misiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Wreszcie kupiłam legowisko, takie jak ma Hebulka dla swoich piesków.Jestem bardzo zadowolona,a i Misiuni bardzo przypadło do gustu :wink: :D ,bo z niego nie wyłazi.Prawdopodobnie pilnuje,bo poprzednie zagarnął Sotek.Za to on boi się tej wielkiej kanapy i nie może się zdecydować,żeby na nią wejść :lol: :lol: :lol:.Kręci się wkoło,ale nie wchodzi i szuka starego :wink: :D . Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 misiaczek napisał(a):Wreszcie kupiłam legowisko, takie jak ma Hebulka dla swoich piesków.Jestem bardzo zadowolona,a i Misiuni bardzo przypadło do gustu :wink: :D ,bo z niego nie wyłazi.Prawdopodobnie pilnuje,bo poprzednie zagarnął Sotek.Za to on boi się tej wielkiej kanapy i nie może się zdecydować,żeby na nią wejść :lol: :lol: :lol:.Kręci się wkoło,ale nie wchodzi i szuka starego :wink: :D .To mm nadzieję, że niedługo wkleisz fotę na nowym legowisku Quote
misiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Jak tylko zrobię,to od razu wkleję :D Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 misiaczek napisał(a):Jak tylko zrobię,to od razu wkleję :DTo czekamy Quote
mazika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 czekamy czekamyna fotki ;) a tak poza tym witam ;) Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 marzena&pako napisał(a):czekamy czekamyna fotki ;) a tak poza tym witam ;)Witaj Marzena Pako, dawno Cię nie było. Ostatnio się mijamy, jak przychodzę na bf, to Ciebie już nie ma Quote
mazika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Draczyn napisał(a):marzena&pako napisał: czekamy czekamyna fotki ;) a tak poza tym witam ;) Witaj Marzena Pako, dawno Cię nie było. Ostatnio się mijamy, jak przychodzę na bf, to Ciebie już nie ma Ostatnio miałam dużo pracy i rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke :( A tak poza tym Jockerowi rosną stałe ząbki ;) urusł maluszek, chodzimy na spacerki tylko teraz zimno sie robi to cwaniaczek tylko sie wysika i do domciu ucieka :lol: Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 marzena&pako napisał(a):Draczyn napisał(a):marzena&pako napisał: czekamy czekamyna fotki ;) a tak poza tym witam ;) Witaj Marzena Pako, dawno Cię nie było. Ostatnio się mijamy, jak przychodzę na bf, to Ciebie już nie ma Ostatnio miałam dużo pracy i rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke :( A tak poza tym Jockerowi rosną stałe ząbki ;) urusł maluszek, chodzimy na spacerki tylko teraz zimno sie robi to cwaniaczek tylko sie wysika i do domciu ucieka :lol:Nie czaruj Marzenka, bo spotykam Cię w innych tematach, a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy Quote
mazika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='Draczyn']Nie czaruj Marzenka nie czaruje ;) [quote name='Draczyn']bo spotykam Cię w innych tematach prawda zgadzam się z tobą ;) pisałam że, zacytuje siebie ;) rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke no i ta chwilka była do innych tematów ;) [quote name='Draczyn']a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy wchodziłam na chwilke ale ni pisałam, po prostu nie wiedziałam co pisać ;) Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote name='marzena&pako'][quote name='Draczyn']Nie czaruj Marzenka nie czaruje ;) [quote name='Draczyn']bo spotykam Cię w innych tematach prawda zgadzam się z tobą ;) pisałam że, zacytuje siebie ;) rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke no i ta chwilka była do innych tematów ;) [quote name='Draczyn']a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy wchodziłam na chwilke ale ni pisałam, po prostu nie wiedziałam co pisać ;)Przegadałaś mnie Marzenka. Masz rację. Ostanio poza poznańską wystawą , nić ciekawego się nie dieje Quote
mazika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Zobaczysz Draczyn będzie lepiej ;) dział o bf sie jeszcze rozkręci ;) Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 marzena&pako napisał(a):Zobaczysz Draczyn będzie lepiej ;) dział o bf sie jeszcze rozkręci ;)Zazdroszczę zawsza grzywaczykom. Tam stale jest duży ruch. Tataj u nas jest i tak dużo lepiej, niż na początku, gdy prowadziłam długie monologi sama z sobą Quote
mazika Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 będzie dobrze, trzebabyć dobrej myśli ;) a i u nas sie rozkręci ;) zresztą widać ze dużo bfmaniacy nie mają zbytnio czasu tutaj wchodzić. Quote
Draczyn Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 marzena&pako napisał(a):będzie dobrze, trzebabyć dobrej myśli ;) a i u nas sie rozkręci ;) zresztą widać ze dużo bfmaniacy nie mają zbytnio czasu tutaj wchodzić.Ponadto rano jest zawsze więcej chętnych do rozmowy, o dużo osób ma komputery wyłącznie w pracy i w wolnych chwilach, mogą sobie co nieco popisać A kto wie , co stało się z Viris. Taka była aktywna, a teraz cisza i Beatka coś sie nie pokazuje Quote
mazika Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Możliwe że mają nawał pracy, ja ostatnio zupełnie nie miałam czasu, dzisiaj też taki dzień że szok, będe siedzieć i pracować :-? może na chwile wpadne. Quote
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 marzena&pako napisał(a):Możliwe że mają nawał pracy, ja ostatnio zupełnie nie miałam czasu, dzisiaj też taki dzień że szok, będe siedzieć i pracować :-? może na chwile wpadne.Jak będziesz miała chwikę czasu o narysuj moją Draczkę. Please Quote
mazika Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Draczyn napisał(a):Jak będziesz miała chwikę czasu o narysuj moją Draczkę. Please Jak bede miała to z przyjemnościa narysuje ;) na razie mam szkic wcześniejszego psiaka dla innej osoby rysuje i musze tamto skończyć najpierw. Wyślij tylko fotke z której chcesz żebym narysowała ;) Quote
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 marzena&pako napisał(a):Draczyn napisał(a):Jak będziesz miała chwikę czasu o narysuj moją Draczkę. Please Jak bede miała to z przyjemnościa narysuje ;) na razie mam szkic wcześniejszego psiaka dla innej osoby rysuje i musze tamto skończyć najpierw. Wyślij tylko fotke z której chcesz żebym narysowała ;)A gdie mam wyłać? Myślę, że najprościej będzie, jaksobie sama wybierzesz tą, która najbardziej Ci się podoba. Bęę czekać cierpliwieiej Quote
mazika Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 Draczyn może daj mi na priva ;) 2-3 zdjęcia które tobie sie najbardziej podobają a ja wybiore te co będe mogła narysować ;) Quote
Draczyn Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 marzena&pako napisał(a):Draczyn może daj mi na priva ;) 2-3 zdjęcia które tobie sie najbardziej podobają a ja wybiore te co będe mogła narysować ;)Marzenka, naprawdę mam zaufanie, wybierz, co chcesz. mnie lącze znów przerywa i nawet nie wiem , czy to zdążę napisać. Pozdrawiam Prawdopodobnie przez kilk dni będę bez netu. Kazano mi wymienić modem, bo prawdopodobnie, to on powoduje przerywanie lączności. Po wymianie, należy go rejestrowa i takie tam inne rzeczy. Tak więc pewnie będzie dłuższa przerwa w kontaktach ze światem wirtualnym Quote
Draczyn Posted November 10, 2005 Posted November 10, 2005 Obiecali, że dzisiaj ten modem przywiozą, ale jak to nas w telekomunikacji, nigy nic nie wiadomo Co z Wami się dzieje buldogomaniacy. Na wszystkich topikach jużz działają. Na niektórych nawet ostro się kłucą, a u nas co?????????????????????????Czyżby nasze uldoki tak długo spały. POBUDKA Quote
JustynaJK Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 no i jak tam nowy modem? Ja siedzę przez cały weekend uziemiona w pracy,jak mam chwile i net to zerkam na dogo Quote
Draczyn Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 JustynaJK napisał(a):no i jak tam nowy modem? Ja siedzę przez cały weekend uziemiona w pracy,jak mam chwile i net to zerkam na dogoModemu nie przynieśli. Zaraz będę tam dzwonić. Ta nasza telekomunikacja, to jeszcze w poprzedniej epoce siedzi - makabra. Można się załamać Quote
mazika Posted November 11, 2005 Posted November 11, 2005 Witam wszystkich ;) Draczyn niedługo twojego psiaka skończe rysować ;) jeżeli dobre zdjęcie wziełam :oops: Quote
Recommended Posts