Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cieszę sę. Przyzwyczaisz się powoli, to nie takie trudne

Z tej instrukcji, to może i ja skorzystamale ja mam tylko program fotojoker

Wracam do swoich zajęć. Znów w buldożkach pustki

Posted

Tak jak obiecałam przedstawiam instrukcję:

1. Po otworzeniu programu wybieramy folder, w którym umieszczone jest zdjęcie/zdjęcia, a następnie wybieramy jedno z nich. Po wykonaniu tej czynności po prawej stronie pojawia się fotka http://anutka13.w.interia.pl/Dogomania/1.JPG
2. Następnie naciskamy w górnym menu na Settings. W miejsce lokalizacji zdjęcia pojawia się nowe okno

3. W przypadku zdjęć poziomych w Max. width wpisujemy 500.
4. W Max height - 788.
Jeżeli zdjęcie jest pionowie po prostu wartości powinny być na odwrót.

5. Na koniec naciskamy Make.
W naszym folderze pojawiają się kopie zdjęć w maksymalnym rozmiarze dozwolonym na forum :)
Teraz wystarczy tylko dodać zdjęcia na jakiś serwer. Z tych bezpłatnych polecam http://img268.imageshack.us i http://picserver.student.utwente.nl

Posted

Anutko. Dzięki. Wysyłaniem zdjęć zajmuje się Marek. Dziś ma dużo roboty, ale jutro posadzę go żeby potrenował

Jeszcze nikogo nie ma. Czyżby wszyscy na urlopach?

Posted

Draczyn, programuv Fotojoker nie znam. Możesz po prostu spróbować ściągnąć ten programik. Trwa to tylko 2 minuty i zajmuje mało miejsca na dysku. Bulldog podała link do strony z tym programem.

Myśle, że wiele osób jest na urlopach, dlatego tak tu pusto. Z moich znajomych też niewiele kto nie wyjechał. Po wakacjach będzie tu nas dużo więcej

Posted

T re dwa tygodnie jeszcze jakoś przetrwamy. Bardz mi zależy na tej ukochanej ukocanej rasie i chciałabym, aby miała ona jak najwięcej wielbicieli. Wspólnymi siłami, chyba nam się uda

Spróbuję wieczorem. Potrnujemy razem z Markiem

Hop,Hop - gdzie się wszyscy podziali?

Posted

A my się martwimy, że będzie zamała. to zdjęcie tak ją oddaje. Ona jest malutkim molosikiem, gruba kość, głeboka klatka, a mimo to malutka

stąd chyba się wyniosę, bo rozmowa sama z sobą jakoś mnie nie bawi

Posted

Draczyn napisał(a):
A my się martwimy, że będzie zamała. to zdjęcie tak ją oddaje. Ona jest malutkim molosikiem, gruba kość, głeboka klatka, a mimo to malutka

To że będzie mała to przecież duża zaleta :thumbs:

Posted

Minimolos dobrze, że juz jesteś. Mam u siebie takie zdjęcia hope 102.jpg, jak można je przesłać. One są w moich dokumentach, a j a umiem przesyłać tylko z moich emili na inne amaile

Posted

Trochę to trudno wytłumaczyć, najlepiej poprosić kogoś aby ktoś pokazał jak to się robi.

Jak piszę e-maila to robię tak:
u góry w programie do wysyłania e-maily Outlook Express robię Wstaw (napis u góry), następnie Plik załącznika i Dołącz. Widać wtedy podgląd folderu Moje dokumenty, Moje obrazy itd., wybieramy zdjęcie naciskamy na nie i napis Dołącz.

Draczyn trudno to wytłumaczyć, najlepiej kogoś poprosić o pomoc :lol:

Posted

Miło nam Anutko, że już jesteś. Ja niestety mam czas tylko do 8-ej wieczorem, no i potem gdzieś koło 11ej

Dobrze powiedziane, ale kogo. trudno kogoś fatygować, aby specjaalnie przyjechał i tumana douczał