Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

taaa... jasne... ja rak nie czuje bo tak sie wyrywal ;p nie wiem czy da sie go nauczyc chodzic na smyczy :/ a jak widzi smakolyka to na mnie skacze zamiast isc dalej :/ nawet 1 m nie przeszedl a smyczy spokojnie...
zobaczymy jak bedzie jutro

Posted

heja :D ile pytan odrazu :D
Osko nie jest moj :( niestety... ja tylko sobie chodze do niego i zabieram na dlugie spacerki :D
a rodzicow nie udalo mi sie namowic... juz od 2 lat probuje... :( ;( i nic.....
mieszkam w sporym mieszkaniu w bloku... 3 wielkie pokoje... ale rodzice nie chca i juz :(

Posted

a szkolenie psiaka oki ;) na szmyczy idzie super, troche ciagnie ale co sie spodziewac dopiero po tylu dniach :)
ale jest problem, na ulicy idzie dobrze, ale jak zobaczy psa i on sie zblizy rzuca sie na niego :( a ze u nas jest pelno bezdomnych psow na ulicach... musimy kazdego odganiac... nie wiem jak z tym sobie poradzimy... on jak bedzie mial kaganiec nic nie zrobi... ale sam bedzie w niebezpieczenstwie... no i jak przez plot widzi psa to odrazu szczekaja i lataja wokol ogrodzenia... a on jest wielki... ledwie go utrzymuje wtedy... :(
a Kleksia fotki nie wiem kiedy beda.... najpozniej w poniedzialek... moze dzis ejszcze cos cykne ;)

Posted

no właśnie, to zrób jak śpi! moja Sara też nie przepada za fotkami, zawsze mi ucieka itp. Ale mimo to zrobiłam jej już ponad 300 zdjęć. a mam ją od 6 tygodni :)

Posted

BlackSheWolf napisał(a):
hejo hejo :D my wlasnie pakujemy sie na dzialeczke :D powracamy w niedziele :D biore cyfrowke ;p zeby nei bylo :D

To przywies duuuuuuzo fotek :multi::multi::loveu:
Spakuj juz ja bo wkocu zapomnisz :evil_lol::evil_lol: