Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

dogomanka_ napisał(a):
Agatko,wiem,ze to niezbyt wypada itp...ale moze odpowiednim psem dla Ciebie byłaby Cyganka.?Ona Cię zna,Ty znasz ja...Wiem,ze nie mozesz nieczego brac na sile itp. i to Ty zdecydujesz czy jestes juz gotowa na nowego psiaka ,ale tak mi teraz przemkla ta mysl przez glowe jak napisalas,ze moze wezmiesz jakiegos psiaka ze schronu...

wiem.. kocham cyganke... we wtorek do niej jade... ale nie wiem kiedy bedziemy miec nowego psa... moze dopiero za rok ? albo na wakacje? a moze wogole ? moja mama napewno chcialaby psa mlodszego... aby ten czas do jego starosci szybko nie minal :placz:

KLEKSIU
    • Replies 1.7k
    • Created
    • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...jeśli więc stracisz przyjaciela, zamknij miłość do niego w małej czerwonej kulce pamięci i schowaj głęboko w sercu, by zawsze był z Tobą. Potem z żalu i rozpaczy uformuj dużą czerwoną kulę, weź ją w dłonie i idź po następnego psa. ofiaruj mu swoją rozpacz i swoją tęsknotę. Tuląc do siebie, opowiedz jaki wspaniały i niepowtarzalny był jego poprzednik. On nie zajmuje jego miejsca, bo schowałaś go w swoim sercu, lecz przyniesie ze sobą swoje własne - równie wspaniałe i niepowtarzalne, jak on ten sam i ten, który odszedł...

urywek tekstu Sławy Rudnickiej

ps. czytałam go prawie codziennie...

Posted

[quote name='Figafiga']...jeśli więc stracisz przyjaciela, zamknij miłość do niego w małej czerwonej kulce pamięci i schowaj głęboko w sercu, by zawsze był z Tobą. Potem z żalu i rozpaczy uformuj dużą czerwoną kulę, weź ją w dłonie i idź po następnego psa. ofiaruj mu swoją rozpacz i swoją tęsknotę. Tuląc do siebie, opowiedz jaki wspaniały i niepowtarzalny był jego poprzednik. On nie zajmuje jego miejsca, bo schowałaś go w swoim sercu, lecz przyniesie ze sobą swoje własne - równie wspaniałe i niepowtarzalne, jak on ten sam i ten, który odszedł...

urywek tekstu Sławy Rudnickiej

Piękne słowa!
    Pzdr.

Posted

Tak mi przykro..........:-( Przeczytałam wszystko.........jestem z tobą...........
    A to dla Kleksika

• Kochany odpoczywaj na zielonych łąkach za Tęczowym Mostem...........................................................................................
  • Posted

dzieki :( pięky tekst.. łzy same leciały jak go czytałam..
    jutro jade do schroniska, bo chyba zgłupieje w domu:( :(
    a Kleksia nadal mi brakuje... i wiem, ze nei bedzie łatwe wrocic do normalnego zycia... ale trzeba :( moje lzy juz nic nie pomoga... to i tak nie wroci mu zycia :( jego zdjecia sa wszedzie... przynajmniej moge na niego popatrzec i powspominac... :(

a dziś Osko ma 1 urodziny...

Posted

Biedactwo!!!:placz::placz: Agatko trzymaj się.. [*] Moja Dina urodziła sie wczesniej niz ja, ale teraz ma 14 i jest babcia :( :placz::placz::placz: Trzymaj się..

Posted

Ehs... powoli trzeba sobie radzic... juz dzis jest lepiej. Płakałam tylko rano... zrozumiałam, że łzy nic nie pomogą... może jeszcze pogorszą sprawę... teraz mam tylko wspomnienia i to bardzo dużo ich... bo 10 lat to nie mały kawałek czasu... Kleksiu zasnął snem wiecznym.... musze zapomnieć o bólu i żyć dalej... ale nigdy nie zapomnieć o moim Kleksiu... zwany przeze mnie: Fisiem, Ciupulusiem, Kesiem, Smrodek, Kogucik itp... tęsknie... dziś siedziałam i mówiłam do niego... mając nadzieje, że może mnie usłyszy... niestety siedziałam po raz pierwszy od 10 lat sama w domu... tak tu ponuro... brakuje mi tej małej, kręcocej się wszędzie duszyczki... ale nic już nie zmienie... dobrze,że Kleksiu już nie czuje bólu... :( :( ale nadal pamietam ostatnie sekundy jego życia... :( Kleksiu nigdy cie nie zapomne :(
    a co u was? piszcie... bo nie chce aby ta galeria odeszła w zapomnienie... :(

jeszcze do tego wszystkiego okazało się, że Osko ma najprawdopodobniej dysplazje :(

Posted

Oczywiście, że galeria nie odejdzie w zapomnienie, już my się o to postaramy ;)
    Będziemy cie wspierac, jak najlepiej tylko potrafimy. Pomożemy ci się podnieść. Wiesz czasem lepiej porozmawiać z kimś kto przeżył to samo. I to pomaga, bardzo.

Posted

dzieki,,, ogólnie nie jest już źle... na myśl o Kleksiu mam łzy w oczach ale trzeba się z tym pogodzić ;( najgorsza jest ta pustka i cisza w domu :( dla mnie psy są życiem.. bez psa nie mam życia :( mój przyjacielu
    [*]

Posted

Kleksiu dziekuje ci za pomoc! dzis blagalam go o pomoc w sprawie pewnej chorej suczki dla ktorej zycie bylo udreka. Jednak wszystko dzis sie dobrze potoczylo i sunia ma duze szanse na wyzdrowienie! Dziekuje ci Kleksiu! wiedzialam, ze pomozesz i wysluchasz moich prosb!

Posted

No widzisz, Black.... On jest.. tylko teraz rol się odwróciły.... Nie Ty czuwasz nad Nim tyko On nad Tobą... a to było świadectwo tego, że tak jest naprawdę....