Gonitwa Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Poradzicie sobie- grunt to łapówka i konsekwencja;) Quote
BlackSheWolf Posted July 2, 2007 Author Posted July 2, 2007 taaa... jasne... ja rak nie czuje bo tak sie wyrywal ;p nie wiem czy da sie go nauczyc chodzic na smyczy :/ a jak widzi smakolyka to na mnie skacze zamiast isc dalej :/ nawet 1 m nie przeszedl a smyczy spokojnie... zobaczymy jak bedzie jutro Quote
BlackSheWolf Posted July 3, 2007 Author Posted July 3, 2007 dobre mamy :) napewno sie nie poddamy, ale jest ciezko ;) psiak7 lat na lancuchu i nigdy w zyciu na smyczy... ale juz pod koniec troche łapał o co chodzi z tą smyczą. Quote
BlackSheWolf Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 a widze xD wczoraj juz bylo super;p zobaczymy jak bedzie dzis ;p a co tam u was ?? Quote
diabelkowa Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Jaki Osko jest sliczny!!!:loveu: ma rodowod? jak ci sie udalo namowic rodzine na drugiego psa? Mieszkasz w domku czy mieszkaniu? Quote
BlackSheWolf Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 heja :D ile pytan odrazu :D Osko nie jest moj :( niestety... ja tylko sobie chodze do niego i zabieram na dlugie spacerki :D a rodzicow nie udalo mi sie namowic... juz od 2 lat probuje... :( ;( i nic..... mieszkam w sporym mieszkaniu w bloku... 3 wielkie pokoje... ale rodzice nie chca i juz :( Quote
agaciaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 jak idzie szkolenie tego 7-letniego psiaka? no i gdzie fotki Kleksa?! :) Quote
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 a szkolenie psiaka oki ;) na szmyczy idzie super, troche ciagnie ale co sie spodziewac dopiero po tylu dniach :) ale jest problem, na ulicy idzie dobrze, ale jak zobaczy psa i on sie zblizy rzuca sie na niego :( a ze u nas jest pelno bezdomnych psow na ulicach... musimy kazdego odganiac... nie wiem jak z tym sobie poradzimy... on jak bedzie mial kaganiec nic nie zrobi... ale sam bedzie w niebezpieczenstwie... no i jak przez plot widzi psa to odrazu szczekaja i lataja wokol ogrodzenia... a on jest wielki... ledwie go utrzymuje wtedy... :( a Kleksia fotki nie wiem kiedy beda.... najpozniej w poniedzialek... moze dzis ejszcze cos cykne ;) Quote
agaciaaa Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 no to musicie mieć też dużo siły :) czekam na fotki :) Quote
BlackSheWolf Posted July 5, 2007 Author Posted July 5, 2007 no to jeszcze sobie poczekacie :evil_lol: nie moja wina, że Kleksiu nie lubi mieć zdjęć robionych... a do tego nie ma gdzie bo on cały czas śpi :shake: Quote
Kincia Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 No to zrob mu jak spi :loveu::loveu::loveu: U nas w galeri reszta fotek z piłkarzami :loveu: Quote
agaciaaa Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 no właśnie, to zrób jak śpi! moja Sara też nie przepada za fotkami, zawsze mi ucieka itp. Ale mimo to zrobiłam jej już ponad 300 zdjęć. a mam ją od 6 tygodni :) Quote
BlackSheWolf Posted July 6, 2007 Author Posted July 6, 2007 hejo hejo :D my wlasnie pakujemy sie na dzialeczke :D powracamy w niedziele :D biore cyfrowke ;p zeby nei bylo :D Quote
Kincia Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 BlackSheWolf napisał(a):hejo hejo :D my wlasnie pakujemy sie na dzialeczke :D powracamy w niedziele :D biore cyfrowke ;p zeby nei bylo :D To przywies duuuuuuzo fotek :multi::multi::loveu: Spakuj juz ja bo wkocu zapomnisz :evil_lol::evil_lol: Quote
Kincia Posted July 10, 2007 Posted July 10, 2007 No juz wtorek a ty przyjechałas w niedziele !!!! Fotki !!!!! :D:D Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 no już już :D sorka, ze nie bylo wczesniej ;p ale nie mialam czasu :) WIIIDMO KLEKSIA :D tutaj śpi :D dziwna mina Kleksia :D tutaj znowu śpi ;p Kleksiu z bliska :D Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 a tutaj jeżyk, który odwiedził naszą działkę ;) Kleksiu go nie widział, bo nie chciałam stresować jeżyka ;) a tutaj Kleksiowi słońce w oczy świeci :) C.D.N. :D Quote
BlackSheWolf Posted July 10, 2007 Author Posted July 10, 2007 z językiem na wierzchu :D :D kolejna superowa mina Kleksa :D xD mój groźny pies :D tutaj moja mama go głaszcze ;) groźny pies cz.2 :D Quote
Recommended Posts