BlackSheWolf Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 no a dziś dalsza część fotek xD SORKA, ZE CZESC FOTEK JEST NIE ODWROCONYCH... ALE JAK WSTAWIALAM NA FOTOSIKA BYLO WSZYSTKO DOBRZE... A TU MASZ... SIE OBROCILY ;P tutaj w mniejszej trawie xD uwaga uwaga :D grozny pies czai sie w zaroslach :) groźny pies nr. 2 :D tutaj pędzi ściezka :D a tutaj mi język wytyka :evil_lol: a tu w drodze powrotnej xD mój cień jak robie fotke ;P Kleksiu i za nim moja "gruba" koleżanka :evil_lol: a tutaj już w domu ;) Kleksiu nad łóżeczkiem a tam z tyłu widać mój zbiór gazet PP i MP ;) jak obróce fotki i wstawie jeszcze raz na neta to te poprawie :) Quote
Kincia Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 Siemka:D:D :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Foteczki :loveu::loveu::loveu: Quote
Asiaczek Posted June 21, 2007 Posted June 21, 2007 butterfly15 napisał(a):na jakie stare lata ?? :shake: on dopiero w średnim wieku jest ;D :evil_lol: :evil_lol: Jak dla Ciebie to jest "wiek średnie", to niech tak zostanie. Mnie tam obojętne. Kleksik i tak bedzie Czarodziejem-Amoroso... Pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 21, 2007 Author Posted June 21, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak dla Ciebie to jest "wiek średnie", to niech tak zostanie. Mnie tam obojętne. Kleksik i tak bedzie Czarodziejem-Amoroso... Pzdr. no przecież żartowałam :evil_lol: ma on już swoje 9 latek :evil_lol: ale odkad nie chrouje to jest super :loveu: :loveu: hihi może i czarodziejem jest :razz: kto go tam wie :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 fotki sa a nikt nie zaglada?? :P ladny avatar i podpis ?? :D Quote
Czarna_Owieczka Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 [quote name='butterfly15'] Kleksiu nad łóżeczkiem a tam z tyłu widać mój zbiór gazet PP i MP ;) Oj :crazyeye:, dużo trochę Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Czarna_Owieczka napisał(a):Oj :crazyeye:, dużo trochę a no duzo duzo :D a ile z tego plakatow wisi na scianie :D i szafach itd :D ponad 35 :D Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 WAKACJE !!!!!! :multi::multi::multi: Ooo masz nowy banerek kto ci zrobil? Tez musze wkoncu kogos poszukac ;/ Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):WAKACJE !!!!!! :multi::multi::multi: Ooo masz nowy banerek kto ci zrobil? Tez musze wkoncu kogos poszukac ;/ Sama zrobilam ;p troche nie wyszedl ale zrobilam go w 20 minut wiec co sie dziwic ze sie nie przylozylam xD Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 butterfly15 napisał(a):Sama zrobilam ;p troche nie wyszedl ale zrobilam go w 20 minut wiec co sie dziwic ze sie nie przylozylam xD Mi sie tam podoba :loveu::loveu::loveu: Quote
BlackSheWolf Posted June 22, 2007 Author Posted June 22, 2007 Pinczerek-Jacky napisał(a):Mi sie tam podoba :loveu::loveu::loveu: no to super :D jak bedziesz chciala tez moge ci taki zrobic ;P Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 butterfly15 napisał(a):no to super :D jak bedziesz chciala tez moge ci taki zrobic ;P Zamowilam juz ale jesli ona mi nie zrobi to zwróce sie do ciebie:loveu::loveu::loveu: Quote
Kincia Posted June 22, 2007 Posted June 22, 2007 U nas fotki fotki fotki mnóstwo fotek :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Co tam u Kleksiczka:loveu::loveu:? Quote
BlackSheWolf Posted June 23, 2007 Author Posted June 23, 2007 OOO to zaraz wejde :D a u Kleksia dobrze ;p a ja juz dzis pisze z mojego nowego laptopa :D :D Quote
Kincia Posted June 23, 2007 Posted June 23, 2007 butterfly15 napisał(a):OOO to zaraz wejde :D a u Kleksia dobrze ;p a ja juz dzis pisze z mojego nowego laptopa :D :D :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale super tez bym chicała laptopa :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 [quote name='butterfly15']OOO to zaraz wejde :D a u Kleksia dobrze ;p a ja juz dzis pisze z mojego nowego laptopa :D :D Ajajajaj! Super! Zadowolona jesteś, bo ja bym była baaaardzo zadowolona...:lol: Gratuluję laptopa! pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 24, 2007 Author Posted June 24, 2007 a dziekuje :D a zadowolona jestem ;p jakis najnowszy :D ekran 17 cali ;p tylko ze nie moge sie polapac w tym nowym Winodwsie Vista ;P co tam u was?? ;> Quote
Asiaczek Posted June 24, 2007 Posted June 24, 2007 Ja wróciłam z wystawy w Krakowie (wyniki w Galerii). Zaraz ruszam na ppłd. obchód z psiakami, potem zakupy i wieczorkiem może uda mi się wstawić choc kilka fotek z wystawy. To tyle. pzdr. Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 hej :) a no to Asiaczek bardzo ciekawy masz dzionek :D hihi :D a ty Kamila nie placz :( ja tez niedawno stracilam chomisia... :( Quote
BlackSheWolf Posted June 25, 2007 Author Posted June 25, 2007 a Windows Vista bardzo duzo sie rozni ;p wyglad i wszystko wogole nie przypomina Win. XP ;) Quote
Gonitwa Posted June 25, 2007 Posted June 25, 2007 Ale podobno jest w nim pełno dziur i niedopracowań.... Quote
Recommended Posts