Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

witajcie!
Forum chodzi jak mucha w smole, nie mogę pisac postów!!
Ewa witaj!! Opowiedz cos o swoim szczeniaczku! Jak sie wabi? Z jakiej hodowli? Dlaczego ta rasa? Jestem wszystkiego ciekawa...

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ats napisał(a):

Ewa witaj!! Opowiedz cos o swoim szczeniaczku! Jak sie wabi? Z jakiej hodowli?

Ats,pamiętasz jak na 100pociech napisałam Ci na pv o buldożku płowym?
Ty odpisałaś,że to ogłoszenie już nie aktualne.To Ewa właśnie kupiła tę sunię.Jest śliczna :D .

Ale jesteś spostrzegawcza,zauważyłaś,że łapki się dorobiłam.Parę dni i tyle postów...widocznie fajnie nam się gada :thumbs:

Posted

Dzieńdobry Misiaczku, coś nie mam szczęścia, gdy wchodzę wszyscy już pokończyli rozmowy. Idę na zlot buldożków pooglądać zdjęcia naszej szefowej :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :smilecol: :rocol: :icecream: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :drink1: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run: :Dog_run:

Posted

Zazdroszę Wam tych robótek popołudniowych. Mycie garów , oglądanie zdjęć itd. Ja od kilku godzin poszukuję kotka , który ma umieszczony słoik na głowie od kilku dni. Tą straszną wiadomość przyniósł do domu mój syn i teraz połowa wsi , szuka biedaka. Mam nadzieje , że zdążymy mu pomoc .

Posted

To faktycznie przykra historia, najgorzej , że taki spanikowany kotek jest b. trudny do schwytania. Wątpię, czy wam się uda, bez jakichś specjalnych urządzen do łapania zwierząt jnp siatki

Posted

Witam Wszystkich Miłośników Rasy Buldog Francuski!

Hodowla Dogów Niemieckich i Buldożków Francuskich "KRÓL ARLEKIN" z Kielc postanowiła dołączyć do wszystkich ' forum-owiczów" :D

Dla tych co nas nie znają : posiadamy w hodowli
3 suczki buldoga francuskiego
1 reproduktora buldoga francuskiego
oraz parkę Dogów Niemieckich!
Obecnie w domku mieszka z nami 3 szczeniąt po Ch.Pl Gieni Filutce od Rudej Wiedzmy i Kubusiu Draczyn! Zresztą pewnie większość z Was widziało ich zdjęcia na tym forum :P
A w brzuszku naszej biało-czarnej suczki - jest miot po francuskim psie Utillo!
Więc jak widzicie jesteśmy zabuldożeni!
Pozdrawiamy
Hodowla Król Arlekin

Jeśłi ktoś ma ochotę dowiedzieć się czegoś więcej o nas to zapraszamy na strone internetową pod adresem:
http://krolarlekin.w.interia.pl
[b

Posted

Witajcie z Króla Arlekina, milo nam bardzo, że do nas dołączyliście. Cieszynas bardo, że jest coraz więcej miłośników bf Molosko. Dominika z forum 100nieszczęść prowadziła jakieś forum o kotach. A czy kupiłaś sobie kotka?. zdradż nam tajemnię :o :o :o :o :o :o :o :o