaraz na dworek ;)Nasze identycznie wychodzą na dwór i za każdym razem z wielką chęcią, no chyba że deszcz pada, albo jest b. zimno Co tu dziś tak pusto. Przecież chyba nie wszyscy są w Kielcach Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 JustynaJK napisał(a):Nie nie wszyscy. :DDzieńdobry Justyna. Jaka u Was pogoda, bo u nas ciemno i ponuro, w związku z tym nastroje tez nienajlepsze Quote
Joss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 A ja Wam zazdroszcze ze Wasze psiochy domagają sie wyjscia na siku i kupke:) Czekam na ten szczęsliwy dzień:) Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Joss napisał(a):A ja Wam zazdroszcze ze Wasze psiochy domagają sie wyjscia na siku i kupke:) Czekam na ten szczęsliwy dzień:)Jeśli pada i też jest zimno, to absolutnie się nie domgają, a wręcz przeciwnie, niektóre trzeba na siłę wypychać na dwór Quote
Joss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Ja dzis byłam z Beza dłuuugo na spacerze. Potraktowała go czysto rekreacyjnie:) Chyba ja oddam do szkoły z internatem;) Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Joss napisał(a):Ja dzis byłam z Beza dłuuugo na spacerze. Potraktowała go czysto rekreacyjnie:) Chyba ja oddam do szkoły z internatem;)Już to widzę, jak ją będziesz oddawać Quote
Joss Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Heh:) Oddam Pierona zeby ktoś nauczył gdzie jest sikalnia:) P.S. Ja bez Bezy wytrzymuje max 8h:) Bez Neski identycznie:) Quote
Draczyn Posted November 20, 2005 Posted November 20, 2005 Joss napisał(a):Heh:) Oddam Pierona zeby ktoś nauczył gdzie jest sikalnia:) P.S. Ja bez Bezy wytrzymuje max 8h:) Bez Neski identycznie:)Własnie wiem i dlatego nie ierzę w ten internat Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Witajcie Forumowe Słowiki:) Przenosze zagadki tutaj bo w Galerii to foty naszych pociech powinny chyba królowac:) Łatwiutka na dzien dobry:) pozdrówka Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Stare miasto w Gdańsku, a jaka nagroda????????????????? Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Taka sama jak za to że odgadłam Zakopane:D:D:D:D Widzisz, ze takie łatwe to żadna zabawa:D Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Taka sama jak za to że odgadłam Zakopane:D:D:D:D Widzisz, ze takie łatwe to żadna zabawa:DAle taki Pścim Dolny, czy Górny, to też zżadna zabawa, bo kto tam bywa??????????????? Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 łohohohohohho...Pścim:P:P:P No dalej Panie...Panowie! Kto wrzuci następna zgadke?:> Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):No dalej Panie...Panowie! Kto wrzuci następna zgadke?:>To może teraz konkurs na najładniejszy świąteczny gif - co Wy na to Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 A musi byc gif, czy moze byc ozdóbka, gadzecik, pierdółka?:) Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):A musi byc gif, czy moze byc ozdóbka, gadzecik, pierdółka?:)Myslę, że wszystko może być. Zresztą ja tu nie jestem dyrektor - dawajcie co Wam się podoba Quote
Joss Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D Dobranoc :) Quote
Draczyn Posted November 22, 2005 Posted November 22, 2005 Joss napisał(a):Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D Dobranoc :)Trochę za młody dla mnie, ale faktycznie ekstra. Tu też mamy podobny gust Quote
Recommended Posts