Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No i co z tym zrobilas Anutko? Draczyn od razu jak ktos niewygodny dla niej sie pojawil nawet chyba nie prosila, tylko dala rozkaz. Wklej prosze jeszcze jakies ciekawe posty na to jak Draczyn sugerowala na przyklad ze " One w tym wloclawku juz przekabacily Minimolosa". Tylko dlatego ze Draczyn zapomnniala ze Minimolos jej pogratulowal. Albo posty o Paziu Krolowej. Albo z ****ami na gifach. I co z tym zrobilas Anutko.

Evelina napisał(a):
Moi Drodzy
Bardzo prosze, aby kazde z forum rozwiazywalo swoje konflikty u siebie.

Ja juz skonczylam. Tylko ze nie wszyscy maja mozliwosc bronic sie na tych forach z ograniczonym dostepem do logowania sie tam :D

Posted

Nikt nikomu nie zablokował dostępu. W każdej chwili możesz wejść i napisać posta.

No i co z tym zrobilas Anutko?

Odpowiedź znajdziesz w moich poprzednich postach.
Moi Drodzy

Na tym zakończyłąm dyskusje.

Posted

ja sie nie wypowiadam na ten temat :) jest mi wszystko jedno kto tu zaglada :) kady ma swoje racje :) mogla bym skomentowac ta sytuacje ale niechce tu wywolywac kolejnej awantury bo pewnie by sie to wielu osoba nie spodobalo :) a tam ma spokuj :) i czuje sie z tym dobrze ... pozdrawiam i dlaczego niekt nie oglada moich foteczek :-( ;P hehehe i nie klucicie sie juz bo wam jezyki zamarzna ;P

Posted

VirisCytat:
Napisał(a) Evelina
Moi Drodzy

Ja juz skonczylam. Tylko ze nie wszyscy maja mozliwosc bronic sie na tych forach z ograniczonym dostepem do logowania sie tam Nie ma zadnych problemow z dostępem , czy mam tu Viris wkleic Twoj post z tamtego własnie fora? jako "azha".. ? a jakie Ty masz powody do obrony jak sprawa nie dotyczy Ciebie? przyszłas tylko zeby namieszac i oskarzasz innych o mieszanie? to jst zgroza , o ktorej piszesz...i aby uniknąc własnie takich jednorazowach wypadow sama zwrociłam sie do Admina o jakies utrudnienia , zeby nie miało takie wichrzycielstwo miejsca , jak widac nie myliłam sie i mam rację..

Posted

Re-a widzisz jak łatwo oskarżasz ludzi :evil_lol: a do tego jeszcze nie strzeliłas :evil_lol:

azha to jestem ja, jest to nick którego uzywam na wszystkich forach z wyjątkiem dogomani :evil_lol:

więc pomysl najpierw zanim cos napiszesz albo chociaż dla pewności sprawdź ip, pozdrawiam (PW, azha)

Posted

PWLudzie tylko spokój nas uratuje :evil_lol:
Czy nie widzicie że Re-a nas podpuszcza, wyluzujcie troche.
Wy się gorączkujecie a Re-a ma ubaw.
Zastanówcie się czy warto się w to tak mocno angażować.

Pw- jestes kolejna wstrętna wichrzycielka .. czyja prowokacja ? popatrz kto temat wstrzął na nowo.. i po co były te wklejki , z ktorych teraz nie umiecie sie wytłumaczyc , bo temat Draczyn i ER był juz zamkniety.. kto go wszczął na nowo popatrz , bo to nie jest bardzo daleko.. zadna fatyga , a myslałyscie ze juz nikt więcej nie odezwie się i pojedziecie sobie rowno , nie przebierając w srodkach po tych ktorych uwazacie za popleczników Draczyn ? cos chyba sie przeliczyłyscie.. i nie jest to w porządku , a jak sie nie ma argumentow na to co sie mowi to najlepiej powiedziec koniec i to nie ja to oni , czy taka jest tu zasada??????

Posted

tak Re-a najlepsza obroną jest atak, Ty mozesz sobie wchodzic i "jeździć" po wszystkich ale jesli ktos napisze coś do Ciebie to wtedy atakujesz.
Gratuluje taktyki jak się nie ma argumetów ta każda jest dobra :evil_lol:

"i po co były te wklejki , z ktorych teraz nie umiecie sie wytłumaczyc"
a z czego ja mam się tłumaczyć ? dziwne, mam tłumaczyć czyjeś posty i słowa? są w języku polskim i przeciez nie wymagają tłumaczenia

Posted

Re-a napisał(a):
proszę aby wysmiewając sie z fora na ktorym panuje dobra atmosfera , a rozmowy toczą sie bez uzywania epitetow wobec siebie ,
Strasznie się wzruszyłam czytając ten post w całości.A jak przeczytałam to zdanie,to pierwszy raz Ci Re-a uwierzyłam :lol:.Bo to,ze tam rozmowy toczą się bez używania epitetów wobec siebie to nie mam wątpliwości.Epitety na tamtejszym forum są przeznaczone dla innych,czemu dałam dowód.

PW też uważam,że Re-a prowokuje i dobrze się bawi :lol:.

Acha,i nie kłóćmy się "bo podobno wszyscy z dogo już odeszli,zostali tylko Ci co lubia się kłócić"

Re-a....nie chcę żebyś pomyślała,że czepiam się szczegółów,ale czy Ty się z nami nie żegnałaś już kilkakrotnie(mówiąc,że i tak się tu niczego nie dowiesz).....a wciąż wracasz.Ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu siostro.Chyba mogę Cię tak nazywać,przecież też jestem zarejestrowana na tamtym forum :evil_lol:.

Proponuję,od dziś omijać osoby z którymi nie mamy ochoty rozmawiać.Jakoś do tej pory dogo nie padło.Oprócz Draczyn i Elżbiety(z przymusu) i Anutki(z własnej woli) pozostali jak pisali tak piszą.Gdzie przewidywano katastrofę,upadek i takie tam ;).

Ale z mojej strony jedno jest pewne,gdy ktoś będzie mnie,moją rodzinę lub moje psy szkalował,zawsze będę się bronić.

Posted

Nie oskarzam nikogo , dałam znaki zapytania , za wyjasnienie i sprostowanie dziŁkuje ,, i przepraszam tylko za to Viris , za nic innego nie , bo nie obraziłam nikogo a powiedzenie prawdy nie powinno obrazac.. a co do Twojej dorosłosci poddaję ją pod wątpliwosc...
EvelinaMoi Drodzy
i to uwazam za najsłuszniejsze w tej sprawie...

Posted

w trakcie pisanie przybyły jeszcze posty ktorych nie widziałam , ... odpowiadam: nie obrazam nikogo, mowię co czuje , to Wy raczej drogie forumowiczki mnie obrazacie i oskarzacie .. o podpuszczanie , zabawę i fałsz.. stanowczo zaprzeczam , nie wysmiewam sie z nikogo w przeciwienstwie do Was ,, " siostry" .. a jesli komus przeszkadza moj tu pobyt , to trudno , ja pytałam o inne spawy a wy wracacie tylko do jednego.. czyzby obawa ??? tylko przed czym..misiaczek - : Re-a....nie chcę żebyś pomyślała,że czepiam się szczegółów,ale czy Ty się z nami nie żegnałaś już kilkakrotnie(mówiąc,że i tak się tu niczego nie dowiesz).....a wciąż wracasz.Ja oczywiście nie mam nic przeciwko temu siostro.Chyba mogę Cię tak nazywać,przecież też jestem zarejestrowana na tamtym forum :evil_lol:.-- alez oczywiscie ze mozesz , jesli nie robisz tego z niecnych pobudek.. a jak przeszkadza Ci moj tutaj pobyt , zwroc sie do Moda o bana .. przy okazji dla siebie , bo rowniez nic dobrego juz nie wnosisz.. niestety..

Posted

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:No nie.Ty nie zrozumiałaś przez te kilka dni ani jednego mojego postu.Jest to bardzo dziwne,ponieważ piszę bardzo poprawnie.I pozostali jakos nie mają problemów z interpretacją.I z tego co wiem (a wiem;)),stali użytkownicy nie mają nic przeciwko mojej obecnosci na forum :p.Jak bedą mieli,to gwarantuję Ci,że się wyniosę,bo nie należę do osób wyrzucanych drzwiami i wchodzących oknem ani siłą narzucających swoją obecność.

I proszę Cię .....odpisuj tylko na moje posty,które zrozumiesz :eviltong:.

Posted

Dziewczyny, dajcie spokój. Jesteście chyba młodziutkie i ciagle sie kłócicie.
Obie Panie, które dostały bana są trochę starsze ( tak jak ja) i też się ciagle kłóciły. Czy na wszystkich forach tak jest, czy tylko ja mam takie szczęście i ciagle trafiam na kłótnie? :crazyeye: Przecież nie po to je wymyślono, miała być merytoryczna dyskusja a co jest? Jest bardzo niemiło.:shake:

Posted

cocobull napisał(a):
Dziewczyny, dajcie spokój. Jesteście chyba młodziutkie i ciagle sie kłócicie.
Obie Panie, które dostały bana są trochę starsze ( tak jak ja) i też się ciagle kłóciły. Czy na wszystkich forach tak jest, czy tylko ja mam takie szczęście i ciagle trafiam na kłótnie? :crazyeye: Przecież nie po to je wymyślono, miała być merytoryczna dyskusja a co jest? Jest bardzo niemiło.:shake:

Masz rację całkowitą.
Dziewczyny bądźmy mądrzejsze i skończmy te jałowe dyskusje.

PW,Viris,Basiulka....właźcie na galerię i powklejajcie jeszcze parę fotek dla rozładowania napięcia ;).Ja musze wyjść,jak wrócę to moze też coś wkleję .

Posted

Trzymam Cie misiaczek za slowo. Ja wlasnie przetrzepuje to co sie uratowalo po wielu formatach i pewnie cos dzisiaj tez uda mi sie wrzucic.

Cocobull - jak tam sie czujecie?

Posted

Misiaczek co tam u Twoich dzieciątek ??
Stęskniłam się za ich fotkami :multi: :multi:
Cocobull - Ty też powinnaś się pochwalić zdjęciami Twojej Cocuni :razz:

Usmiechnijcie się dziewczyny,proszę
:multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi:

Posted

Viris napisał(a):
Usmiechamy sie usmiechamy. Jak tam przezylyscie rozstanie z synkiem Hebulka?

My jako tako,ale Rokuś jest bardzo smutny,nawet bawić się nie chce i jak wpada po spacerze do domu to biega wszystkich pokojach jakby czegoś a raczej kogoś szukał...:-(