Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wreszcie kupiłam legowisko, takie jak ma Hebulka dla swoich piesków.Jestem bardzo zadowolona,a i Misiuni bardzo przypadło do gustu :wink: :D ,bo z niego nie wyłazi.Prawdopodobnie pilnuje,bo poprzednie zagarnął Sotek.Za to on boi się tej wielkiej kanapy i nie może się zdecydować,żeby na nią wejść :lol: :lol: :lol:.Kręci się wkoło,ale nie wchodzi i szuka starego :wink: :D .

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

misiaczek napisał(a):
Wreszcie kupiłam legowisko, takie jak ma Hebulka dla swoich piesków.Jestem bardzo zadowolona,a i Misiuni bardzo przypadło do gustu :wink: :D ,bo z niego nie wyłazi.Prawdopodobnie pilnuje,bo poprzednie zagarnął Sotek.Za to on boi się tej wielkiej kanapy i nie może się zdecydować,żeby na nią wejść :lol: :lol: :lol:.Kręci się wkoło,ale nie wchodzi i szuka starego :wink: :D .
To mm nadzieję, że niedługo wkleisz fotę na nowym legowisku

Posted

marzena&pako napisał(a):
czekamy czekamyna fotki ;) a tak poza tym witam ;)
Witaj Marzena Pako, dawno Cię nie było. Ostatnio się mijamy, jak przychodzę na bf, to Ciebie już nie ma

Posted

Draczyn napisał(a):
marzena&pako napisał:
Witaj Marzena Pako, dawno Cię nie było. Ostatnio się mijamy, jak przychodzę na bf, to Ciebie już nie ma

Ostatnio miałam dużo pracy i rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke :(
A tak poza tym Jockerowi rosną stałe ząbki ;) urusł maluszek, chodzimy na spacerki tylko teraz zimno sie robi to cwaniaczek tylko sie wysika i do domciu ucieka :lol:

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn napisał(a):
marzena&pako napisał:

Ostatnio miałam dużo pracy i rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke :(
A tak poza tym Jockerowi rosną stałe ząbki ;) urusł maluszek, chodzimy na spacerki tylko teraz zimno sie robi to cwaniaczek tylko sie wysika i do domciu ucieka :lol:
Nie czaruj Marzenka, bo spotykam Cię w innych tematach, a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy

Posted

[quote name='Draczyn']Nie czaruj Marzenka
nie czaruje ;)
[quote name='Draczyn']bo spotykam Cię w innych tematach
prawda zgadzam się z tobą ;) pisałam że, zacytuje siebie ;)

rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke

no i ta chwilka była do innych tematów ;)
[quote name='Draczyn']a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy
wchodziłam na chwilke ale ni pisałam, po prostu nie wiedziałam co pisać ;)

Posted

[quote name='marzena&pako'][quote name='Draczyn']Nie czaruj Marzenka
nie czaruje ;)
[quote name='Draczyn']bo spotykam Cię w innych tematach
prawda zgadzam się z tobą ;) pisałam że, zacytuje siebie ;)

rzadko bywałam na dogo, a jak wpadałam to tylko na chwilke

no i ta chwilka była do innych tematów ;)
[quote name='Draczyn']a tutaj jakoś dziwnie sie mijamy
wchodziłam na chwilke ale ni pisałam, po prostu nie wiedziałam co pisać ;)Przegadałaś mnie Marzenka. Masz rację. Ostanio poza poznańską wystawą , nić ciekawego się nie dieje

Posted

marzena&pako napisał(a):
Zobaczysz Draczyn będzie lepiej ;) dział o bf sie jeszcze rozkręci ;)
Zazdroszczę zawsza grzywaczykom. Tam stale jest duży ruch. Tataj u nas jest i tak dużo lepiej, niż na początku, gdy prowadziłam długie monologi sama z sobą

Posted

marzena&pako napisał(a):
będzie dobrze, trzebabyć dobrej myśli ;) a i u nas sie rozkręci ;) zresztą widać ze dużo bfmaniacy nie mają zbytnio czasu tutaj wchodzić.
Ponadto rano jest zawsze więcej chętnych do rozmowy, o dużo osób ma komputery wyłącznie w pracy i w wolnych chwilach, mogą sobie co nieco popisać

A kto wie , co stało się z Viris. Taka była aktywna, a teraz cisza i Beatka coś sie nie pokazuje

Posted

Możliwe że mają nawał pracy, ja ostatnio zupełnie nie miałam czasu, dzisiaj też taki dzień że szok, będe siedzieć i pracować :-? może na chwile wpadne.

Posted

marzena&pako napisał(a):
Możliwe że mają nawał pracy, ja ostatnio zupełnie nie miałam czasu, dzisiaj też taki dzień że szok, będe siedzieć i pracować :-? może na chwile wpadne.
Jak będziesz miała chwikę czasu o narysuj moją Draczkę. Please

Posted

Draczyn napisał(a):

Jak bede miała to z przyjemnościa narysuje ;) na razie mam szkic wcześniejszego psiaka dla innej osoby rysuje i musze tamto skończyć najpierw. Wyślij tylko fotke z której chcesz żebym narysowała ;)

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn napisał(a):

Jak bede miała to z przyjemnościa narysuje ;) na razie mam szkic wcześniejszego psiaka dla innej osoby rysuje i musze tamto skończyć najpierw. Wyślij tylko fotke z której chcesz żebym narysowała ;)
A gdie mam wyłać? Myślę, że najprościej będzie, jaksobie sama wybierzesz tą, która najbardziej Ci się podoba. Bęę czekać cierpliwieiej

Posted

marzena&pako napisał(a):
Draczyn może daj mi na priva ;) 2-3 zdjęcia które tobie sie najbardziej podobają a ja wybiore te co będe mogła narysować ;)
Marzenka, naprawdę mam zaufanie, wybierz, co chcesz. mnie lącze znów przerywa i nawet nie wiem , czy to zdążę napisać. Pozdrawiam

Prawdopodobnie przez kilk dni będę bez netu. Kazano mi wymienić modem, bo prawdopodobnie, to on powoduje przerywanie lączności. Po wymianie, należy go rejestrowa i takie tam inne rzeczy. Tak więc pewnie będzie dłuższa przerwa w kontaktach ze światem wirtualnym

Posted

Obiecali, że dzisiaj ten modem przywiozą, ale jak to nas w telekomunikacji, nigy nic nie wiadomo

Co z Wami się dzieje buldogomaniacy. Na wszystkich topikach jużz działają. Na niektórych nawet ostro się kłucą, a u nas co?????????????????????????Czyżby nasze uldoki tak długo spały. POBUDKA

Posted

JustynaJK napisał(a):
no i jak tam nowy modem?

Ja siedzę przez cały weekend uziemiona w pracy,jak mam chwile i net to zerkam na dogo
Modemu nie przynieśli. Zaraz będę tam dzwonić. Ta nasza telekomunikacja, to jeszcze w poprzedniej epoce siedzi - makabra. Można się załamać