Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

a foteczek nie ma :( narazie Kleks nie w humorku zeby mu fotki robic... dziąsła teraz leczymy u niego... a prezenciku jeszcze nie ma w środę kupie... tylko co.... może jakieś pomysły ?? :D:D

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

evaxon napisał(a):
czesc:multi:

ale leniuszek:loveu: nawet łapke podaje na leząco:evil_lol: :loveu:

no a jak ;D a leniuszek to z niego wielki :D a fotka robiona po dluugim spacerku :P coz wkoncu w czwartek obchodzi 9 urodzinki to łapki już tyle sił nie mają :P i szybko się męczy

Posted

Hejka,
podoba mi się Kleks, ale jak na 9-letniego psiaka to chyba ma lekką nadwagę, co? Podobają mi się jego miki. Cieszę się, że wyszedł z tych problemów z trzymaniem/nietrzymaniem moczu... No i że Ty też juz jesteś zdrowa.
Tak trzymać!
Pzdr.

Posted

Ale Kleksiu ! :lol: Pasuje do niego imię jak ulał :) Śliczny maluszek ! :)

Pozdrawiamy
Lika&Taffy
PS.Bandanka czerwona -> taffikowy-foto blog :lol:

Posted

o ja ile tu ludzi (z psami :P) bylo u Kleksa w galerii :D a Kleksiu w czwartek obchoidzil urodzinki i chce mu zrobic taki pieekny album :D odkad byl maly :P juz kupilam album gdzie sie przykleja zdjecia :) i naokolo beda wiersze itp :D i tak odkad byl malutki :) heh :D a tu juz mineło 9 lat... jejku jak ten czas szybko leci..:(

Posted

Asiaczek napisał(a):
Hejka,
podoba mi się Kleks, ale jak na 9-letniego psiaka to chyba ma lekką nadwagę, co? Podobają mi się jego miki. Cieszę się, że wyszedł z tych problemów z trzymaniem/nietrzymaniem moczu... No i że Ty też juz jesteś zdrowa.
Tak trzymać!
Pzdr.

nadwage?? :o moze troche :oops: ale to po zimie :D jeszcze ze 2 tygodnie i wszystko wroci do normy :D:evil_lol: :evil_lol:

Posted

Wiadomo, że lepiej, aby nigdy nie było takiej potrzeby, tzn. narkozy. Ale jeżeli "głupi Jasio" dawany jest tak ok. raz w roku, to nie powinno w żźaden sposób wpływac na zdrowie psiaka.
Pzdr.

Posted

ostatnio miał w listopadzie.... eh... to już jutro :( ale za to w piątek, sobotę i do końca wolnych dni będzie miał codziennie długie spacerki.. :D i napewno będą fotki :D jak narazie nie ma nowych :) Pozdrawiam :)

Posted

no moj tez taki w polowie pinczerek :D dzieki za buziaki dla Kleksa :) dzis jest po zabiegu :) juz po narkozie itp ;) ale nie wiem czemu ciagle sika po domu .... moze tak zareagowal po glupim jasiu ?? :( mam nadzieje... bo az sie boje jakby znowu mialo sie zaczac z sikaniem :(

Posted

*Ania...Niuf* napisał(a):
Witaj wpadamy z rewizytą Kleksik jest cudnyyy:loveu: :loveu: :loveu: pomyziaj go odemnie:loveu:

Witamy Witamy :D Kleksik juz pomiziany :cool3:

My tu myśleliśmy z Kleksikiem nad długim spacerkiem dziś... a tu taka pogoda :/

Posted

ooo Kleksik :loveu: ostatnio widziałam wasz list w PP :razz: ale to ze starych gazet ! fajny Kleksik jest :) zapraszam do mojego Urwisa :razz:

A z okazji Świąt:

[SIZE=3] Wiadra zimnej wody w Dyngusa:smile:,
wesołego jajka,
pyszności, śmiechu i zabawy,
zajączków łaskawych,
kurczaków i bazi
-życzy Ci ktoś,
kto pamięta i w święta!