BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Dzień dobry!:lol: A dzień dobry dzień dobry :evil_lol: A Kleksiu tylko trochę nasikał przez całą noc... tylko strasznie kapie :shake: a co tam u was?? jak mija niedziela ?? :cool1: bo ja zamiast się uczyć siedzę na forum :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):A dzień dobry dzień dobry :evil_lol: A Kleksiu tylko trochę nasikał przez całą noc... tylko strasznie kapie :shake: a co tam u was?? jak mija niedziela ?? :cool1: bo ja zamiast się uczyć siedzę na forum :evil_lol: Ja też mam sporo do nauki:shake: Ale sie nie ucze!:evil_lol: bo mi sie nie chce... tylko nauka i nauka :roll: Jeszcze czego...:diabloti: To dobrze że Kleksiu już coraz mniej siusia:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):Ja też mam sporo do nauki:shake: Ale sie nie ucze!:evil_lol: bo mi sie nie chce... tylko nauka i nauka :roll: Jeszcze czego...:diabloti: To dobrze że Kleksiu już coraz mniej siusia:loveu: A no dobrze, dobrze :evil_lol: a nauka hm... egzaminy juz a 2 dni a ja nic się nie uczyłam :shake: hehe :oops: Quote
Korenia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ja też się nic nie uczyłam na swoje gimnazjalne egzaminy ;) Moje 2 kumpele wszystko powtarzaly, jedna miala ode mnie wiecej o 3 ptk, a druga o 14 mniej - i kto na tym najlepiej wyszedł ? JA :diabloti: Mnie czekaja egzmaniny na koniec maja :angryy: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Nauka .. a co to jest :evil_lol: ? Ja się dziwie , że z moim podejściem do uczenia się mam czerwony pasek :hmmmm: :evil_lol: . Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Nauka .. a co to jest :evil_lol: ? Ja się dziwie , że z moim podejściem do uczenia się mam czerwony pasek :hmmmm: :evil_lol: . ja ostatni czerwony pasek miałam w 6 klasie :evil_lol: Quote
Korenia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):ja ostatni czerwony pasek miałam w 6 klasie :evil_lol: Ja w 3 gim :evil_lol: W liceum nie ma co liczyć :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):ja ostatni czerwony pasek miałam w 6 klasie :evil_lol: Uuu :shake: . Kiepsko :diabloti: . Czyli najmądrzejsza z nas jest Korenia :loveu:. Bo do 3 gim . jeszcze nie doszłam ;) . Quote
Korenia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):Uuu :shake: . Kiepsko :diabloti: . Czyli najmądrzejsza z nas jest Korenia :loveu:. Bo do 3 gim . jeszcze nie doszłam ;) . :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ja juz po 3 :eviltong: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Wez się korenia tak nie popisuj :shake: hehe :D nie no żartuje :mdrmed: ja to tam jakąś średnią wyciągne...np. 4,1 :evilbat: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Korenia napisał(a)::cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: :cool3: ja juz po 3 :eviltong: a ja w 3 :bigcool: hehe sorka ale mi się te emotikonki spodobały :ylsuper: :laola: Quote
Korenia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):Wez się korenia tak nie popisuj :shake: hehe :D nie no żartuje :mdrmed: ja to tam jakąś średnią wyciągne...np. 4,1 :evilbat: Ja miałam 5,3 :evil_lol: :evil_lol: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 No nietety przed chwilą powiedziałam się , że na wystawę jadę tylko na jeden dzień ! Jaka szkoda . Prawdopodobnie zdecyduje się na sobotę . Agatko , bierzesz aparat :razz: :hmmmm: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):ja ostatni czerwony pasek miałam w 6 klasie :evil_lol: witaj w klubie...:diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Kamcia_14 napisał(a):No nietety przed chwilą powiedziałam się , że na wystawę jadę tylko na jeden dzień ! Jaka szkoda . Prawdopodobnie zdecyduje się na sobotę . Agatko , bierzesz aparat :razz: :hmmmm: Biore biore :lol: ale ważne, że wogóle jedziesz i się spotkamy :cool3: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):witaj w klubie...:diabloti: hihi :lol: niejestem sama :evil_lol: a ty teraz gdzie sie uczysz?? Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):hihi :lol: niejestem sama :evil_lol: a ty teraz gdzie sie uczysz?? W gimnazjum:p Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Pati i Daisy napisał(a):W gimnazjum:p heh to witaj w klubie :) :evil_lol: Quote
Pati i Daisy Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):heh to witaj w klubie :) :evil_lol: już mamy trzy swoje kluby:ylsuper: Quote
MAREA SHAPIRO Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Hej Kleksiku! Tu Mela! pozdrowionka!:loveu: Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 MAREA SHAPIRO napisał(a):Hej Kleksiku! Tu Mela! pozdrowionka!:loveu: Witamy witamy :D Quote
BlackSheWolf Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 wróciliśmy od weta z Lodzi... ;( mało szans... już sika pod siebie jak śpi... jeśli wyniki badania krwi bedą złe, będziemy próbować dalej a jeśli nerki będą oki, będzie miał operacje... a, że się wybudzi ma małe szanse.. ;( nie chce go stracić... ;( dlaczego to on?? ;( mój młodszy braciszek ;( ;( ;( ;( ja się z nim wychowałam... bez niego zycie straci sens... ;( Quote
Kincia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 butterfly15 napisał(a):wróciliśmy od weta z Lodzi... ;( mało szans... już sika pod siebie jak śpi... jeśli wyniki badania krwi bedą złe, będziemy próbować dalej a jeśli nerki będą oki, będzie miał operacje... a, że się wybudzi ma małe szanse.. ;( nie chce go stracić... ;( dlaczego to on?? ;( mój młodszy braciszek ;( ;( ;( ;( ja się z nim wychowałam... bez niego zycie straci sens... ;( Jezu :placz: :placz: :placz: Trzymam kciuki !!!!! Mam wielka nadzieje ze nic mu niebedzie :placz: :placz: Trzymacie sie jestesmy z wami :*:* Quote
Recommended Posts