Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

marzena&pako napisał(a):
Witam wszystkich ;)
Draczyn niedługo twojego psiaka skończe rysować ;) jeżeli dobre zdjęcie wziełam :oops:
Napewno będzie piękny rysunek, obojtne z jakiego zdjęcia. Z góry bardzo dziękuję

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hehehe to dobrze ;)
A tak poza tym witam, dawno mnie nie było na buldozkach :oops:

Draczyn jak będzie ładna pogoda to wpadne do Wa-wy to może się spotakamy? pokaże ci moje maleństwo (no już nie takie maleństwo :lol: )

Posted

marzena&pako napisał(a):
Hehehe to dobrze ;)
A tak poza tym witam, dawno mnie nie było na buldozkach :oops:

Draczyn jak będzie ładna pogoda to wpadne do Wa-wy to może się spotakamy? pokaże ci moje maleństwo (no już nie takie maleństwo :lol: )
Bardzo chętnie Marzenka. Moje telefony znajdzies na mjej stronie. Zadzwoń tylko przedtem, żebym była w domu. Zapraszamy serdecznie. Chętnie zobaczę twoje male

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn a możesz podać mi na priv'a stronkę twoja?
Już Ci Marzenka napisałam. Włanie wróciliśmy z b. miłego spaceru po lesie z Draką i psiakami Lokisa i Gagi. Spotkanie baedzo miłe

Znówmi łączność wysiada co 5 min, więc dyskusja jest prawie niemożliwa

Posted

Draczyn napisał(a):
marzena&pako napisał:
Draczyn a możesz podać mi na priv'a stronkę twoja?
Już Ci Marzenka napisałam.

Dziwne nie dostałam tej wiadomości :-?

Posted

Idę dziś na spacer z moimi bąblami.Zatrzymały się wąchają trawkę.Naprzeciwko idzie pani z owczarkiem niemieckim.ONek zaczął się jej wyrywać do moich maluchów.Pani mówi do niego:"spuściłabym Cię Koteczku,ale ich jest dwóch".
Pani wyglądała całkiem normalnie :lol: :lol: :lol: .

Posted

misiaczek napisał(a):
Idę dziś na spacer z moimi bąblami.Zatrzymały się wąchają trawkę.Naprzeciwko idzie pani z owczarkiem niemieckim.ONek zaczął się jej wyrywać do moich maluchów.Pani mówi do niego:"spuściłabym Cię Koteczku,ale ich jest dwóch".
Pani wyglądała całkiem normalnie :lol: :lol: :lol: .
Rozbawiłaś mnie. Głupich nie sieją - sami się rodzą

Posted

właśnie dla mnie nie jest to taki proste,nie każdego uczyli kompa w szkole :)
a czy to narusza regulamin?mnie naprawdę jest o wiele łatwiej tak,tym bardziej ,że te zdjęcia wyszukuję w necie

Posted

Wind napisał(a):
Justynko,

A nie mozna zamiast kolejnych, wielu postow jeden po drugim, utworzyc JEDEN post z np. 5 zdjeciami?

Bardzo Cie o to prosze
:-)

Mod
To naprawde Wind nie jest takie proste. Ja też dopiero się nauczyłam wklejać zdjęcia i nie potrafię wkleić kilku w jednym poście. Nie denerwuj się stopniowo napewno się nauczymy. Ja cieszę się ogromnie, że jużtyle umiem i z czasem napewno będzie coraz lepiej

Posted

Draczyn jak wkleisz jedno zdjęcie tzn. jak piszesz wiadomość i dasz pomiędzy jedną fotke to potem pod spodem od nowej linijki dajesz nową fotke tak samo jak z pierwszą robisz

i w ten sposób bedziesz miała zdjęcie pod zdjeciem ;)

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn jak wkleisz jedno zdjęcie tzn. jak piszesz wiadomość i dasz pomiędzy jedną fotke to potem pod spodem od nowej linijki dajesz nową fotke tak samo jak z pierwszą robisz

i w ten sposób bedziesz miała zdjęcie pod zdjeciem ;)
Ale jak daję przez image shack, to więcej jak jedno zdjęcie się w ramce nie ukazuje. Jak wybieram i podświetlm zdjęcia, to też tylko jedno mogę podświetlić