Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

anutka napisał(a):
Jestem, jestem.
Jutro piątek. własnie udało mi się przebrnąć przez całą mitologię i naukę polskiego. Myśle, że zostane tu troche dłużej ;)
To wspaniale. Myślę, że trochę z nami porozmawiasz

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o 18
Jednak pewnie wysłucham wszystkiego co się mama dowiedziała i jak będzie jeszcze nie za późno wróce tutaj :)

Oj tak zapomniałąm jeszcze o nauce wieczornej.
Mimo to postaram się jeszcze tu pobyć troche.

Posted

anutka napisał(a):
o 18
Jednak pewnie wysłucham wszystkiego co się mama dowiedziała i jak będzie jeszcze nie za późno wróce tutaj :)

Oj tak zapomniałąm jeszcze o nauce wieczornej.
Mimo to postaram się jeszcze tu pobyć troche.
To będziemy czekać :scared: :scared: :scared: :scared: :klacz: :klacz: :klacz: :sweetCyb: :sweetCyb: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Jestem spowrotem. Widze, że jest jeszcze wczesnie.
W takim razie jeszcze troche tu pobęde.
A jak było na zebraniu. Czy Mama już wróciła

Wróciła.
Zachwycona szkołą, nauczycielami. generalnie ma takie same odczucia jak ja :)

Posted

No wreszcie wrocilam ze szkoly. W szkole co prawda non stop mam internet ale zapomnialam hasla!

Jedyne co chcialam jeszcze dopowiedziec to ze na cale szczescie jeszcze nie musial tu wkraczac moderator bo nie bylo sprawy powaznej :D

Opra wlasnie zgrywam nowe zdjecia Klary i ze dwa myszoskoczkow tak zeby Wam sie pochwalic moja Hodowla :) Wrzuce do szczeniaczkow lub galerii.

Posted

Viris napisał(a):
No wreszcie wrocilam ze szkoly. W szkole co prawda non stop mam internet ale zapomnialam hasla!

Jedyne co chcialam jeszcze dopowiedziec to ze na cale szczescie jeszcze nie musial tu wkraczac moderator bo nie bylo sprawy powaznej :D

Opra wlasnie zgrywam nowe zdjecia Klary i ze dwa myszoskoczkow tak zeby Wam sie pochwalic moja Hodowla :) Wrzuce do szczeniaczkow lub galerii.
To wspaniały pomysł. Chętnie obejrzymy, a szczególnie te myszoskoczki

Posted

Witajcie :-)

Fakt, Forum Dogo jest zdecydowanie bardziej liberalne niz znane mi inne Fora na ktorych bywam (np. o fotografii 8) ). To i dobrze i zle ;) Dobrze, bo mamy fajna atmosfere, dosc luzna a czasem mocno rozrywkowa. A zle dlatego, ze wiele "pustych" postow trzeba przegladnac zanim znajdzie sie to czego sie szuka ;)

Nie mniej jestem tutaj, czytam i obserwuje :-)

Jesli bede jakies pilne sprawy, zawsze mozna wyslac mi PW :-)

pozdrawiam i milego dnia :-)

Mod.

Posted

Wind napisał(a):
Witajcie :-)

Fakt, Forum Dogo jest zdecydowanie bardziej liberalne niz znane mi inne Fora na ktorych bywam (np. o fotografii 8) ). To i dobrze i zle ;) Dobrze, bo mamy fajna atmosfere, dosc luzna a czasem mocno rozrywkowa. A zle dlatego, ze wiele "pustych" postow trzeba przegladnac zanim znajdzie sie to czego sie szuka ;)

Nie mniej jestem tutaj, czytam i obserwuje :-)

Jesli bede jakies pilne sprawy, zawsze mozna wyslac mi PW :-)

pozdrawiam i milego dnia :-)

Mod.
Bardzo Dziękujemy, ale narazie przynajmniej nie było chyba, aż takich nadużyć, aby wymagały one twije interwecji.Serdecznie pozdrawiamy

Posted

Witajcie

Wind napisał(a):

Rzeczywiście to forum jest inne - przez co bardzo mi się tu podoba. :)

Posted

Draczyn napisał(a):
Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie

Ja dzisiaj jestem do wieczora. Muszę troche nadrobić internetowe zaległości ;)

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie

To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

To bardzo się cieszę. Popatrz nawet z tego wszystkiego nie zauważyłam, że masz trzecią łapkę. Lepiej póżno niż wcale. Serdeczne gratulacje

Już od tygodnia mam trzecią łapkę ;)

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

W ferworze dyskusji nie zauważyłam. Dopiero dziś ja dostrzegłam, przepraszam

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):

No co Ty 0- przecież nie masz za co przepraszać :)
Przecież ja nie pisze postów dla łapek

Posted

anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
[quote name='Draczyn']Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie

Przecież ja nie pisze postów dla łapekDoskonal o tym wiem, ale na tym forum jest przyjęte, że się gratuluje, a ja tego nie zrobiłam przez przeoczenie i to nie jest fair

Posted

Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
anutka napisał(a):
Draczyn napisał(a):
[quote name='anutka'][quote name='Draczyn']Dzieńdobry Anutko, dobrze, że już jesteś, bo ja wystawiam jutro pieski i muszę się do wystawy przygotować, tak że niedługo zostawię Ci samą na gospodarstwie

Przecież ja nie pisze postów dla łapekDoskonal o tym wiem, ale na tym forum jest przyjęte, że się gratuluje, a ja tego nie zrobiłam przez przeoczenie i to nie jest fair
Bez przesady.

Gdzie sie podzialiście??
Właśnie wróciłąm z zakupów a tu cisza.

Posted

Ja tu co jakiś czas zaglądam i głucha cisza. Właśnie dziś masz czas, wtedy , gdy wszyscy go nie mają. Ja już szystko przygotowałam do wystawy i skoczę do grzywaczyków. Zobaczę c tam słychać. Mam jeszcze tylko pieski do kąpieli, ale to po ostatnim spacerze, bo wcześniej i tak się umorusają

Posted

Draczyn napisał(a):
Ja tu co jakiś czas zaglądam i głucha cisza. Właśnie dziś masz czas, wtedy , gdy wszyscy go nie mają. Ja już szystko przygotowałam do wystawy i skoczę do grzywaczyków. Zobaczę c tam słychać. Mam jeszcze tylko pieski do kąpieli, ale to po ostatnim spacerze, bo wcześniej i tak się umorusają

No własnie pustki straszne.
Ja też dzisiaj kąpie Matyldę. Przez te upały ciągle leży w kurzu :lol: