Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

Oto fotki Cyganki:

tak bardzo ja pokochalam :( moja mama ciagle o niej slyszy... ciagle opowiadam.... pokazuje zdjecia... pogadam dzis z nia :( moze sie uda... pamietam z 3 tygodnie temu mowila "jest Kleksiu... jakby go nie bylo wzielabym Cyganke"... niestety Kleksia zabraklo ;( ;( ;(

• a ja mogłabym ja wziasc... nawet na tymczas... zobaczymy... wczoraj wieczorem mama jeszcze powiedziala:
    TUTAJ NIE BEDZIE JUZ ZADNEGO PSA ;(

• Replies 1.7k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']chcialabym drugiego psa bo jest taka bida w schronie ktora mocno kocham... ale boje sie, ze Kleksiowi sie to podobac nie bedzie :( ze po jego smeirci mam juz nastepnego :( i rodzice tzn mama niezbyt chce psa :(
    Dlaczego miałoby mu si nie podobać? :roll: Właśnie że tak, cieszyłby się, że przygarnęłaś bidę za schronu:) Przecież on już na zawsze będzie w Twoim sercu bo przez te 10 lat pozostawił w Tobie niezatarty ślad!:p

Posted

nie uda sie ;(
    ma 1,5 roku... jest kochana i wychowana... nauczona czystosci a jak jej powiem "zostan" to ona sie nie ruszy dopoki nie wroce... ale jak wchodzi do boksu to ja mam pelne oczy lez ;( nei mam sumienia jej tam wprowadzac po spacerze...

Posted

Z takim podejściem nic nie zdziałasz...zamiast tak tu siedzieć wymyśl coś, powiedz tak, żeby już nie było odwrotu, tak, że będzie musiała się zgodzić.
    A co z innymi domownikami? Też na nie?

Posted

Jak będziesz mówiła że się nie uda to się nie uda!!!
    Trochę pozytywnego myślenia!!!
    Powiedz mamie, że jak w najbliższym czasie nie weźmiesz Cyganki to ona zdechnie. Zaproponuj mamie, że weźmiesz ją tylko na czas dopóki nie znajdzie nowego domu. A jak Ci się uda ją przekonać do tego to tylko kwestia czasu a się zakocha w Cygance i zostanie z Tobą na zawsze!!!

Posted

no to ja nie wiem....najpierw mama mówi że nie chce w ogóle psa potem że chce yorka no to nie rozumiem....pies rasowy zamiast kundelka??
    Powiedz mamie że psy rasowe mają również "wady" ->choroby które są "przyczepione" do danej rasy np. Onek problemy ze stawami itp.
    Nie wiem jak Wy ale ja mam 2 kundelki i dla mnie są najpiękniejsze na świecie. Nie oddałabym Je za żadne skarby.

Posted

Może argument, ze york zawsze znajdzie nowego właściciela, a Cyganka - niekoniecznie...

Cyganka nauczona czystości, a yorka - jak każdego szczeniaka - trzeba dopiero tego nauczyc...

Przecież cyganka będzie dla Ciebie pociechą po stracie Kleksa! Czy mama tego nie rozumie? Yorka kupuje dla siebie, a dla Ciebie...?
    pzdr.

Posted

nie wiem juz nic ;( mama nie chce KUNDELKA ;( ;( ;( a ja je kocham ponad zycie.... no i tylko yorka... ;( a ja yorka nie chce... wiec pewnie psa nie bedzie ;( rozeslalam wiadomosci o cygance gdzie moglam... a ogloszenia o niej juz dawno wisza u mnie w miescie...

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
    nie wiem juz nic ;( mama nie chce KUNDELKA ;( ;( ;( a ja je kocham ponad zycie.... no i tylko yorka... ;( a ja yorka nie chce... wiec pewnie psa nie bedzie ;( rozeslalam wiadomosci o cygance gdzie moglam... a ogloszenia o niej juz dawno wisza u mnie w miescie...

zapytaj mamy czemu akurat york... jeśli to już było przepraszam, może po prostu jakiegoś innego małego pieska zaproponuj...

Posted

Też miałam problem z mamą.... ona po prostu uważała że pies w domu śmierdzi, że psa mieć nie będziemy... ale małe Jacku u wujka zmieniły jej zdanie, teraz nawet tata, jeszcze bardziej zagorzały przeciwnik go polubił, to dlatego, że mój Grami pomimo 1,5 roku dalej wygląda jak szczeniak :P może to trochę inny problem, ale skoro mama kundelka nie chce możesz poszukać innych ras, nawet z długimi włosami, może pójdziecie na kompromis...

A cavalierki są śliczniutkie : )