Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Draczyn, ja po prostu niemam ostatnio czasu żeby pisać więcej na forum.
Arrigo w przyszłym tygodniu jedzie na ostatnie szczepienie i na spacer będzie mógł wyjść dopiero za 3 tygodnie :)

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,

Widzę Anutko, że już od rana nie tracisz czasu... Ja z tofikiem wychodzę codziennie w okolicach 6 rano (jestem prawie pierwsza pod budką z pieczywem :lol: , mąż się ciesz). Potem zero spania. Pozdrawiam serdecznie w niedzielny poranek.
Miłego dnia.

Posted

Ja w weekendy odpoczywam od porannych spacerów ;)
Jestem po prostu ranny ptaszek i szkoda mi tracić dnia na długie spanie. Poza tym właśnie grają polskie siatkarki, więc oglądam mecz ;)

Posted

anutka napisał(a):
Ja w weekendy odpoczywam od porannych spacerów ;)
Jestem po prostu ranny ptaszek i szkoda mi tracić dnia na długie spanie. Poza tym właśnie grają polskie siatkarki, więc oglądam mecz ;)

Kochani, napiszcie wiecej o wychodzeniu ze swoimi pieskami. O jakich gdzinach, ile razy dziennie, na jak dlugo, w jakim czasie przed/po posilkach. Jezeli ten temat juz byl, to wybaczcie, ze zawracam glowe w niedziele. Kazda indywidualna relacja jest skarbem do praktykowania przez nowozabuldozonych, a dla mnie z Tusiem zbliza sie pierwsza wspolna zima w zyciu.
Malgosia o szostej rano z pieskiem to moj niedoscigniony wzrozec. Tusio domaga sie regularnie o siodmej wyjsica na siusiu i kupke. Myslalam, ze to srodek nocy, a teraz widze, ze pora raczje blizej poludnia. O ktorej Wasze pieski wychodza rano? Itp.

Posted

Nasze psy wypuszczane są pierwszy raz o 7ej. a ostatni o 23ej. Wychodzą mniej więcej co 3 godz. Na dalsze spacery nie chodzą codziennie, tylko od czasu do czas, gdy jest ładna pogoda

Posted

Jocker wychodzi o 7 rano a potem osttni raz pomiędzy 22-23. Ze wzgledu że Jocker to jeszcze szczeniaczek to częściej wychodzi od dorosłych na dworek ;) wychodzi co 2-3 godziny, po jedzonku idzie się zdrzemnąć a jak wstanie to zaraz na dworek ;)

Posted

marzena&pako napisał(a):
Jocker wychodzi o 7 rano a potem osttni raz pomiędzy 22-23. Ze wzgledu że Jocker to jeszcze szczeniaczek to częściej wychodzi od dorosłych na dworek ;) wychodzi co 2-3 godziny, po jedzonku idzie się zdrzemnąć a jak wstanie to zaraz na dworek ;)
Nasze identycznie wychodzą na dwór i za każdym razem z wielką chęcią, no chyba że deszcz pada, albo jest b. zimno

Co tu dziś tak pusto. Przecież chyba nie wszyscy są w Kielcach

Posted

Joss napisał(a):
A ja Wam zazdroszcze ze Wasze psiochy domagają sie wyjscia na siku i kupke:) Czekam na ten szczęsliwy dzień:)
Jeśli pada i też jest zimno, to absolutnie się nie domgają, a wręcz przeciwnie, niektóre trzeba na siłę wypychać na dwór

Posted

Joss napisał(a):
Ja dzis byłam z Beza dłuuugo na spacerze. Potraktowała go czysto rekreacyjnie:) Chyba ja oddam do szkoły z internatem;)
Już to widzę, jak ją będziesz oddawać

Posted

Joss napisał(a):
Heh:) Oddam Pierona zeby ktoś nauczył gdzie jest sikalnia:)
P.S. Ja bez Bezy wytrzymuje max 8h:) Bez Neski identycznie:)
Własnie wiem i dlatego nie ierzę w ten internat

Posted

Witajcie Forumowe Słowiki:)
Przenosze zagadki tutaj bo w Galerii to foty naszych pociech powinny chyba królowac:)
Łatwiutka na dzien dobry:)

pozdrówka

Posted

Joss napisał(a):
Taka sama jak za to że odgadłam Zakopane:D:D:D:D
Widzisz, ze takie łatwe to żadna zabawa:D
Ale taki Pścim Dolny, czy Górny, to też zżadna zabawa, bo kto tam bywa???????????????

Posted

Joss napisał(a):
A musi byc gif, czy moze byc ozdóbka, gadzecik, pierdółka?:)
Myslę, że wszystko może być. Zresztą ja tu nie jestem dyrektor - dawajcie co Wam się podoba

Posted

Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D

Dobranoc :)

Posted

Joss napisał(a):
Daję tutaj tego facia bo jakos bardziej pasuje do off niz do szczeniaczków:D Jest to moja propozycja do konkursu...jako ozdoba choinkowa:D Moze lezec pod drzewkiem:D Ewentualnie moze przyjsc jako mikołajek przebrany:D

Dobranoc :)
Trochę za młody dla mnie, ale faktycznie ekstra. Tu też mamy podobny gust