bulldog Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 chodzi mi o to zebym mogla jak najwieksze zdjecie umiescic tutaj a niewiem jak te zdjecia mam za duze czy li juz sie calkowicie pogubilam.. czyli powiedz mi co mam w tych rubrukach wpisac i bedzie git! Quote
anutka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Jeżeli masz zdjęcie pionowo to w Max. height wpisujesz 500, a Max. width 788. Jeżeli masz zdjęcie poziomo to w Max. height wpisujesz 788, a Max. width 500. Tak będzie dobrze i zdjęcie będzie największe z możliwych :) Quote
bulldog Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 ok zaraz sprobuje walne test i jak nie wyjdzie bede cie meczyc jutro:P jak cos dobranoc bo mam ogladac film a jutro na 8 do pracy pap's Quote
anutka Posted August 16, 2005 Author Posted August 16, 2005 Program jest wyjątkowo skomplikowany. Z takim dziwadłem się jeszcze nie spotkałam. Ja też już ide, bo Matylda zaczęła na mnie szczekać - wołą mnie już do łózka na wieczorne przytulanie ;) Dobranoc! Quote
bulldog Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 TEST a w cholere z tym programem.. a mialas powiedzec jaki z podanych programow jest po polsku to pokombinuje juz jutro kasuje ten szajs:P Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 I tu też Matrix jesteś miło mi nierozumiem tych hodowców i właścicieli buldożków, dlaczego nie lubią yskutować o swoich pociechach. Wybierasz się z Matrixem na północ - to znaczy gdzie, zdradż tajemnicę? Nie przejmuj się Bulldog, ja też trenowałam pół nocy i nic mi z tego nie wyszło. Opowiedz lepiej o swojej pociesze Quote
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 no to takie moje plany na rok przyszły trochę wczesnie ale planowac trzeba :) Sopot może Szczecin i słyszałem, że w Gdańsku chcą zrobić międzynarodową wystawę słyszeliście coś o tym? Quote
bulldog Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Witaj Draczyn to jest oczywiscie buldog francuski hihihi chlopak wabi sie Belmondo :P ma 5 lat i jego pani bardzo chce go pakazac tutaj tylko cos nie bardzo kuma o co chodzi wlasciwie juz prawie rozumiem tylko nie mam w czym tego zrobic..;/ ide ogladac dom woskowych cial czy cos w tym stylu dobranoc.. wiecej nie mam sil o charakterku puzniej :P Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Trudno dobranoc. do jutra Z tym Gdańskiem, to już w ubiegłym roku miała być jakaś zmiana, ale coś z tego nic nie wyszło. A w Katowicach będziesz? Quote
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 tak, mieszkam na południu Polski koło Cieszyna i te południowe wystawy "obstawiam" Katowice, Opole, Kraków, Bytom, Ustroń, Racibórz, Chorzów, Rybnik Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Jeśli bys był Mtrix tak uprzejmy to napisz mi proszę, kto sędziuje buldożi w Rybniku, Zabrzu i Bytomiu, bo chcemy na jedną z tych wystaw pojechać z naszą Draką Quote
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 W Rybniku Elżbieta Junikiewicz, a w Zabrzu to nie wiem ale do jutra będę wiedział chyba że Góral mnie wyprzedzi w podaniu informacji bo on w tej 9 grupie siedzi. Bytom będzie dopiero w przyszłym roku w tym roku tam wystawa odbywała się w maju. Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Byliśmy w Bytomiu 2 rzy, ale wydawało mi się, że to było na jesieni. Dawnie bły tam międzynarodowe Quote
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 oj międzynarodowa jak pamiętam to chyba 1999 rok ale nie pamietam dokładnie teraz tam sa jedynie wystawy krajowe Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 W tym ferworze dyskusji nawet nie zauważyłam, że już zaliczyłam czwartą łapkę Quote
Minimolos Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 W Zabrzu - Jaroslav Matyas http://zkwp-zabrze.silesianet.pl/wyst'04.htm Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 A szkoda, ja lubię te wystawy na Sląsku, a ta międzynarodowa w Bytomiu to była chyba 5 lat temu Quote
matrix..... Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Minimolos dziekuję za uzupełnienie informacji, ja w tym roku z Zabrza rezygnuję :) Draczyn napisał(a):A szkoda, ja lubię te wystawy na Sląsku, a ta międzynarodowa w Bytomiu to była chyba 5 lat temu całkiem mozliwe i gratuluję stopnia młodszego dogomastera ! Quote
Draczyn Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Dzięki powinno się to oblać ale narazie można tylko tak :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: :drinking: Quote
anutka Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Z polskich programów to jest Photo Editor i PhotoShop. Photo Editor jest to program z pakietu Office, więc możesz go nawet mieć już w komputerze Dzień dobry Dzisiaj jestem gotowa do rozmów, ale widze, że nikogo nie ma. Szkoda Quote
Draczyn Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Dzieńdobry Anutko. Miło,żę jesteś. Może ty zaprosiłabyś do dyskusji więcej osób, bo ty wszystkich znasz. Ja mam wiele domowych zajęć i nie mogę cały dzięń tu rzebywać, ą szkoda by było, aby ten buldożkowy temat umarł Dzieńdobry Anutko . Dobrze, że już jesteś Quote
anutka Posted August 17, 2005 Author Posted August 17, 2005 Dobrze zaprosze, tylko akurat ci co byliby chętni wyjechali, ale jak się pojawią to wspomnę im o tym forum. Na razie muszę na swojej stronie zrobić małą aktualizacje i umieścić link do tego forum zamiast do Pani ulubionego ;) Jestem, jestem i będe cały dzień. Mam nadzieje, że nie skasowałaś tego programu, bo jestem w trakcie robienia dla Ciebie obrazkowej instrukcji obsługi ;) Quote
Draczyn Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Bardzo Ci dziękuę, a jeśli możn prosić, to na tym fforum jestem pprostu Draczyn Quote
Recommended Posts