BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 teraz pare zdjęć robionych z góry z tarasu ;) Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 hehe :D tutaj widać jak Kleksiu przybył na wadze :evil_lol: ale cóż jakoś nie możemy się z Kleksiem zebrać na dietę :D ciagle nam się nie chce :D a słodycze to już wogóle :cool3: a tutaj Kleksiu stojący w dość dziwny sposób :evil_lol: no to ja dałam dużo fotek :D to teraz liczę na dużo komentarzy :D :evil_lol: a tak wogóle to jestem z Kleksia dumna :cool1: od czasu kiedy jest już prawie zdrowy (3 miesiące) przeszedł swój pierwszy dłuugi spacer od babci do mnie.. chciałam go wziąść na ręce po drodza ale nie... on chciał iść sam... jestem z niego dumna i szczęśliwa :placz: <- płacze ze szczęścia :loveu: Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 Gonitwa napisał(a):Ou a kto mu zabrał ogonek?! a pinczerki jak to pinczerki nie maja ogonkow ;p obcieli mu w hodowli... zanim go jeszcze wzielismy Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No wiem.. ale przywykłam do psa"ogoniastego" dlatego mnie to w oczy razi... Sliczniocha z niego;) Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 hihi a dziekujemy :) a ja nie wyobrazam go sobie z ogonem... chciaz moze fajnie by wygladal, bo ma strasznie krotki teraz... chyba za krotki... i nie widze z daeka kiedy merda ogonkiem ;p Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Orient jak sie cieszy i przywali ogonem to.. boli;) Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 no wiem wiem :D tak samo Osko jak sie cieszy to nie patrzy gdzie uderza ogonem :D Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Jeju dwie godziny męczyłam się nad zjedzeniem lizaka- w końcu się udało, więc idę spać- jutro rano wstajemy i w drogę! I postaram sie pamiętać o aparacie- jak nie to będę się telefonem ratować ale fotki wtedy będą do kitu... Quote
Gonitwa Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 Ale dodam jeszcze te co z telefonu zrzuciłam więc zapraszam za kilka minut. Quote
Asiaczek Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 No, proszę, jaki Model nam się pojawił!!! Fakt, jest troszkę za gruby, ale jak nie można dac sobie rady z jego apetytem, trudno... I jaki on Kleks Groźny!!! Ajajaj, już się boimy...:lol: Pzdr. Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 KLEKSIU :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Juszes Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Hej! Przepraszam, ze tak dawno mnienie bylo. Zdjięcia Kleksika i jeżyka presłodziaste! Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Asiaczek napisał(a):No, proszę, jaki Model nam się pojawił!!! Fakt, jest troszkę za gruby, ale jak nie można dac sobie rady z jego apetytem, trudno... I jaki on Kleks Groźny!!! Ajajaj, już się boimy...:lol: Pzdr. a no trochę za gruby :evil_lol: ale cóż nic się na to już nie poradzi :roll: Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):KLEKSIU :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Słodziak :loveu::loveu::loveu::loveu: hihi a no Kleksiu :D o matko... o której godzinie pisałaś tą wiadomość :evil_lol: ty spać nie możesz?? :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 Juszes napisał(a):Hej! Przepraszam, ze tak dawno mnienie bylo. Zdjięcia Kleksika i jeżyka presłodziaste! no dobra :D dobra :D wybaczam :evil_lol: Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hihi a no Kleksiu :D o matko... o której godzinie pisałaś tą wiadomość :evil_lol: ty spać nie możesz?? :evil_lol: Własnie nie mogłam haha :D:D Moge wiedziec ile Kleksiu:loveu: wazy :cool3: :) Ja nie bede gorsza i dam jakies 2 fotki zaraz :evil_lol::evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 kleksiu wazy ze 4 kg :P ale ma 30 cm w klebie ;) napewno jest wiekszy od Jackiego ;) Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 BlackSheWolf napisał(a):kleksiu wazy ze 4 kg :P ale ma 30 cm w klebie ;) napewno jest wiekszy od Jackiego ;) Łoo tylko o kilogram :):) Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 to duzo a nie tylko :d zreszta ile twoj Jacky ma w klebie ?? Quote
agaciaaa Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Kleksio mała kluseczka :loveu: ale co mu będziesz żałować :) fajne fotki :) Quote
BlackSheWolf Posted July 11, 2007 Author Posted July 11, 2007 a no nie kluseczka tylko klusek :evil_lol: Quote
chicken Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Ja bardzo bym chciala zeby moja sunia byla kluseczka :-( Quote
Kincia Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 BlackSheWolf napisał(a):to duzo a nie tylko :d zreszta ile twoj Jacky ma w klebie ?? A nawwt niewiem :P Pozniej go zmierze :D Quote
Recommended Posts